kypärä?

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä noppeepentti, 17/11/06.

 1. suomi

  suomi Member

  Itellä ainakin istu loistavasti aviatorin kanssa. L koon kypärä. :)
   
 2. Murre

  Murre Hardcore 162", GLX 5900+GL 250+xc sp 500

  ja 2018 terminatorin kanssa
   
 3. IleKarkkainen

  IleKarkkainen Arctic Cat M8000 Hardcore 2019

  Nyt uuteen fxr helium kypärään sopii täydellisesti, sehän on lähes sama potta kuin airoh aviator mutta halvempi
   
 4. ZikZak

  ZikZak Active Member

 5. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  vekkulin olonen potta. kevyempi sais olla--
   
 6. Jukka

  Jukka Well-Known Member

  Mun kokemukseni (puolitalvee) ckx kypärästä on pelkästään myönteisiä. Suosittelen.
   
 7. Polman

  Polman Axys SKS 155" 2020

  Mistä tilasit tuon kypärän?
   
 8. Polman

  Polman Axys SKS 155" 2020

  Puhaltaako sisään lasien ja kypärän välistä?
   
 9. Tapani Tulisalmi

  Tapani Tulisalmi Well-Known Member

  Johan on asiallisen näköinen kypärä. Tuo leukapalan aukeaminen aikas makee ominaisuus. Näin tupakoitsijana vaikutta hyvältä. Ei tarvi repiä pienellä tauolla koko hökötystä päästä. Mistä moisia kypäriä myydään?
   
  Fudge tykkää tästä.
 10. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex ja 146" SKS Patriot

  Vannoutuneena Arai miehenä, jo 7 vuotiaasta saakka moista käyttänyt annoin pienen mahdollisuuden vaihtelulle. Tilasin black friday tarjouksesta 509 delta r3 2.0 lämmitettävällä visiirillä olevan potan.

  Back upiksi tilasin samalla 509 lämmitettävät lasit jos tuo kypärä tuntuuu ajossa yhtä paskalta kuin messuilla testatessa. Eipä tuossa korkeelta tipahda.

  Oikeesti ei mikään muu kypärä istu päähän kuin se olisi siihen tehty kuin Arai.
   
  Driver tykkää tästä.
 11. Jukka

  Jukka Well-Known Member

  Ostin sen Tuovilasta Kempassa
   
 12. Jukka

  Jukka Well-Known Member

  Ei todellakaan puhalla
   
 13. Jukka

  Jukka Well-Known Member

  Kauhajoen Loukolla näky olevan myynnissä toissapäivänä. Hintaa kun kyselin niin ilmoittivat että 260€.
  Sen verran vielä kokemuksesta että makkaran syönti ei oikein onnistu hyvin kypärä päässä kun kypärä painaa pikkasen poskia sisäänpäin niin syödessä tulee samalla pureskeltua poskia sisäpuolelta
   
 14. Hentte

  Hentte 800 155" RMK -17, AC 600 Snowcross

  Pistähän sitten kokemusperäistä tietoa miten tuo potta käytännössä toimii. Itellä ollu kauan jo mielessä tuommonen visiirillinen kypärä mutta kiinnostas tietää pysyykö se oikeasti huurtumattomana puskaralleissa. Minkalainen siinä on se laturin piuha, saako yhistettyä vaikka powerbankkiin? Ei umpistouhuissa oikein onnistu pitää sitä kelkan ulosotossa kiinni.
   
 15. FFoxi

  FFoxi Viper Mtx 162" LE & 5900 GLX lts

  Voin sanoa ettei pysy huurtumattomana puskaralleissa, mutta eihän hitaassa ajossa tarvikaan visiiriä pitää alhaalla. Reitille tullessa vain läppä alas ja menoksi. Johtoa ei voi pitää kelkkaan kytkettynä umpisen ajoissa, kun lennät kyydistä niin menee särki. Jos käyttää silmälaseja tuo visiirikypärä on mielestäni aivan huippu ratkaisu.
   
 16. Hentte

  Hentte 800 155" RMK -17, AC 600 Snowcross

  Kyllä tuonne umpisellekkin kun lähtee meuhkaan niin sais jotain suojaa olla silmillä. Iskee pienikin risu melko v-mäisesti kasvoihin ja pahimmassa tapauksessa suoraan silmään. En oo vielä semmosia laseja löytäny jotka pysyis huurtumattomana kun oikein alkaa puuskuttaan eikä pysty vauhtia pitämään. Menee sitten tiukassa pusikossa niin varomiseksi että pitää puolet ajasta ajella pää alhaalla ettei risut kopsi pitkin naamaa ja toivoa parasta.
   
 17. ruiseri

  ruiseri Commander 800 -14, X-trim 600 -08

  Monta kertaa olen lähtenyt kelkan kanssa eri teille piuhan ollessa kiinni eikä koskaan ole mitään hajonnut. Olipa kelkan liitin sitten tupakansytkä, RCA tai joku muu, niin siinä pitää olla n. 10cm johtoa jonka perässä RCA-naaras, johon taas tulee kiinni kuskista tulevan piuhan RCA uros. Silloin veto siihen RCA-liittimeen tulee aina johdon suuntaisesti ja se irtoaa kevyellä nykäisyllä ilman vaurioita. Jos laittaa kuskista tulevan piuhan suoraan tupakansytkään tai kelkan muoveissa kiinni olevaan liittimeen, niin sitten varmasti hajoaakin.

  Ainakin BRP:n Modular kypärän mukana tuli juurikin sellainen 10cm piuhanpätkä, jonka toisessa päässä RCA uros 90 asteen kulmalla ja toisessa päässä suora RCA naaras.
   
  FFoxi tykkää tästä.
 18. ruiseri

  ruiseri Commander 800 -14, X-trim 600 -08

  Tämmönen
  71F0DCGSq5L._SL1500_.jpg
   
 19. Driver

  Driver Well-Known Member

  Uusi Shoei vfx-wr on kyllä huippu kypärä myöskin, viime keväänä ostin heti kun tuli markkinoille ja ehkäpä paras kypärä tähän mennessä mitä olen käyttänyt. Parit pikku lipatkin kerkesin sillä vetää ja suojaavuus on kyllä ykkösluokkaa kuten Araissakin.
   
  Viimeksi muokattu: 30/11/18
 20. Hemikoo

  Hemikoo ZR 8000 137"

  Eli tuossa on nyt MIPS:ä vastaava tekniikka käytössä? Pitäisi ostaa uus joku kirkuvan keltainen tms. väriläiskä joka erottuu reitillä.
   

Suosittele tätä sivua