Heinävesi

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Leppis, 23/2/06.

 1. Kukunor

  Kukunor Commander -17

  Vesku_mxz:lle, Heinävedellä on lunta, Savonrannalle voi ajaa ihan lumista reittiä Heinävedeltä 25 eka kilometriä on ihan tosi hyvää, lanattua. Heinäveden reitti on tietysti on ihan, no joo, mahtavan hyvässä kunnossa. Bensan saannista Savonrannalta ei ole varmuutta joten kannattaa lähteä täydellä tankilla
   
 2. reittikone

  reittikone Active Member

  Tamppari ja mönkkäri lanalla liikkuu reitillä arkipäivisin VAROVAISUUTTA.
  Laitelkaahan tietoa reitistä ja jos on vaaranpaikkoja tai muuta kehitettävää.
  KIITOS!
   
 3. paso

  paso Member

  Savonrannan ja heinäveden välillä olis kiva jos olis vähän merkkejä jäällä,reitti katos ainakin minulta sunnuntaina kun lumi oli peittänyt vanhat jäljet,ensikertalaisena sillä reitillä ,en vaan löytänyt jäällä reittii.
   
 4. Vesku_mxz

  Vesku_mxz AC XF8000

  Täytyy ottaa kattila kyytiin ja käydä päristelemässä.
   
 5. Kukunor

  Kukunor Commander -17

  Voi kauhuistus miten paljon meille on tullut lunta, tuollahan pitää olla kohta vuorikelkka että pääsee etenemään?
   
 6. Vesku_mxz

  Vesku_mxz AC XF8000

  Onhan sitä tässä jo odoteltu.
  Nyt vaan Nesteeltä tankit täyteen ja iloinen mieli matkaan.
   
 7. Kukunor

  Kukunor Commander -17

  Olihan mahotoman ihanaa tänään päästellä reitillä, en muista kyllä että tällaisissa keleissä olisin ikinä ajanut Heinäveden reitillä, aivan Super mahtavaa.
   
  reittikone tykkää tästä.
 8. jazzo

  jazzo BD3900RE -19

  Tulenliekki-Heinävesi-Tulenliekki ajettiin tänään 2päällä. Suht patikkoista oli. Tulenliekin kulmilla pitää vähän pyrkiä yhdistelmän parkkeerauksella miellyttämään paikallisia. Sorakuopalle menevää aukkoa ei saa tukkia. Joku setä kävi parkissa olevia informoimassa ja pyysin, että laittaa jotain kylttiä pystyyn jos kerran tienvarsipysäköinti ahistaa. Hieno iltapäivä, auringonlaskua kohti ajettiin.
   
 9. willik

  willik Well-Known Member

  Tuli käytyä ajelemassa tulenliekistä heinävedelle, pattia oli ja näin äkkinäiselle hyvä hikilenkki. Hienoa on reitti ja hienoon metsämaisemaan saatu ura.
   
 10. paso

  paso Member

  Tännään, savonlinna -heinävesi-savonlinna,tosi hyvä reitti heinävedellä,tilaakin on ,ja reitti hyvässä kunnossa,kivaa oli ja hyvä keli
   
 11. An_dew

  An_dew Member

  Viime lauantaina tuli ajettua kirkonkylältä Karvioon ja sieltä Sarvikumpuun. Ihan hyvää baanaa kun saatii lunta lisää. Vähän ennen Sarvikumpua eräällä lammella hihnakin pasahti kelkasta. :D
  Toissaviikolla sunnuntaina 19.2? tuli käytyä Savonrannalla ensimmäistä kertaa ja ei ollu kokemus kovinkaan hyvä. Sappuun asti reitti oli tosi hyvä. Kun päästiin leppilammen yli ja seuraavana onkin se isompi vesistö koivusaaren selkä. Siihen loppu jäljet ja edellisyönä oli tullut lunta kiitettävästi ja vielä päivälläkin tuli. Oli melko arpomista mistähän sitä maihin noustaan. Koko savonrannan reitti oli kyllä kirjaimellisesti yhtä helvettiä kun ei ollut yksinkertasesti lunta metässä. tuulenkaatoja, metsäkone oli reitillä ajanu. ei viittoja järvillä, ei mitään kunnon merkintöjä. Onneksi Savonrannan suunnalta joku yksittäinen kelkka oli tehnyt jäljet jonkun matkaa heinävedelle päin niin niitä jälkiä pitkin sai jonkinlaista varmuutta ajamiseen. Vähän ennen savonrannan keskustaa, järvellä kääntyy maihin reitti. Lahden vasen puoli korkee nousu mäen päälle ja siellä reitti päätty yllättäen ja jossa puu oli kaatunut. Ilmeisesti vanha hylätty reitti? moni muukin oli sinne ajanut ereyksissä. vaikka oikee reitti olisi ollut lahden oikeella puolella.

  Vaikee lyhyesti sanoiksi kuvailla tuota Savonrannan reittiä, mutta tuossa noin karkeesti tuntemuksia. Kyllä Heinäveden reitit on kuninkaallisuutta ajamisen suhteen ainakin!
   
 12. Joneez

  Joneez Lynx RAVE RE 850 E-TEC -18

  Muistakaahan ilmoittautua lauantain safarille. Toivoisimme että kaikki lähtijät ilmoittautuisivat viimeistään huomenna, jotta osaamme varata riittävästi evästä taukopaikalle. Ilmoittautumiset: [email protected] tai tekstiviestillä 0443405074
   
 13. Reverend_

  Reverend_ Nytro /brpmod, X-Rs 850 137"

  Onko reitit missä kunnossa safaria ajatellen?
   
 14. Joni Hirvonen

  Joni Hirvonen Active Member

  Kohtalaisessa kunnossa! Toivotaan huomiseksi pakkasta niin tampparikin pääsis ladulle. Lunta ainakin on riittävästi!
  Eikun terve tuloa safaarille.
   
 15. Kukunor

  Kukunor Commander -17

  Tuleekohan mukaan hitaamminkin ajavat, miekin siellä oon turruttelemassa.
   
 16. ifreq

  ifreq Yamaha Nytro xtx by McXpress

  Lauantai aamulla kohti heinäveden reittiä. Safari jäänee tällä kertaa välistä mutta voihan sitä silti perässä turrata ja fiilistellä :)
   
 17. Joni Hirvonen

  Joni Hirvonen Active Member

  Kyllä tulee eikun mukaan vaan!
   
 18. ifreq

  ifreq Yamaha Nytro xtx by McXpress

  Täytyypä sanoa että olipa mukavaa ajella kyseisiä reittejä tänään aamupuuterin säestämänä. Iso kiitos reittien huoltajille, paljon pattipaikkaakin löytyi sekä kaatuneita puita reitille,raivasin samalla niitä kun ensimmäisenä aamulla reitille ampaisin. Until next time;)[​IMG]
   
 19. Kukunor

  Kukunor Commander -17

  Suuret kiitokset safarin järjestelijälle, oli tosi kivaa ja SUURI kiitos huoltojoukoille, enpä ole tuollaista ruokailua ennen tavannut safarilla. Makelle tiedoksi mun nimimerkki lukee mun takapoksissa.
   
 20. Bestservice

  Bestservice X-trim

  Mukavat oli rallit ja sapuskat ajokavereita unohtamatta.
   

Suosittele tätä sivua