Kelkkalehti MK 2-2019

Keskustelun 'Keskustelua lehdestä' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 2/4/19.

 1. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Niin se vain tämäkin talvi tuli tappiinsa ja kauden viimeinen numero muljahtaa postiin aivan näillä näpäimillä. Nopeimmalla se saattaa olla jo laatikoissa.

  KL_02_2019_2019_04_04_kansihires.jpg
   
 2. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  daysofthunder_mockup.jpg
   
 3. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Hemmo tykkää tästä.
 4. Pasi

  Pasi Sidewinder LTX-LE 137" 2019

  Milloin uusin numero tulee luettavaksi tilaajille lehtiluukkuun?
   
 5. Jannne

  Jannne The Un-Known Member

  Odotin suuresti jotta Catin iso A olisi ponnisteltu Riksulla Patriootin yms rinnalla
   
 6. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Niin se vain oli postipoika tuonu laatikkoon lehden tänne Pohojoseenki.
   
 7. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Oliskohan se jättänyt nipun vähän alemmas kauppoihin myyntiin, siis ihan rahalla/kortilla ostettavaksi.
   
 8. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Tuskin.
   
 9. Jannne

  Jannne The Un-Known Member

  Torstaina tuli myyntiin mulle
   
 10. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Cattijutussa oli näköjään numerot päin helevettiä nii tässä oikea taulukko
  20190406_100854.png
   
 11. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Nii ja palautetta saa antaa. Lukeeko noita juttuja kukaan :D
   
 12. Jannne

  Jannne The Un-Known Member

  Nääh, katotaan vaa kuveja
   
 13. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Meinasin eilen kirjoittaa tuosta
  :D
   
 14. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Hyvä oli juttu ja samat aatokset vanha vs. uusi tunturi vaikka etusivun otsikko lupailikin asiasta enemmän. En muista dynomittauksista vakiokoneella millä kierroksilla oli paras teho mutta manuskat antaa 8300-8500 alueelle, sama muuten Jawsin putkilla. 2000 oli kuitin mukaan ollut suoralla kaupalla 61500 FIM.
   
 15. Pasi

  Pasi Sidewinder LTX-LE 137" 2019

  Minäkin pidin jutusta, lisää vaan samanlaisia juttuja. Teksti oli helposti luettavaa, toisin kuin usein lehdessä olevissa jutuissa.

  Nyt kun on vintage-buumi menossa, ja hienosti entisöityjä muskelikelkkoja löytyy, niin tuli mieleen juttuideana muskelikelkkojen vertailu, tai oikeastaan mitattaisiin kiihtyvyydet ja huiput "suljetulla alueella".

  Mukaan Thundercat, Storm, MachZ, Vmax-4 ja SRX. Vertailukohdaksi esim. Sidewinder Stage 2:lla, niin nähtäisiin miten ne samanlaisissa olosuhteissa kulkevat. Jos joltain löytyy piristettyjä laitteita, niin sellaisia mukaan.

  Vaikka mukana olisi monta kelkkaa, niin uskon että kelkkojen omistajia kiinnostaa tietää miten ne kulkevat muihin verrattuina, ja omistajat toisivat omat aarteensa paikalle. Muutama veto jokaisella kelkalla, ja sitten nähdään miten ne kulkevat toisiinsa nähden. Vaatiihan tuo tietenkin hieman järjestelyjä.
   
 16. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Joo voin kyllä sanoa heti ettei meikän resursseilla onnistu. Kelkkoja meillä kyllä piireissä on nuo kaikki, mutta työmäärä vaan on turhan iso alkaa organisoimaan kaikki laitteet ympäri maata samaan paikkaan. Jutuissa kuitenki oon touhuillu noita suorituskykyhommia niin, että referenssi on nähtävillä vuosien väleiltä. Tuo "mikä on nopein" on aikoinaan jollakin tasolla mitattu esim amsnow shootouteissa. Nykyään kun tahtoo olla jokaisella vintaget tavalla tai toisella säädetty, mukaanlukien tuo minun jutussa ollut ZRT. Lisäksi noilla vanhoilla on vähän semmonen olotila, että kauanko sitä kehtaa kaasua pohjassa pitää.. :D

  Mutta palautteesta kiitos ja katsellaan kirjoitellaanko vielä tuleviinkiin lehtiin. Niin ja se SRX... no katellaampa syksyllä ;)
   
 17. Yamaha enticer

  Yamaha enticer SxViper

  Mutta aika kovia rautoja ne on nuo vanhat olleet, kyllä tehot on telallekin asti välittyneet(vain 0,2 sekunnin ero 0-100 km/h kiihtyvyydessä). Toki patikon suurentuessa uudemmat menee menojaan...
   
 18. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Niin kuin Hemmo lehdessä kirjoitti niin aika helppoa säätää vartsut noissa dinosauruksissa abt. kohdilleen, anteeksiantava kone.
   
 19. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Joo ja löylyä niissä vanhoissa catin 900 myllyissä on kuitenkin on se vajaa 170 hevosvoimaa. Sen kun punnertaa telalle alkaa tapahtumaan. Noissa tehdaskuntoisissa peleissä kun voimansiirto on aina "sinnepäin". Eli myös niissä on voimaa reservissä jos osaa vähän punttia vaihtaa.
   
  T-Cat tykkää tästä.
 20. perttuni

  perttuni AC XF800 2012

  muuttuko tuo thunderin triple vielä aikanaan jossain vuosimallissa tonniseksi? Ja onko siinä ollut sitten vielä enempi paukkua.
   
  hekuli tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua