Kelkka ruttutukusta

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä paavo, 31/3/06.

 1. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

  Meillähän on täällä tietäjä paikalla. Tuolle välistävetohuhulle on voinut sanoa samat sanat jo kymmenen vuotta vähintään. Se on ko. konsernissa automaattisesti potkut jos yksikin yo. mainitsemistas väärinkäytöksistä tapahtuu. Henkilökunta on iät ajat ollut huonommassa asemassa ostajina kuin tavan asiakas. Siellä ne on henkiläkunnan jäsenetkin samoissa huutokaupoissa vehkeitä halutessaan kilvoitelleet. Ja tämä on fakta, piste.

  Tiedän senkin, että aikoinaan homma on ollut himpun villimpää, mutta kyllä sieltä jokainen värkki tulee tänä päivänä julkiseen huutokauppaan ellei vakuutusyhtiö itse sitä halua myydä esim. korjaamolle suoraan. AVK:n henkilökunnalle saati heän lähipiiriin tällaisia kauppoja ei todellakaan harrasteta.
   
  Viimeksi muokattu: 22/3/19
  Muksu, Latez, Driver ja 3 muut tykkäävät tästä.
 2. six-1

  six-1 Well-Known Member

  Ennen ymmärtääkseni oli että avk:n henkilökuntaan kuuluva sai ostaa yhden ajoneuvon itselleen per vuosi virallisesti.
  Vissiin sen takia "vaimo/t" niitä ajoneuvoja välissä myy eri "sukunimillä"

  Onko Golfster kenties ko.konsernissa vai lensikö/osuiko "käpy" muuten vaan lähelle?
   
 3. Mazaa

  Mazaa Lynx rave re 600,800

  On eri asia saada ostaa itelle 1 kuten muutkin tai ostaa se ennen kuin on julkisesti myynnissä.
   
 4. six-1

  six-1 Well-Known Member

  Niin tarkoitin että henk.kunta pystyy ostamaan ennen kuin on julkisessa myynnissä mutta voin toki olla väärässä

  Edit:
  Miten monta ajoneuvoa tuolta yksityisen henkilön pitää saada ostaa per vuosi?
  Kyllä minulle yks kelkka talvea tai kahta riittää hyvin jos sen itselleen ajokamppeeksi korjaa.
   
 5. Mazaa

  Mazaa Lynx rave re 600,800

  Epäilen tuota että voisi ostaa ennen kun on julkisessa myynnissä. Tavoitteena kuitenkin saada mahdollisimman hyvä raha romusta tuotteesta jonka ovat joutuneet ehjän hinnalla ostamaan. Tiedä sitten nykymaailmassa kaikki mahdollista mutta epäilen hyvin suuresti tuollaista työsuhde etua.
   
 6. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

  Joo ei paljon toisen omaisuudella ole leikkimistä. Eli yhtiöiden lunastamat pelithän ovat heidän omaisuuttaan, joten AVK:n tarkoitus omistajien suuntaan on minimoida vahingosta koitunut kulu eli maksimoida kauppasumma, jolla puolestaan pyritään meidänkin jokaisen vakuutushintoja pitämään kurissa. Siitä voi sitten päätellä, että minkä verran noita tiskin alta kauppoja järkkäillään eli ei ollenkaan. Asia voisi olla toisenlainen, jos myyjä ja omistaja olisi sama taho. Nykyään AVK ei myöskään ole enää vakuutusyhtiöomisteinen, joten entistä suuremmalla syyllä homman tulee olla täysin avointa ns. toimeksiantajien suuntaan.

  Niin ja eikait se mikään salaisuus ole, että firman leivissä olen ollut 7 vuotta. Myyntipäällikkönä, yksikönpäällikkönä yms. tullut tuuhattua monenlaista. Ja kyllä olen ostanut ennen AVK:lle tuloa ja sen jälkeen jokusen ajoneuvon aivan samoista huutokaupoista asiakkaidemme kanssa. Ainoa ero, että henkilökuntaa on ainakin viimeiset 10 vuotta koskenut erittäin tarkat rajoitukset. Löyhimmilläänkin tämä on tarkoittanut mm. maks. 2 ajoneuvoa per vuosi, ajoneuvon oltava yli vuorokauden julkisessa myynnissä ennen kuin saat edes tarjota, sitoudut omistamaan ajoneuvon vähintään 6kk jne. ja tiukkenemaan päin ovat. Hyvä niin, eipähän jää arvailujen varaan, että onko kikkailtu. Kukapa haluaisi muutaman tonnin perseilyn takia pilata mittavia asiakkuuksia. Itte kyllä pidän erittäin kehittävänä, että ainakin meidän asiakaspalvelussa työskentelevä henkilö näppäis vähintäänkin muutaman projektin maaliin joskus, niin osaisi paljon paremmin opastaa ensikertalaisia asiakkaita, että millaiseen savottaan on ryhtymässä...heti sen pelin julkisesta huutokaupasta ostettuaan tietenkin. Tiedän kyllä vanhoina aikoina meiningin olleen vähän villimpää, mutta tiukasti tuntuu kyllä sinä aikana luodut tarinat foorumeitakin kiertävän.

