Boondocker RE 850 E-Tec (2018->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Latez, 24/3/17.

 1. vetkulilm

  vetkulilm Boondocker RE 800-14.. Tulossa uusi kotimainen

  Kannattaako nuita hakea ennenku pääsee ajelemaan? Takuu vissiin alkaa siitä luovutuksesta juoksemaan. Tietysti jos jotain haluaa jo värkkäillä valmiiks siihen
   
 2. K.H

  K.H Tilattu Lynx bd 850 re

  Nii eikait niitä ennen kelejä kannata hakea talliin seisomaan ja takuuta kuluttamaan kun siitähän se alkaa juoksemaan milloin on luovutettu. Mitäpä noihin tietää vielä alkaa värkkäämään ennenku on päässy kunnolla ajamaan että onko kuinka valmis paketti. Tietenki sehän riippuu miten on sopinu kauppiaan kanssa lisävarusteista tuleeko asennettuna vai laittaako ite.
   
 3. Haikku

  Haikku 39 DS tilattu ;)

  Tosta takuu hommasta sanoin kans myyjälle et haen aikaisintaan joulukuussa, menee ihan hukkaan takuu "tallissa".
   
 4. Spin

  Spin Freeride 800R 146" -15

  Tuosta takuuhommastakin varmaan eri käytäntöjä eri myyjien suhteen. Nykyisen kelkan kohdalla onnistui haku omaan varastoon, ja takuu laitettiin rullaamaan vasta kun otti kelkan käyttöön. Eli kun haki kilvet niin ilmoitin myyjälle. Palo/varkaus onnistui ottaa ennen kilpien hakua. Empä kyllä itsekkän varmaan ennen joulukuun alkua hae, ellei tuo käytäntö onnistu taas.
   
 5. Golfster

  Golfster G4 Summit, Iron Doggi, Rev440X, FIII CK3

  Onko tullu ussein kiikutettua kelkka takuuseen syys-marraskuussa? Jos sen kauden joka vuosi alottaa silloin joulukuussa tai tammikuussa, niin eikös se ole aivan sama, että onko takuu voimassa neljän vuoden päästä syyskuussa? Varkausvakuutuksessahan tuossa voi muutaman killingin säästää, mutta eikö se ole kiva tallissa päristellä jo vähän ennakkoon. :)
   
  TeHo tykkää tästä.
 6. Vonikka

  Vonikka DS4100 850 '18 & Axys 137" 800 LE '17

  Muistan jostakin lukeneeni että kausi laitteissa vaikka takuu loppuu elokuussa niin kauden alkuun pitäisi olla voimassa silti. En muista missä siihen törmäsin mut koitan kaivella sen pätkän jostain.
   
 7. Poikanen

  Poikanen Freeride 800R E-TEC 146" -15

  Takuuhan on nyt 4 vuotta ja kaksi kuukautta, joka on n. 4,5 kautta jos alkaa ajokauden alusta :)
   
  Viimeksi muokattu: 14/9/17 klo 14:30
  Haikku ja vetkulilm tykkäävät tästä.
 8. Haikku

  Haikku 39 DS tilattu ;)

  juuri tuota viimeistä kahta kuukautta ajattelin, esim vaihdat 4v. päästä tuon niin on vielä tehdas takuu voimassa kun myyt alkavalle kaudelle pari kuukautta. silloin tuosta 50kk takuusta saa täyden hyödyn.
   
 9. Vonikka

  Vonikka DS4100 850 '18 & Axys 137" 800 LE '17

  Ei kai nyt kukaan neljää vuotta samalla aja ja takuu on sit seuraavan ongelma :D
   
 10. Poikanen

  Poikanen Freeride 800R E-TEC 146" -15

  Sillä lupauksella seon ittelle markkinoitu! Älä nyt ala heti murentaan hyvää itsehuijausta! :D
   
 11. Haikku

  Haikku 39 DS tilattu ;)

  kyllähän se kannattas ajaa takuu loppuun mut tahtoo tulla aina muka "parempaa" et pitää vaihtaa aikasemmin :p pari vuotta oli edellinen ja n.3k ajettu niin eipä tuota minkään muun takia tullut vaihettua kuin tuo uusi motti kiinnosti liikaa...
   

Suosittele tätä sivua