Boondocker RE 850 E-Tec (2018->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Latez, 24/3/17.

 1. Jakke_

  Jakke_ Lynx Boondocker RE 3900 -22

  No höpö höpö. Tainnut koko talvena olla kahtena päivänä roiskeläppä kiinni tuossa -20 3700 RE Dockerissa, eikä mitään onhelmia lämpöjen kanssa ollut. Ja on tullut kanssa kovia mettäautoteitä ajeltua. Niissä tietenkin vähän lämmöt nousee kun pidempään ajaa, muta max 70 on tainnut olla, ja heti laskee kun lumessa käy. Reitillä ei ollut mitään ongelmaa vaikkei läppää olellaan. Raapijat toki lähes aina reirillä alhaalla.
  Itseäkin kyllä arveluttaa, kuinka tuon tulevan shorty runkoisen kanssa käyo_O
   
 2. kuuukko

  kuuukko Well-Known Member

  Ainaki itellä kestäny ds mallin roiskeläppä. Miten sen voi edes rikkoa, jos ei sitten pakita johonkin kivenkoloon tai puun alle.
   
 3. ärämkoo

  ärämkoo 2021 3900 RE Shorty Dokkeri

  Ei ole kyllä ollu mitään ongelmaa jäähdytyksen kanssa lyhyt peräsessä vaikka reitillekkin eksyis ja lärpätin liukujen päässä ei ole ollu kertaakaan paikallaan
   
 4. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

  2019 DS kesti ittellä roiskeläppä tähän kevääseen asti paikallaan (2100km) kaikenlaista ajoa. "Yli" kun sen keulii, niin raapasee sekin jossain vaiheessa maahan ja sillain itte hajotin, mutta edullinen on uusi läppä. Pakittamallakin saa hajalle, mutta on sopivasti yläviistossa, niin pitää kyllä johonkin kantoon jytkäyttää ja semmoista joustavaa muoviahan se on. Lämpöjen kanssa läpän kanssa ei ole ollut ongelmaa kuin aivan jäisillä reiteillä. Toki lämpenee herkemmin kuin esim. RE Dokkeri perinteisellä läpällä, mutta normikeleissä ei mitään ongelmaa. Suurin osa kavereista ajanut ilman läppää eikä irtolumen keleillä ole ollut silloinkaan ongelmaa.
   
  Arwid Käkivaara, F3 ja Jakke_ tykkäävät tästä.
 5. Maffe

  Maffe SkiDoo Freeride 154"

  Onko kellään sitä keulalle tulevaa lisäjäähyä, ei tarvis roiskeläppää viritellä.
   
 6. Rantalankila

  Rantalankila DS 3900 -22

  Melkonen betonikeli saa olla että nuo saa ylikuumenemaan. Raapat ko heittää alle niin 15-20 astetta tippuu lämmöt kovallakin reitillä.

  DS läppä kestänyt yllättävän hyvin. On pakitettu jumeissa kantoihin yms. Kerran meni yksi puu jopa läpän ja telan väliin.
   
 7. kuuukko

  kuuukko Well-Known Member

  Jos välttämättä haluaa lisäjäähyn niin laittasin vasta ensimmäisessä huollossa sen. Saattaa tulla yllätyksenä kuinka vähän lämpenee ja lisäjäähytykselle on tarvetta.
   
 8. Starkki

  Starkki Lynx Boondocker RE 3900 -22

  Seuraava kausi ajettaan lynxillä. 39 re dockeri 3” lapulla lähti tillaukseen.
   
 9. teukka_t

  teukka_t Member

  Onkos tuommoseen 3700 re - 19 mahdollista jälkiasentaa shot käynnistintä ja mitäs se vaatii?
   
 10. vetkulilm

  vetkulilm -21 Freeride Turbo ja -19 Iron dog 600R

  Ei
   
 11. Arwid Käkivaara

  Arwid Käkivaara Well-Known Member

  Tosi hyvin tuntuu DS 3900 jäähdytys toimivan telaläpällä... ei huolen häivää.
   
  Nebwy tykkää tästä.
 12. andyman

  andyman Well-Known Member

  Mitenkähän tuollaiseen RE malliin saisi jarruja parannettua? Kyseessä 2021 mallinen 3700 RE.
  Kelkkaan on vaihdettu RS:n jarrupalat, onko tietoa miten tuo vaikuttaa vakioihin verrattuna. Itse en ole tässä kelkassa vakioilla ajanut.
   
 13. TR76

  TR76 Lynx Bd 850 re 3700 22.Lynx Bd 850 re 3700 21

  Mikäslaisia fiiliksiä on kelkasta tullu uuden 3700 re:n ajajille nyt kun vissiin suurin osa päässyt jo ajeleen ?
   
 14. JPa_

  JPa_ BoonDocker RE 3700 2022

  Ensimmäisen vajaan 200km jälkeen tuntuu kyllä maukkaalta laitteelta. Verrokkina 2019 vuotinen 3900 RE dokkeri (DRT kitillä) ja kyllä tuo uus on paljon hauskempi ajaa. Umpisen ajot vielä jäänyt aika vähiin, mutta äkkiseltään tuntu vähän helpommalta viedä (ehkä kapeamman keulan ansiosta). Keulaa keventää myös paljon helpommin kuin vanha.
  Vähän tuo kapeampi keula arvelutti, että menee liian kiikkeräksi reitillä, mutta ei oikeastaan ole huomannut eroa sen suhteen.
   
 15. TR76

  TR76 Lynx Bd 850 re 3700 22.Lynx Bd 850 re 3700 21

  Ok
  Ite pääsen vasta ensiviikolla kokeileen uutta
   
 16. andyman

  andyman Well-Known Member

  Niin olikos tähän mitään ajatuksia, käykö RS:n satula paikalleen suoraan ? Ongelmana ei ole siis jarrujen liiallinen lämpeäminen vaan se että ne ei pure tarpeeksi hyvin. Vakio vipukin on huono mun sormille. Käsisuojien kanssa vipu asettuu niin että joudun puristamaan aika kaukaa tangosta, vipuakaan ei tule kun puristuskohta ei ole vivun päästä.
   
 17. Nebwy

  Nebwy Lynx RE 600 R Enduro 2022

  Sintteri jarrupalathan on ottavammat, kokeile niitä( tai no taitaapi nuo RS palat olla jo sintteriä,tietävämmät oikaiskoon)? Ja tuohon jarrukahva ongelmaan on hyviä tarvikekahvoja olemassa.
   
  Viimeksi muokattu: 28/1/22
 18. clown

  clown Well-Known Member

 19. andyman

  andyman Well-Known Member

  Joo, vipua olen katsonut mutta mietin että jos tuo koko jarrusysteemi pitää puristinta/pääsylinteriä myöten vaihtaa että saa hyväksi niin en raaski tuota vipua ensimmäisenä kokeilla. Säädettävät vivut on ollut kyllä aina hyvät rossimopoissa mihin olen ne vaihtanut. Ehkä se pitää tuo vipu tilata ja testailla noita jarrupalojen seoksia jos ei parempaa satulaa yms. ole saatavilla
   
 20. andyman

  andyman Well-Known Member

  Käykös tälläiseen 2019- Freeriden osat jos haluaisi pikairroitettavan kallistuksenvakaajan?
   

Suosittele tätä sivua