  Jäniskevennyksenä voisi jakaa meidän edelleen yleisimmän palautteen, mikä täälläkin toistuu ''kun hinnat on niin kovia." Valitettavasti niitä emme enää tänä päivänä määritä, kun jokaisen vehkeen kohdalla lyödään nuija pöytään korkeimmalle tarjoukselle, jonka määrittää asiakas itse. Ainoa este voi olla omistajan asettama minimihinta, minkä vuoksi huutokauppaa voidaan joutua jatkamaan. Jos pyynti on mennyt metsään, niin sehän ei tarkoita suinkaan samaa asiaa kuin kauppahinta, jollekin ne ruukaa aina olla juuri sopivan hintaisia. ;)
   
  Viimeksi muokattu: 22/3/19
  Muksu, Latez, arzka- ja 2 muut tykkäävät tästä.
 7. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Jäniskevennys on tosi... Ei se ole tyhymä joka pyytää vaan se joka maksaa !! :p
   
 8. sdi-600

  sdi-600 Well-Known Member

  On ostajat hulluja kun maksavat kuvien perusteella älyttömiä summia kolaroidusta kelkasta vaikka ehjä vastaava jossa takuu voimassa tulisi oikeasti halvemmaksi, omaki meni aiva järkyttävällä hinnallla nykyään näkyy kilvet kelkassa kiinni ja voi helposti selvittää edellisen omistajan ja kysyä mitä on oikeasti korjattavaa, mutta ei vaan kukaan kysyny
   
 9. Vilho

  Vilho freeride

  FFoxi, Mazaa, Seiti ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 10. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

 11. Akimatic

  Akimatic Well-Known Member

  Kyllä siitä vielä huutokaupan hengessä tonni tarjotaan:D

  Tiiä vaikka ois hyvät ohjainraudatki
   
  rupsu ja rikhardos tykkäävät tästä.
 12. rupsu

  rupsu GLS 3300, GLS 3500, Enduro

  Taitaa tulla ohjainraudallekin hintaa kun raadossa on vain yksi suksi;)
   
 13. Mazaa

  Mazaa Lynx rave re 600,800

  Eise kelvannu kellee
   
 14. rupsu

  rupsu GLS 3300, GLS 3500, Enduro

 15. Mazaa

  Mazaa Lynx rave re 600,800

  Tuskin. Eiklhän sen oo joku jota ei naarmut kiinnosta ostanu omaan käyttöönsä, ja jos se aikoo pitää sitä kauan ei varmaan paljon paina kolarihistoria siinä vaiheessa kun kelkan arvo on saatu sinne 3k tasolle.
   
 16. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  huutelin ite tuota reneä alkuvaiheen viimeisillä minuuteilla. Kyllä siinä sai huuli pyöriänä katsella kuinka vahvasti joku kelkan itselleen halusi ja hinta kipusi tuhansia ylöspäin :D No jokainen tekee miten haluaa, mutta äkkiseltään aika kova hinta tulee avk historialliselle. Toki se ei kelkkaa huononna asiallisesti korjattuna.
   
 17. hekuli

  hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

  se joka ei tiedä miten valm.vuosi katellaan yllättyy ku 2-3v vanhan mallin saa muka " uudempana"
  AVK myy nuita suoraan "omille" miehilleen ilman että tulevat sivuille myyntiin saakka
  eräskin kelkka oli menossa lunastukseen ja ei koskaan löytynyt sivuilta MUTTA yllättäen pomppas myyntiin ruottin hajolltmolta
   
 18. F3

  F3 Vaimikäseoli...?

  Olet tainnut sekoittaa AVK:n erääseen toiseen vaurioajoneuvojen kauppaan...:rolleyes: Ei kannata täällä huudella jos ei ole asioista oikeasti perillä...
   
  ParCatti tykkää tästä.
 19. six-1

  six-1 Well-Known Member

  Itsekkin kiinnittäny huomiota miten noissa myyntiajat vaihtelee, jotkut muutaman päivän myynnissä ja jotkut sitten pari viikkoa AVK:lla
  Nettivaraosassa ja nettimotossa tasasen väliajoin noita tulee sitten bongattua, nykyisin ei vaan mainosteta että laitteet 2-kilpisiä jostain syystä..
   
 20. Akimatic

  Akimatic Well-Known Member

  Zombie ja Seiti tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua