E-tec käynnistysongelma

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä veikkola, 16/2/21.

  1. veikkola

    veikkola Member

    Päivää kaikille, eka postaus foorumille ja heti asiaan. Elikkä 2011 vuoden renegade 800 e-tec ei käynnisty napista (vain sähköstartti tässä omassa), mutta solenoidilta kun yhdistää akulta tulevan ja startille lähtevät navat niin heti pärähtää käyntiin. Mittaristo pelaa oikein ja näyttäisi muutenkin toimivan. Starttinapista saa kyllä pakin kytkettyä mutta tosiaan ei starttaa. Mistä kannattais lähteä tutkimaan, korjaamokäsikirjassa otetaan budsi heti ekana käyttöön, joten siitä ei paljo apuja ollut?

    Mainittakoon vielä että koneremontin jälkeinen mysteeriö kyseessä, ostin kelkan aikanaan kone kiinni leikanneena ja nyt pajotin kasaan mutta tämmöinen riesa vielä viime metreillä tuli:p

    edit: starttisolenoidi vaihdettu uuteen, vanhakin oli kunnossa
     
    Viimeksi muokattu: 16/2/21
  2. Petr

    Petr Rene BCX 600

    Katoitko sulakkeen? Alkuperäinen on siellä vähän piilossa vaseliinissa, ota pois ja tarkista. Uuden sulakkeen vaihdolla mulla alkoi startti pelaamaan.
     
  3. veikkola

    veikkola Member

    Mistä päin löytyy? Siinä öljysäiliöon vieressähän on ne kaks, ne on kyllä tarkistettu.
     
  4. Pertuzi

    Pertuzi Well-Known Member

    No itellä aikanaan meni freeridestä juurikin se ketjukopan vieressä oleva starttisolenoidi rikki eikä tainnu olla ainut, kun paikallisella korjaamolla oli niitä hyllyssä.
     
  5. veikkola

    veikkola Member

    Niin tosiaaan, lisäsin aloitusviestiinki että solenoidi on vaihdettu uuteen ja vanhakin oli/on ehjä
     
  6. Petr

    Petr Rene BCX 600

    Siinä just, ookoo.
     
  7. TS82

    TS82 Hullulla hullun mieli..

    En tiijä onko -14 erilaila mutta veljelle laitettiin startti ja siinä oli suoraan johtosarjassa liitin sille solenoidille. Ja se tulee suoraan poksilta kun sehän sitä pitäs ohjata. Vai onko jossakin ns. Vaihtorele mutta semmosie ei ainakaan siihen veljen kelekkaan laitettu.
    Se sulake on vain akun latausta varten. Joka on öljysäiliön vieressä.
    Paitsi että ilman sulaketta ei kyllä starttaakkaa..
     
  8. veikkola

    veikkola Member

    Ilmeisesti jonkin verran eroa on vuosimallien välillä, omassa näyttää nuo solenoidin herätejohdot yhdistyvän semmoiseen paksumpaan kaapelinippuun ja suojakuoren alle heti siinä öljysäiliön alla

    Jokatapauksessa laite on nyt huollossa, laittavat sisäänajoohjelman ja tekevät ne muut konerempan jälkeiset rituaalit, kerroin tästä ongelmasta ja olivat yllättyneitä, ei oo kuulemma aiemmin tämmöstä ollutkaan.
     
  9. Rautane

    Rautane 162HC ja 600 xp-summit

    Anna solenoidin ohjaukselle suoraan 12v ja mittaa pelaako solenoidi. Jos pelaa niin vika on solenoidin ohjauksen johdotuksissa, vianetsintään sähkökaavio olisi tarpeellinen. Sillehän voi väliaikaisesti vetää erillisen starttinapin, mistä solenoidille ohjaus, niin ei aina tarvi poskea aukaista, kun haluaa käynnistää.
     
  10. veikkola

    veikkola Member

    Juu tämä oma herätejohto-systeemi on suunnitteilla, pääsee ajamaan ainakin. Tutkii sitä aiheuttajaa sitten ajan kans kesällä/syksyllä. Miettiny tuota ongelmaa, nii ei oikeen keksi kuin kaksi todennäköistä aiheuttajaa: joko ecu ei jostain syystä anna käynnistyslupaa (joku anturitieto tms virheellinen) tai sitten jos ecu lupaa startata nii sielähä on oltava johto poikki jostain?
     
