H.O vs. SS

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Rommeli80, 20/12/14.

 1. Rommeli80

  Rommeli80 Member

  Nyt sitä lunta alkaa olemaan ja kelkkejä on kahlattu läpi ja soiteltu saldoraja punaisella.
  Vaihtoehdot ovat kulminoituneet kaasari Rotaxin H.O koneeseen ja SS:ään,koska jälkimmäisen omistin n.10v sitten ja tämän jälkeen kelkkaa ei ole sitten ollutkaan. Paljonhan tuota juttua täällä on,mutta....

  Arvon ammattilaiset kokemuksia kaipailisin. Onko noi koneet kestävyydeltään samanverkkaisia?
  Kulutus lienee pienempi tuossa SS:ssä.
  Esim.vaihtoehtona olisi 9-10tkm ajetut mosat. Miten pitkään noitten alakerroilla ajaa SS vs.H.O,jossa ilmeisesti ollut stefa ja laakeri hässäkkää aikalailla? ::)
   
 2. Exoxxer

  Exoxxer Lynx rave 600sdi 155"

  Vs: H.O vs. SS

  SS on matalaviritteisempi version H.O koneesta tietääkseni ja luonnollisestihan varmaanki kestävempikin. Ite oon yhen SS koneella olleen kelkan omistanu ja sai huoletta ajella kyllä ja kyllä koneessa on ihan kohtuullisesti potkuaki :) Siitä vaan sopivan yksilön tullen aivan kumpi tahansa. Osastahan on kytkimen puolen stefa pullahtanu pihalle mutta todella helppo korjata

  Siis helppo ehkäistä laittamalla levy siihen.
   
 3. Rommeli80

  Rommeli80 Member

  Vs: H.O vs. SS

  Ok..itellä oli kans touringissa aikanaan toi ss kone ja oli mieluinen. Miten noissa H.O ja ss koneissa. Onko alakerta samanlaiset ja ss:kin samoja laakeri/stefa ongelmia?? Näkeekö noita stefoja ilman purkamatta evo vermeissä,kun olis huomenna tarkoitus käydä tsuumaileen.
  Startti pilottia varmaan kannattaa kans koittaa suihkia? ;) Minkälaisia kilsoja noilla ss alakerroilla ilman aukaisua on ajettu.

  Tuohon 10tkm haarukkaan ajettuja on tsuumissa ja mäntä jumppaan oon jo varautunut.
   
 4. Yamppa

  Yamppa Assault 800 &1050

  Vs: H.O vs. SS

  Ss on valurautaputkinen ja erittäin luotettavan koneen maineessa. Omuakin kokemuksia on ja on luotetava peli. Ho on enempi sukua 800 koneille, yhteneviä osia ei juurikaan ole ss/ho. Molemmat hyviä moottoreita. Ss mäntävamman jälkeen halvempi korjata koska porattavissa. Alakerrat kyllä kestäviä molemmissa. Mutta 10tkm ajettuun vaihtaisin männät ja alakertaan stefat ja rasvat jos itselleni olisin kelkkaa tekemässä.
   
 5. Kojontti

  Kojontti 600R RE, 800 Puuntökkeri, x-rs pessimisti-evo

  Vs: H.O vs. SS

  H.O kulutuksesta ei ole itsellä kuvaa mutta tuo SS menee kyllä vähällä kelkaksi. Karvan verran alle 18l/100km on ollut kulutus meikäläisen ajolla, samoissa reissuissa kaverin aavikkovälitetty RC 600E-tec lynxi on syönyt 14l/100km.
   
 6. Rommeli80

  Rommeli80 Member

  Vs: H.O vs. SS

  Kiitoksia paljon. Mäntäjumppa kyllä onnistuu iteltäkin,mut tuo alakerta homma pistää mietityttään.

  Paljonkohan tuo mäntä+stefa remppa kustantaa,jos pajalla teetättää...siis noin. Tekeekö 500€:lla?
  Oliko näin,että ss koneessa on stefa (vassu)vaan varinpuolella? Senhän ainakin voi kokeilla sillä esim.starttipilootilla.

  Tää foorumi on kyl paikallaan. Ois varmaan jo joku raato levällään tallissa,jossen ois tänne eksynyt ja pikkasen osannut varoa sudenkuoppia. ;)
   
 7. Exoxxer

  Exoxxer Lynx rave 600sdi 155"

  Vs: H.O vs. SS

  Rohkeasti vaan ite purkamaan. Siinä sitä oppii. Vaikka näyttääki siltä että ei helkkari mikäköhän tuoki on nii kattoo vaikka apua tai kysyy tietävältä. Siinä sen oppii ja sitte jatkossa osaa tehdä ihan soolona. Nimimerkki: kokemusta on
   
 8. Hösö

  Hösö rev ss-x 137"

  Vs: H.O vs. SS

  Ss vaihtokampura n.650€ sis. Kaiken uutta!

  Mäntäsetit sen 200-300€ tms? Porautus ja tiivisteet päälle...


  Ai mist tiän?! :D


  Omasta ss katos 10000km männänlaesta pala. Ja ittellä kö piän ni uusin kaiken. Vaikkakin tällähetkellä motivaatio on ihan muualla ku kelekkailussa!
   
 9. BRP man

  BRP man Lynx RE 800 e-tec 2014 & Lynx RE 600 e-tec 2015

  Vs: H.O vs. SS

  SS on luotettava kone kylläkin, kulurus ittellä menny 14-18L/100km. Ja helppo korjata...eimuutakun kone pöydälle ja halki ja tuolta kuvaa, jos jokin epäilyttää: http://epc.brp.com/SiteMods/BRP_Public/BRP_Public_Login.aspx?ReturnUrl=%2fIndex.aspx
   

Suosittele tätä sivua