Hotpot ym-pakoputkigrillien asennukset ?

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä Maunusjokke, 3/2/14.

 1. XX-xenon

  XX-xenon Well-Known Member

  lähti tilaukseen.:p vielä ku saa kelkan kuntoon, niin pääsee testaamaan. ei ole paljosta kiinni. :rolleyes:
   
  Fudge tykkää tästä.
 2. Latez

  Latez Well-Known Member

  Pelaako tuossa oikesti? Rex2 koppasella dokkerilla saa ajaa kyllä tankin tyhjäksi ennen ku viittii edes aukasta sitä luukkua :D
   
 3. Tasala

  Tasala Boondocker 3900DS

  Tuossa on tehty siihen vaimentajan lämpöpeltiin reikä, että hotpotin alustan hakaset vastaa oikeaan vaimentajaan. Lähtiessä ku laittaa makkarat kyytiin ja vaikka parin tunnin päästä herkuttelee niin non semmoset reilut mikromakkarat. Parempaa mitä kylmänä.
   
  Fudge ja Latez tykkäävät tästä.
 4. XX-xenon

  XX-xenon Well-Known Member

  lynessä heti putken alussa, mutta pitää yrittää saada aivan kiinni moottoriin, että tulisi hieman kuumemmaksi. toki ilmavirta hieman jäähdyttää siinä moottorin edessä. mitään patenttia ei viitsi alkaa tekemään ilman ohjauksiin tms, että lämpenisi enemmän, ilmajäähykone kuitenkin.
  kivikylän lihapullarasia tyhjenee siihen kokonaan. ei kuumaksi ole tullut, mutta lämmintä kuitenkin. vajaan tunnin ajolla.
   
  Viimeksi muokattu: 1/3/18
 5. Jii.Pee

  Jii.Pee Boondocker re umpis modi.

  600sdi revissä kun laittoi pakosarjan päälle foliovuoan ja sen sisään leivinpaperi+folio kääröön eväät niin n.10min ajolla oli jo kunnolla paistuneet. Välillä meinas hieman palaa mutta yleensä tuli hyvä. Hajusta tiesi milloin on valmista.
   
 6. ruiseri

  ruiseri Commander 800 -14, X-trim 600 -08

  Foliosta:

  Ei ikinä sapuskaa suoraan folioon käärittynä hotpottiin!

  Juurikin kuten yllä, eli ensin leivinpaperiin ja jos välttämättä haluaa niin miks ei folioonkin.

  Tärinässä ja röykkyytyksessä nimittäin suoraan folioon käärityt eväät hankaa ittensä aivan mustiksi kun irtoo alumeettia siitä foliosta.

  Itse olen oppinut tuon kantapään kautta ja käyttänyt sen jälkeen leivinpaperista tehtyjä valmiita eväspusseja, 50 tai 100kpl paketti maksaa pari hassua euroa.
   
  Fudge tykkää tästä.
 7. Jii.Pee

  Jii.Pee Boondocker re umpis modi.

  Joo siksi juuri leivinpaperi väliin. Itse laitoin rautalangalla nippuun niin eivät edes heiluneet paljon. Tähän nykyiseen en ole keksinyt mitään hyvää paikkaa eväille.
   
  Fudge tykkää tästä.
 8. Laplander

  Laplander Just A Member

  Summitissa saapi ilman kötöstyksiä pitsapalan semmosessa valmiissa setissä änkän ja sivuposken väliin ni jäi hotpotti töittömäksi..
   
  Fudge tykkää tästä.
 9. torviscas

  torviscas Well-Known Member

  Nyt sinun häätyy vähän seleventää tuota asiaa:) Mistä semmosia valamiita pitsasettejä saa? Ja mitä ne semmoset on? ethän vaan tarkota roiskeläppiä. Kuva ois kiva:D
   
 10. Jii.Pee

  Jii.Pee Boondocker re umpis modi.

  Ai xm? Se kyllä taitaa olla aika lämmin paikka kun palaa ne eristeet poskista kun kuumana pyörittelee ja poski painuu vaimenninta vasten. Vois testata.
   
 11. Jii.Pee

  Jii.Pee Boondocker re umpis modi.

  Roiskeläppä kaksinkerroin tai kaksi vastakkain, leivinpaperia ympärille ja folioon. Ehkä jokin tuollainen? Nuin itse laittaisin.
   
 12. Laplander

  Laplander Just A Member

  Eikäkö grandiosa calzone esimerkiksi mikä tulee sellasessa "paistopussissa".. Niiko billys. . Kuvanki vois laittaa jos puhelimella osais.. Mutta se pysyy kuiten tuossa änkön ja posken välissä..
   
  Fudge ja torviscas tykkäävät tästä.
 13. Jii.Pee

  Jii.Pee Boondocker re umpis modi.

  No tuohan on kuin roiskeläppä kaksinkerroin ;) Pitää kyllä vkl testata.
   
 14. Laplander

  Laplander Just A Member

  Ripulikiekossa se pussi taitaa olla kyllä muovia?
   
  Fudge tykkää tästä.
 15. Jii.Pee

  Jii.Pee Boondocker re umpis modi.

  Joo ei kannata muovipussissa laittaa..
   
  Fudge tykkää tästä.
 16. rene800R

  rene800R Ski-Doo MXZ XR-S 137"

  20180314_195318.jpg
  SPIn pöntön kylkeen laitoin hot potin.
   
  Fudge tykkää tästä.
 17. torviscas

  torviscas Well-Known Member

  No jopas oli maukas billys-pitsa eikä menny kokatessa kauan:) Eli toimii niin kuin sanoit. Nyt häätyy käyä ostaan pakasteeseen läjä nuita, niin saa mussuttaa pitsaa pitkin kairoja.
   
  Laplander tykkää tästä.
 18. XX-xenon

  XX-xenon Well-Known Member

  jos pitempi reissu niin kannattaa laittaa se leivinpaperi kahteen kertaan. ainakin. 250km reissulla lihapullat pyöri sen verran, et hankasi paperin puhki.. mut kuumia olivat. :)
   
  Fudge tykkää tästä.
 19. ruiseri

  ruiseri Commander 800 -14, X-trim 600 -08

  Se pitää se pönttö laittaa niin täyteen evästä ettei mahdu liikkumaan. Pari graham lihistä ja pari grillimakkaraa niin ei muuten eväät hölsky!
   
 20. XX-xenon

  XX-xenon Well-Known Member

  kivikylän aurajuustolihapullat menee sopivasti koko paketti sinne sisään. nuo ilman auraa alkoi hölskymään, onkohan pienempi määrä tavaraa paketissa. pitää ens kerralla testata taas auralla.

  paremmin tuo nyt lämpenee kun ei ole enää kovat pakkaset. pakkasilla ei oikein ruoka meinannut lämmetä kunnolla. toki tuossa kelkassa tulee raakaa ilmaa sisään juuri edestä missä potti on. äänenvaimentimessa kun oli kiinni, niin ei lämmennyt senkään vertaa kun puhallin imee kylmää koko ajan samalta kohdalta kopan alle.
   

Suosittele tätä sivua