  11. Rautane

    Rautane 162HC ja 600 xp-summit

    Tuohon tarvisi sitä kaaviota, että saisi varmuuden onko ecun ja solenoidin välissä esim. Releitä tai sulakkeita. Toki voihan ne johdot kokeilla piipata eculta solenoidille, jos saa ecun pinnit selville. Jos ecu ei antaisi käynnistyslupaa puuttuvan anturitiedon vuoksi, niin luulisi sen antavan silloin vikakoodin asiasta viimeistään kelkan käydessä.
     
  12. Kojontti

    Kojontti 800 Puuntökkeri, x-rs pessimisti-evo

    Ecun ja solenoidin välillä ei ole sulakkeita. Esto tulee hätärin ollessa irti tai tapponapin päällä. Starttinappi pistää jännitteen solenoidille ja samalla eculle tiedon että nappi on painettuna. Ecu tämän tiedon perusteella maadoittaa solenoidin ja silloin pitäisi startti pyöriä.

    Napille on sulake mutta kerran pakki toimii, olettaisin sen olevan ehjä.
     
    Rautane tykkää tästä.
  13. veikkola

    veikkola Member

    Tämä oli hyvä tieto, kiitoksia. Mietin jo että jos ecu ei saa/anna maadoittaa niin riittäisikö pelkkä maajohdon lisäys solenoidille, mutta onkohan tässä vaarana sitten se että startti pyörähtää myös pakkia kytkettäessä? Täytyypä tutkia kunhan saa kelkan taas omaan talliin.
     
  14. Kojontti

    Kojontti 800 Puuntökkeri, x-rs pessimisti-evo

    Nimenomaa siksi ei suora maajohto ole hyvä...
     
  15. tika73

    tika73 Well-Known Member

    Kannattasko kokeilla toisella starttinapilla. Tuon ikäluokan nelareissa meni mikrokytkin napin alta jummiin,eikä startti toiminu siksi.
     
  16. Kojontti

    Kojontti 800 Puuntökkeri, x-rs pessimisti-evo

    Pakki toimii sillä napilla, joten mikrokytkin on kunnossa.
     
  17. Kojontti

    Kojontti 800 Puuntökkeri, x-rs pessimisti-evo

    ECUn nastalta 9 pitäisi tuo maadoitus tulla starttisolenoidille.

    E: Eipä noissa numeroissa näytä olevan tolkkua, mutta väri pitäisi olla Oranssi-Musta

    EE: On sittenkin, liittimen J1B nasta 9 olisi maadoitus solenoidille, oranssi johto, musta raita.
     
    Viimeksi muokattu: 18/2/21
  18. veikkola

    veikkola Member

    Noniin, kelkka saatu takaisin huollosta. Budsilla ei löytynyt mitään ecu-puolen juttua mikä olisi estänyt käynnistämisen tai pikemminkin sen solenoidin maadoittamisen. Oli kuulemma jotain sähköä tullut solenoidin navoille, mutta ei tarpeeksi että virtapiiri kytkeytyisi. Todennäköisesti siis löysä liitos jossain tai johdossa vikaa, tutkitaan myöhemmin. Tekaisin jo tuossa oman herätevirta-painonappi-ranetuksen ja hyvin pelaa.
     
  19. veikkola

    veikkola Member

    Ensilumet satoivat maahan niin muistui mieleen että tämäkin vielä selvittämättä. Ecu irroittelin ja liitin/liittimet näyttivät ehjiltä. Mittasin sen J1B liittimeltä pinnin 9 (oranssi/musta johto) ja se oli ehjä solenoidille asti. Solenoidin toinen johto näyttäisi olevan oikosuljettu maihin, tässähän ei oikein ole järkeä jos solenoidin maadoitus olisi tarkoitus olla tuo oranssi/musta johto?
     
  20. veikkola

    veikkola Member

    Johtosarjan intensiivisen tutkinnan ja kaiken mahdollisen ja mahdottoman mittaamisen jälkeen näyttäisi että siinä startti/pakkinapissa on vian aiheuttaja. Napilta tulevan liittimen (korjaamokäsikirjassa SB-connector, siinä mittariston liittimien läheisyydessä) kun irrottaa ja johtosarjan puoleisesta liittimestä oikosulkee pinnit 1 ja 3 nii heti naksahtaa solenoidi. Sangen erikoista että pakki silti toimii.
     

Suosittele tätä sivua