Kajaanin reitit ja ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä mopedi, 17/2/06.

 1. Gsh457

  Gsh457 Päällikkö

  Katsoin tuota samaa, ja ei ole kiinteistörajoilla.
  Kajaanin KAMORE kartoissa siinä kulkee reitti läpi.
   
 2. wasted years sleds.

  wasted years sleds. Well-Known Member

  No ei ole kukaan sanonut että sokajärvelle menevä kelkkareitti ois poistettu.
   
 3. Näkymätön

  Näkymätön Lynx Enduro

  Juu. Hyvin näky pääsevän.
   
 4. kärcherking

  kärcherking Well-Known Member

  kyllä oli makiaa läpsytellä Kajaanin reittejä viikonloppuna pitkästä aikaa:cool: Kannatti hakee kelkka lopultakin kaupunkiin kämpän pihaan parkkiin:D
   
 5. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Nyt kaikille jotain Kajaanin eteläpuolella, on tasaisesta-pikkupattiin ja isoon möykkyyn, saattanee olla vaan nyt plussakelien jälkeen melkoisen kovaa :D.
   
 6. PaveK

  PaveK Lynx Rave RE 850 E-Tec 3500 -20

  Perjantaina ja lauantaina oli Sarvivaaran lenkki kuntoilun kannalta loistava. :p
   
 7. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Kainuun portti-Ruuhen risteys tasaista tai en huomannut pattia :D . Ruuhelle päin Uutta reittiä kivimäkeen kävi kuntoilusta ja kivimäen pätkä, samoin Mainuan kohdilta eteenpäin, Vuottolahden jälkeen melko tasaista Otanmäkeen päin ja linja myöskin.
  Eipä tuolla paljon laittoman alapuolella tarvi vauhteja pidellä muualla kuin kivimäessä vaikka tonnikeijulla ajaakin puolikuntoinen.
   
 8. Juxer

  Juxer Xterrain

  Nimenomaan läpsytellä, oli jo senverran pattiehi ruuhijärven suuunnilla että piti lisätä vauhtie ni meni paremmin:D Saattoit muuten ajella vastaan sunnuntaina, ainaki samantapanen polle tuli muistaakseni vastaan ku Hemikoon kans eteläpuolen reittejä ajeltiin. Ja vuottolahen kohtauspaikalla käytiin pullakahvet hörppäsee:p Poliisitki oli ratsaamassa isolla linjalla,oli eka kerta 15 vuoteen ku näin reitinpäällä vaikka jokunen reissu ajettu:)Mutta mukavan monipuolista reittiä löytyy,eiku ajamaan,kelitki kohillaan!
   
 9. kärcherking

  kärcherking Well-Known Member

  Juu neljän maissa jos olitte tulossa vuottolahdesta päin niin minä se olin:D sunnuntaina oli porukkaa ihan hyvin liikenteessä mutta poliisit ei sattunu minua vastaan
   
 10. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Ekaa kertaa Kajaanin baanoilla Poliisit ja Rajamies joka oli umpislynellä matkassa ja 2007 vuodesta useamman kymppitonnin rullanneena näitä baanoja niin olihan se yllätys, kivasti tuli otettua kaikki kaakit koneesta ulos edelliselle suoralle jo :D. Toisaalta rauhoitti paluumatkaa silleen sopimoilleen vaan eipästä ikinä kovasti ajella.
   
 11. matti

  matti XRS 600 -07

  Kävimmä Sukevan Nesteellä syömässä hampurilaiset! Ei montaa kelkkaa tullut vastaan, kaikki lähteneet hiihtolomaksi Lappiin ajelemaan?

  Otanmäki Sukeva iso linja oli aivan mahtavaa ajaa. Mennessä olis pitänyt valita Huukajanvaaran lenkki, sen verran patikkoa oli Sarvivaaran pätkä. Mutta nythän näytti lana lähteneen Karankalahdesta Ruuhijärvelle päin?
   
  samumarkus ja vetkulilm tykkäävät tästä.
 12. Rusty

  Rusty Well-Known Member

  Olivat perhana auranneet auki tuon pätkän Ounas-Mainua -metsäautotietä, jossa ura menee. Eihän tuo pitkä pätkä ole mutta kohta kun vielä lämpiää niin ei siinä ravassa ole kiva ajaa ja nyt kolisee kivet. Olisivat nyt edes ihan pikkusen enempi jättäneet kuitenkin lunta tuohon, kyllä ne puuautot olisi tuonne päässeet. upload_2022-3-5_17-23-44.png
   
 13. Amiko

  Amiko New Member

  Rauhallista oli kyllä kun kävin itsekin nauttimassa korvapuustit Sukevalla lauantaina vaikka kelit oli kohdillaan. Taidettiin lähteä melkein samaan matkaa kun Nuasella taisin ajaa teistä ohi Lynssillä?
   
  matti tykkää tästä.
 14. jsutku96

  jsutku96 Member

  Onko tuo oulujärven lenkki nyt laillisesti ajettavissa? En oikein selvyyttä saanut tuohon Vuolijoen tilanteeseen, onko siellä joku pätkä poikki? Viikonlopulle sen verta hyvää keliä näyttää että pitää joku kierros käydä tekemässä :p
   
  gimpe tykkää tästä.
 15. jusse

  jusse Well-Known Member

  Vuolijoen ja Vaalaan lähtevän sähkölinjan väliä jos tarkoitat niin varmaksi en vanno sen laillisuudesta, mutta kylänmiesten mukaan maanomistajan lupa siihen on. Sillä välillä menee myös hiihtolatu joten yritetään olla sitä polkematta niin säilyy sopu jatkossakin
   
 16. Juxer

  Juxer Xterrain

  Kuka se on viimeksi oulujärven kiertäny? Missä kunnossa lie reitit? Jos lähtis sunnuntaina absilta vaikka klo 10.otanmäen kautta ajamaan,oliko muita lähössä kaveriksi?:)lupaa lämmintä ja aurinkoista keliä:cool:
   
  Nipademu tykkää tästä.
 17. Rusty

  Rusty Well-Known Member

  Oletteko ajelleet Kajaanista Paltamoon lähiaikoina? Vai onko järkevin lähteä Paltamosta ja mistä sieltä?
   
 18. Tvaltra

  Tvaltra Well-Known Member

  Eilen oli ainakin hyvä ajaa järvellä.
   
 19. Juxer

  Juxer Xterrain

  Itse itselleni vastaten,hyvät ja tasaisehkot oli reitit:)eniten pattia kivesvaarassa ja siirtoraiteella varsinkin mukavasti ku kuluntalahessaki pyörähin. Vajaa 300km ja yksi sidewinder tuli vuolijoella vastaan,ei siellä ruuhkaa oo vaikka parhaat kelit:eek:järvillä vielä oli hyvä ajaa mutta illalla jo pehmeni aikalailla,kajaaninjoki oli jo pitkälle sula toukan suuntaan eli kannattaa kiertää suosiolla kauempaa. Joku ku kyseli ni paltamosta jos lähtee niin golfin rannassa on hyvä parkkipaikka uimarannantiellä.
   
 20. wasted years sleds.

  wasted years sleds. Well-Known Member

  Kelit ei kun paranee vaan:).
   
  Rusty tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua