Lynx 2022

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä teme-, 13/2/21.

 1. teme-

  teme- Well-Known Member

  No ilmankos ne nyrpistelee nenää kun alkaa puhua käteisestä.:D
   
  kuuskolme ja T-Cat tykkäävät tästä.
 2. Veltsu

  Veltsu New Member

  Onko kukaan kokeillut rakentaa Lynx boondockeriin pysty ohjausta? Tai löytyykö hyvää valmista settiä mistään? Laitoin -22 DS dokkerin tilaukseen ja mietin että ois kiva kokeilla pysty ohjausta lynxiin.
   
  vapex84 tykkää tästä.
 3. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  Kyselin tarjouksia uusiin lynxeihin tälle keväälle. Sähköpostilla lähetin tarjouspyynnön neljään liikkeeseen. Yhteen soitin ja kahdessa käynyt paikan päällä. En nyt ala liikkeitä tähän yksilöimään, mutta parhaiten toimi tuo liike jonne soitin ( itse asiassa vähän eri asiassakin alun perin, mutta sitten tuli kelkan vaihto puheeksi). Sain tarjouksen heti puhelimessa ja koko asiaan meni 10min aikaa ja tarjous lähetettiin sitten kirjallisena sähköpostiin. No sitten toinen liike, jossa kävin paikan päällä toimi hyvin ja lähetti tarjouksen sähköpostiin. Sitten toinen liike, jossa kävin aikoi lähettää tarjouksen sähköpostiin, soitti puolentoista viikon päästä, että vieläkö tarjous kiinnostaa ja aikoi lähettää tarjouksen sähköpostilla. No ei sitä vielä ole kuulunut :). Sitten sähköpostilla kysytyistä yksi neljästä on vastannut postiin. Tästä voi mielestäni päätellä, että joko Catti ei kiinnosta vaihdossa tai muuten niitä sähköposteja ei lueta.
  Toki myös Catteihin kysyin tarjouksia niin ei sieltäkään ihan kaikki sähköpostilla ole vastanneet ( vaikka johonkin laitoin toisenkin kyselyn perään), joten ei näy tuo sähköpostikaupankäynti niin hyvin vetävän.

  Välirahoista vielä sen verran, että Lynxeihin vaihdossa Catti näyttää olevan melko vakiohintainen. Käytännössä vaikka huomioi tuon Lynxin 500€:n kevätedun niin kaikkine kuluineen hyvityshinnat on olleet luokkaa 1000-2000€ huonompia jos meinaa merkkiä vaihtaa. Onhan tuo aika iso ero kuitenkin.
  Ihan huomiona sellainen mielestäni, että Lynxien osalta uuden hintaa nostaa kyllä osin ns. luovutushuolto. Muistaakseni tarjouksissa oli jopa 500-600€:n välistä toimituskulu+ luovutushuolto lynxien osalta. Ei Catti/Yamaha akselilla toimituskulun lisäksi mitään luovutushuoltoa ole erikseen listattu hintaan.
   
  Viimeksi muokattu: 28/4/21
  Fudge tykkää tästä.
 4. polaris^

  polaris^ Lynx re etec

  Tuo sähköpostirumpa on aika loputon suo liikkeille. Varsinkin, kun osa kyselee kaikki liikkeet välillä Helsinki-Nuorgam toivossa säästää 100€ enemmän välirahasta. Itse aina saanut vastauksen viestiin, kun vielä soittanut perään BRP puolella. Toisilla merkeillä tämäkään ei ole aina auttanut tarjouksen saamisessa.
   
 5. juketsu

  juketsu Rene850 plus pari terrainia tulossa

  @perttuni en tiijä mikä on normikäytäntö mutta ittellä etelän brp kauppias aina ekana laskenu alennuksee ne toimituskulut pois.. :)
   
 6. gontso

  gontso Rene 900t

  Aika moni liike jopa mainostaa "kysy tarjous sähköpostilla", vaan aika vaihtelevasti ne niihin vastailee. Tai vastauksessa kestää melkoisen pitkään.
  Tottahan se on että tarjouspyyntöjä heidän postiin muutamia tipahtelee, mutta jos miettii montako kelkaa suomessa myydään ja monelle kuukaudelle tämä rumba sijoittuu -> voisi kuvitella että kaikkiin posteihin myös osattaisiin/viitsittäisiin vastata. Tällaisia myyntin liittyviä asioita varten monessa paikassa on myyjät palkattu.

  Itse kysyin tarjousta mailitse 5 paikasta joista 3 vastasi hyvin, yksi todella hitaasti ja yksi ei koskaa vaikka kysyin uudestaan. Eihän sitä tietenkään tarvitse kuin yksi tarjous joka on kohillaan.
  Viime kesänä kun kysin tarjousta MP:stä kaikki liikkeet vastasi, samoin kaikki autoliikkeet vastaavat. Kyllä se melko normaalia pitäisi olla että näitä asioita ei tarvitse alkaa erikseen soittelemaan jotta jonkinlaisen tarjouksen saa, sitten lopullinen hieromisen voi hoitaa vaikka puhelimella kun suunta on saatu selville.
  Onneksi tämänkin homman jokainen voi tehdä haluamallaan tavalla.

