FX Nytro XTX

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Larkko, 11/1/09.

 1. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  [​IMG]
  Siinä päällisen kanssa WRP foami ja Barn Of Parts myy ja hallitsee oikeudet muistaakseni nyt, kannattaa tutustua sivustoon, siellä on esim mekaanista "tehostajaa" Yammuihin ja ukko on ihan omistanut elämänsä merkille. https://barnofparts.com/seat-conceptswrp-seats
   
  Vesukka ja jp10 tykkäävät tästä.
 2. jp10

  jp10 Well-Known Member

  Ja tangon korotus.muuten saa persepitkällä ajaa
   
 3. Skippaduu75

  Skippaduu75 Well-Known Member

  Tuo on tosi hyvä penkki
   
 4. jp10

  jp10 Well-Known Member

  Eli mukaan tulee foam ja päällinen.ja asenna ite?
   
 5. Skippaduu75

  Skippaduu75 Well-Known Member

  Jep
   
 6. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Apexiin saa valita ottaako pelkästään Foamin
   
 7. Rusty

  Rusty Well-Known Member

  Minulla on orkkis tämän näköinen Mtx:ssä. Onkohan tuohon jotain topattu päälle? Nyt sitten aloin sovittelemaan Skinziä paikalleen mutta "ei lähellekään heittämällä paikalleen" :)
   

  Lisätyt liitteet:

 8. Snowmare

  Snowmare Nordic 300 Nytro rtx144"

  Laitettiin tuohon ja omaani retkipatjaa sikaflesillä ja sitten muotoiltiin. Tuli jämympi ja korkeempi penkki .
   
  Rusty tykkää tästä.
 9. Makestain

  Makestain SR Viper XTX & Nytro RTX

  Ehkä pitää kokeilla tuota WRP'tä vielä kun muut viritykset ei tyydytä. Satulaa on kolme kertaa modattu, ekan omistajan toimesta ja minä kaksi kertaa. Ensimmäisellä omalla virityksellä laitoin telttapatjaa, mutta minusta se kuitenkin painuu ajan myötä. Toisella kerralla leikkasin reilummin alkuperäistä foamia pois ja laitoin äänieristelevyä tukevoittaen ja korottaen satulaa, sekään ei oikein tyydytä. Jonkinlainen perusongelma satulassa on alkuperäisen foamin mataluus ja löysyys, ja sen lisäksi satulan pyöreä muoto ja kylmä & liukas päällys. Satula pitäisi saada tasaisemmaksi kuten tuossa WRP versiossa ja nykykelkoissa ylipäätään, mutta sitten tulee haaste alkuperäisen nahan asentamisessa/istuvuudessa.
   
 10. Rusty

  Rusty Well-Known Member

  Makestain: Paikallinen verhoomo?
   
  Jukkis tykkää tästä.
 11. Energy83

  Energy83 Boondocker Re 800 -15 , Nytro Xtx -10

  Nytro seisonut yli kuukauden pihalla. Aloin siirtelemään talliin. Virrat päälle, pumppu pyörii ok, avaimen kääntö ja ei tapahdu mitään.

  Sitten moottorin vikavaloa vilkutti vähän aikaa, pari kertaa käytin virtoja pois ja yritin niin starttasi normaalisti. Vikavalo katosi. Nyt toimii taas starttaus kun kello.

  Onko tämä nyt sitten sitä rele ongelmaa? Eli rele oikuttelee ja startti ei pyörähdä vaikka pumppu pyörii ja akussa virtaa. Ja näyttääkö se keltasta valoa taulussa kun rele värkkäilee?
   
 12. Rukkanen

  Rukkanen Active Member

  Vähän tulee vastaus myöhässä, mutta kannattaa kyllä tarkastaa se startin rele. Itselläni ainakin oli aivan hapettunut ja aiheutti erinäisiä oireita kunnes lopuksi ei startannut enää ollenkaan. Tuossa sivulta 32 kuvaus omasta pähkäilystäni ja linkit jenkkipalstojen lisätietoihin. Ja samoin nuo johtosarjojen hiertymät oli ainakin itsellä jo läpi suojakuoresta.
   
 13. Energy83

  Energy83 Boondocker Re 800 -15 , Nytro Xtx -10

  Olisko suositella mistä kannattais hommata ja minkälainen koropala tankoon. Nyt tanko on täysin vakio ja matalallahan se on. Joku myi täällä foorumilla jotain korotus settiä joka vei tankoa eteen samalla mutta niitä ei taida enään olla saatavilla.
   
 14. Reverend_

  Reverend_ Nytro /brpmod, X-Rs 850 137"

  Tuleeko millaiseen käyttöön, jos reittiajoon niin korkeutta nostamalla voi mutka-ajo kärsiä. Suorilla ja penkistä nousua voi parantaa.
   
 15. Energy83

  Energy83 Boondocker Re 800 -15 , Nytro Xtx -10

  Lähinnä reitille. Vakio penkkihän on liian pehmonen ja matala myös. Sitä miettiä myöh. Nyt vakiotanko on liian matala ku seisaaltaan tottunu ajamaan.
   

Suosittele tätä sivua