Lynx 2023

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Karpalet, 21/1/22.

 1. M.E.A

  M.E.A Enduro

  Kovasti näytti Oulun kauppiaallakin olevan -23 Lynxejä kasattunakin ja vapaana.
   
 2. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Niin näkyy olevan ylempänäkin.
   
 3. Jakke_

  Jakke_ Lynx Boondocker RE 3900 -22

  Hyvissa ajoin näyttänyt tulevan noita ”-23” Lynxejä. Olivatkohan BRP:llä niin kieroja että jättivät komponenttipulan varjolla toimittamatta/myymättä muut paitsi ennakkoon tilatut kelkat viimetalvena (eikä kaikkia ennakkojakaan tainnut kyllä tulla). Nyt sitten kasanneet niistä hyllyssä olleista -22 osista noita vanharunkoisia -23 malleja ja saavat myytyä samat osat kalliimmalla uusilla tarroilla:):D
  Toki olihan ja on se komponenttipulakin erittäin todellinen, mutta tehtiinkö keväällä tälläinen tietoinen taktinen valinta:cool:
   
 4. Athene

  Athene Rave 600 RE

  Dessit saisivat toimittaa my22. Mutta ei taida kiinnostaa kun rahat on jo saatu :mad:..:(. -23 ei tullut Raveen juuri muutosta, joten uusi ei vielä ole kiikarissa. Katsotaan jos tulisi joku radikaalimpi ulkonäön päivitys vaikka -24 o_O. Tosin silloin olis tulossa myös tyylikäs uusi Cat :) .
   
 5. Driver

  Driver Summit 850Turbo R '23

 6. Optimi

  Optimi Member

  Nyt olisi tullut kesäkuun lopussa tilattu Rave liikkeeseen.
   
 7. M.E.A

  M.E.A Enduro

  Ei ollu ainakaan tänään merkkihuolto tätä tiedotetta saanu.
   
 8. SouthMike

  SouthMike Member

  Ensimmäinen oma kelkka haettu keskiviikkona mökille odottelemaan lumia! Vähän jo polttelis päästä kokeilemaan millainen peli tuli hankittua.
   

  Lisätyt liitteet:

  Nipademu, Kamppi, Viikinki ja 7 muut tykkäävät tästä.
 9. Kaakeberi

  Kaakeberi Rave Enduro -23

  Näyttää tänä vuonna kelkat tulevan ajoissa. Oma enduro tuli viime viikolla ja nyt vaan odotellaan lumia..
   
  Nipademu, Athene, SouthMike ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 10. Pekka AC

  Pekka AC Well-Known Member

  Päätit sitten aloittaa heti huipulta. Ei tuon kanssa voi pettyä. Korkeintaa jotain säätöjen hakemista voi olla, että saa ihan mieleisen. Yleensähän eka oma on joku loppuunajettu, jonka kanssa meinaa loppua rakkaus lajiin joka reissulla.
   
 11. SouthMike

  SouthMike Member

  Niitä loppuunajettuja on tullut vuokrattua ja niiden kanssa petyttyä. Mukaan on myös mahtunut muutaman kerran vasta sisäänajossa olevia pelejä ja onhan se ero kuin yöllä ja päivällä. Jonkin aikaa tutustuin tarjotaan, myös käytettyihin, mutta tähän ihastuin Kehuivat liikkeessä, että tämä malli olisi oikeasti hyvä myös reitillä, eikä meno heti loppuis reitin sivussakaan. Joitain vuosia sitten kuulemma crossoverit olleet aina kompromisseja, eikä erityisen hyviä kummassakaan käytössä. Uskoin myyntimiestä, kun en itse paremmin tiedä.

  600-koneella oli alunperin kampe hakusessa, mutta kai sitä ton isolohkonkin sarvissa oppii roikkumaan, kun saa kilsoja alle.
   
  KTM450 tykkää tästä.
 12. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Reittiajoon harrastuksen alkuun on aika raju kampe. Joutuu ehkä keskittymään liikaa kaasun varomiseen, kun pitäisi miettiä paljon muita asioita. Repii myös kuskia enemmän ja tekee ajosta kulmikkaampaa, kuin pienemmät ja ajo on siten raskaampaa. Sehän on vähän kiinni mitä hakee, mutta voi myös olla pettymys 600 verrattuna.

  Ummella tehosta ei ole haittaa. Päinvastoin, tätä pitää kaasulla ajaakin, jos meinaa mihinkään päästä. Vaatii sekin kokemusta ja taitoa. Eli ei todellakaan helpoin sinnekään, eikä sovi joka kuskille.