  Tuo erillinen toimituskulu on apinoitu autopuolelta, sillä taisi olla joku verotuksellinen hyöty myyjälle. Se että löytyykö se tarjouksesta erilliseltä rivillä vai piilotettuna välirahaan, kait riippuu ihan liikkeestä miten ne tarjouksia kirjoittelee.
   
 7. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex, ylipainepiano mtx 153",zr 900

  Eletään 2021 lukua ja jos ei sähköpostiin kauppias osaa vastata niin ainakin minulla jää kaupat sieltä tekemättä. Niin paljon helpompi kun jää kaikki hinnat, varusteet yms muistiin ja on mustaa valkoisella jos tulee ongelmia.

  -18 keväällä kun kyselin 146 sks patriottia spostilla niin taisi olla vastaus määrä 1/6 ja sen yhden kanssa hierastiin kauppa, tai vastasi ykai paljon täällä kehuttu kauppias kunhan sinne soitti ensin kaksi kertaa ja muistutti asiasta. Oli vaan paritonnia isompi väliraha siellä.
   
  Pertuzi, Fudge ja möykkä tykkäävät tästä.
 8. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Kyllä aivan samaa mieltä! Se on kyllä ihmeellistä miten aatamin aikasia jotkut kaupat on tämän myynnin osalta.
   
  Fudge ja möykkä tykkäävät tästä.
 9. Zombie

  Zombie Raskassointinen flyygeli

  Ja tähän kun lisätään vielä korona, niin luulisi tosiaan kauppiasta kiinnostavan spostin selaaminen ja vastaaminen. Homma pelaa 24/7 kännykällä, kuvat liitteinä jne.jos yhtään on halua. Autokaupoissa toimii sp:nlisäksi wassapit sun muut ja kuvia saa vaikka mistä kulmista ja yksityiskohdista.
   
  Fudge tykkää tästä.
 10. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex, ylipainepiano mtx 153",zr 900

  Vielä palatakseni asiaan niin joskus miettinyt että telefaxillako vai kuinka toimii maahantuojan/tehtaan yms kanssa ongelmatilanteissa joita esim puhelimella ei saa selvitettyä (kuvat?). Vai laittaako kirjeellä menemään ja odottelee vastausta. Vetäisivät nyt vieterin nykyaikaan tai antas asian jonkun toisen henkilön hoitoon jos itse on niin juurtunut -80 luvulle.
   
  Fudge, Zombie ja teme- tykkäävät tästä.
 11. Busse-

  Busse- Well-Known Member

  Tulikos sitä tilattua ennakkoon uutta lynxiä ensi kaudelle?Tänne tulee commander limited 600r
   
 12. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex, ylipainepiano mtx 153",zr 900

  Tässä kahden vaiheilla että tilaisko uuden 3700re dockerin toiseksi ajokelkaksi vai ostaisko -21 mallin joka vaihtoehto todennäköisempi.
   
 13. juketsu

  juketsu Rene850 plus pari terrainia tulossa

  2x146 terrainia tulee entalveks. Toine tosin tulee perheen ykköskuskille :)
   
 14. vompo

  vompo Lynx rave re 850 -18

  Neljä talvea ajellut rave 850:llä, ensi talvelle vähän erilaista tilattu, commander 900 ace gt.
   
 15. Kukunor

  Kukunor Commander -17

  No, voi olla tosi hyvä tai siten ei, mulla super hyvä
   
 16. jaffa

  jaffa Well-Known Member

  69 Ranger Limitediä ootellaan tulevalle kaudelle.
   
 17. jermu

  jermu Well-Known Member

  Tuossako katto varaosa numeroita niin on ilmeisesti pohjoisamerikan setuppi tullu kotimaiseenkin vai onko toisinpäin? Takapukissa näkyi edelleen olevan 60Nm jousi mutta etupukin jousen arvoa en saanut...? Onkohan löysempi vrt. 2021 mallista? Onko sitten erot vain vaimentimien kalibraatiossa?
   
 18. Busse-

  Busse- Well-Known Member

  Joko isännät on saanu uusia kelkkoja jo tallin perälle?
   
 19. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  Mitä tuol paikallisessa kuulin, niin taitaa vielä mennä tovi ennenkuin on Lynxitkään ajos. Jännä miten muut merkit on rehellisesti kertoneet, että viivästyksiä tulee, mut Lynx ei kommentoi mitenkään. Siitäkään huolimatta, että kauppiaille on ujutettu tietoo, että laitteet tulee ilman mittaristoja jne. Ylellä oli vaan uutinen, jossa kerrottiin kuinka kelkkoja taotaan kasaan ennätystahtii.
   
 20. polaris^

  polaris^ Lynx re etec

  Jaa loppuuko Rovaniemeltä kanssa mittarit? Ei kai Suomessa kovin moni merkki tai maahantuoja ole mitään myöhästymisiä tunnustaneet/kailottaneet. Polaris lähinnä jenkeissä tiedottanut tilanteesta kuten Ski-Doo. Kunhan joulukuun aikana tupsahtaa tontille niin varmasti riittävä tilanne monelle
   

Suosittele tätä sivua