  Hauskahan tämä on, eikä tarvi heti päivittää isompaan. 600:sista oli jo ilmeisesti kokemuksia, joten siitä se lähtee.
   
  Viimeksi muokattu: 4/11/22
  SouthMike tykkää tästä.
 13. K.J.P

  K.J.P Xterrain 850 Re -23, Rave Re600r -19

  Et varmasti tuu pettymään. Hyvä on valinta. On vissiin leveällä reittikeulalla?

  Itellä sama kampe leveällä keulalla ja blade Ds:t valikoitui suksiksi.
  Kaks talvea meni -19 mallisella.
  On nätti vietävä reitillä. Umpista jos paljon ajelee niin linq-roiskeläpän vaatii tai normaalimallin puskurin,niin ei läppä ahista hangessa.
   
  SouthMike tykkää tästä.
 14. SouthMike

  SouthMike Member

  Reittikeulalla joo ja kattelin, ettei keula ja alusta pitäis hirveesti Ravesta erota. 600 Raveilla oon ajellu pääasiassa. Testannut myös boondockerin ja 800cc Xtrimmin. Sukset tässä muistaakseni vakiot, eli Blade XC+. Mun umpinen on lähinnä pilkille ja makkaranpaistoon naapurin metsäpalstalla. Mutta eihän sitä tiedä vaikka innostuis enemmänkin poikkeamaan reitiltä, luvalla tietysti. Pääasiassa kumminkin reittihommia.
   
  Hemikoo, T-Cat ja K.J.P tykkäävät tästä.
 15. ruupanen

  ruupanen Lynx RE

  Paikallisessa liikkeessä näytti olevan myymälässä 2023 Enduro.
  Kyllä ne tosiaan tulee susipaskalla muovirihleli taka-akselilla. On kyllä naurettavaa toimintaa tehtaan puolelta, että on palattu taas vanhaan ei toimivaan setuppiin. Kaipa siellä on laskettu, että säästetään summa x, kun laitetaan tällä akselilla tämä eteenpäin vs että oletettavasti kalliimpi ja pommin varma.

  Onneks palikoita löytyy kohtuu rahaan millä tästä ongelmasta pääsee eroon. Vatuttaa silti.
   
  Viimeksi muokattu: 11/11/22
  Rautsi ja Nebwy tykkäävät tästä.
 16. M.E.A

  M.E.A Enduro

  Saman huomasin itekkin ja 850 3500 samalla akselilla. 600 3500 vielä jostain syystä kolmella kääntöpyörällä että vielö ripulimpi.. Nyt säästetään kyllä väärässä paikassa.
   
  Nebwy tykkää tästä.
 17. Athene

  Athene Rave 600 RE

  Olikos noi jo 2022 vai halpuutettiinko 2023?
   
 18. M.E.A

  M.E.A Enduro

  En osaa muista sanoa kuin 850 johon oon ite päivittäny lujemman.
   
 19. ruupanen

  ruupanen Lynx RE

  • Radien koppaset endurot on olleet tähän asti neljällä pyörällä ja ei muovisilla palikoilla, eli 2020-2022, mutta nyt 2023 pps3:sen siirryttäessä on syystä tahi toisesta palattu taas muovipalikoihin. Neljällä pyörällä muovisetkin kestää kohtuu hyvin, joten ymmärrän sen käytön rauhallisempaan ajoon tarkoitetuissa malleissa, mutta Enduro mallin kohdalla on kuitenkin kyse siitä "suoraan enska polulle versiosta". Ja kokemuksesta tiedän että muoviset ei kestä kun sen yhden sopivan isomman loikan missä tulee alas kääntöpyörien varaan, niin ne on entiset. Lisäksi mattoa ei saa pidettyä kunnolla kireellä, vaan paska palikoilla saa kirrata joka tankillisen jälkeen.
   
  Athene ja M.E.A tykkäävät tästä.
 20. KTM450

  KTM450 Lynx RE 600R -23

  Eli mitä tähän uuden -23 enduro mallin taka-akselille pitäisi tilata, että saisi sen vahvaksi? Vaihdokkini oli 600 enduro mallia -21 ja se kesti moitteetta. Ennakkoetu käyttämättä, tähän sitä sitten poltetaan.. Vai löytyykö ratkaisua muualta kuin marmoritiskiltä?
   

Suosittele tätä sivua