Lynx Commander -keskustelua.

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Fred Scuttle, 14/12/08.

 1. Janme

  Janme Well-Known Member

  GT oli tilattu ja perusmalli tuli turbottomalla 900. Ei voinu enää ootella tilattua mallia, niin piti ottaa tuo ja laittaa istuin, peilit yms, mitkä jäi pois. Ohan tuo mettähommiin varmaan parempi, mutta reitille ois kyllä sitä leviämpää keulaa kaivannu saaffariturrauksiin.
   
 2. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Miten meni niin kuin omasta mielestä? Ei vissiin ihan putkeen, leveämmän keulan jos tilasit saisivat laittaa samaan rahaan kuten muutkin puutteet, IMHO.
   
  Fudge tykkää tästä.
 3. Janme

  Janme Well-Known Member

  Jotenki saanu näitten kelekkahommien kanssa tähän ikään jo niin paljon harmaita hiuksia, ettei jaksa enää ressata mokomista pikkujutuista, varsinki ku muitten maksamasta työkelkasta oli kysymys. Tokihan se hinta tipahti erotuksen verran. Tärkeintä nyt kuitenki, että sai sen kelkan. 45 viikolla piti olla jo toimitus, mutta ei kait näistä oltu mitään mallia saatu ensimmäistäkään siihen mennessä tehtaalta ulos. Tais olla tämä ensimmäinen ainaki tältä perältä. Naapuriliikkeen pihassa oottaa omaan käyttöön laatikossa Polaris, jota maahantuoja ei ole saanu ees tyyppikatastettua.

  Mutta samaa paskaahan se tuntuu olevan vuodesta toiseen, joka merkillä. Jos autokauppaa joku maahantuoja tekis samalla mallilla, ettei mihinkään toimitusaikoihin voi luottaa, niin aika äkkiä loppus bisnekset.
   
  Viimeksi muokattu: 5/12/19
  K.Pukarinen, T-Cat ja Fudge tykkäävät tästä.
 4. killer-wo

  killer-wo Forest Fox -01 Summit Expert

  Kävin tänään hakemassa eräästä pohjois ruotsalaisesta kelkkaliikkeestä itselle uuden kelkan. Ei ollut kovin mielissään yrittäjä kun oli myynyt yli 50 komentajaa mutta oli saanut vasta 12. Ensiviikolla saa kuulemma 4 lisää jne. Joulunpyhät painaa päälle ja asiakkaat ilmeisen tyytymättömiä. Harmillista kun ennakkoon ostettuja ja koko kesä ollut aikaa tehdä.
   
 5. make k

  make k Well-Known Member

  On kyllä surkuhupaisaa touhua, jos tilattuja kelkkoja ei saa ajoon ja lunta olis... Ei näköjään entistä uskalla myydä pois, ennenkuin on uus tallissa. Onko kukaan ollu vailla korvauksia? Vai onko tilauskaavakkeessa pienellä painettu, ettei ole siihen oikeutettu.
   
 6. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Tuskinpa meillä mennään jenkkien korvausautomaattiin sentään, ei tule toimimaan Euroopassa.
   
 7. tuoppi

  tuoppi Member

  Mitäs öljyä oletta vaihteistoon tarjonneet, gl5 hypoidia? entäpä jos ravet putsaa niin tarviiko käyttää piuhassa, jossain puhuttiin raveventtiileiden synkronoinnista puhdistuksen jälkeen :confused:
   
 8. Jeziz

  Jeziz Commander Ltd 900 -20

  Maanantaina sais käyä commanderin. Johan tässä on poltellukki, että pääsis ajamhan.
   
 9. vuorikelkkailija

  vuorikelkkailija Well-Known Member

  Keltä kauppiaalta haet? Omasta ei vielä tietoa.
   
 10. Jeziz

  Jeziz Commander Ltd 900 -20

  K.A. Kolström oy Muonio.
   
 11. XX-xenon

  XX-xenon Well-Known Member

  saapa nähdä ilmestyykö ne vuotsolaiset komukan alle ennen vuoden vaihdetta. tilattu 16.11. ja 18.11. tilaus ollut käsittelyssä. matkahuolto toimii kuljetuksena ettei postilakko haittaa. 25.11. vastattu että tulevat tulevalla viikolla ja 10.12. sanottiin että tulevat sinä päivänä. no eipä ole kuulunut vieläkään. olis pitänyt hakea kivijalkakaupasta, töissä yövuorossa ne tilasin tuolloin 16.11. ei juuri halvemmaksi tullut ku kivijalkakauppa, mutta laskin ettei ole aikaa lähteä ajamalla hakemaan niitä vapaapäivinä. johan tässä on kuukausi kohta mennyt. ja tilaus maksettu kuluineen jo tilatessa. ja kuukaudessa olis ollu aikaa ajella sinne kivijalkakauppaan. :mad:
   
  Viimeksi muokattu: 13/12/19
 12. XX-xenon

  XX-xenon Well-Known Member

  jenkit on oma maailmansa. kesäpyörässä eli bemarin gessussa polttoaineliuska on suunniteltu niin ettei se kestä kunnolla. hajoaa hyvinkin nopeasti. löysin netissä paperin jossa lukee että takuu kattaa osan ja sillä on 10 vuoden takuu takautuvasti tietyissä vuosimalleissa. ei mainosteta julkisesti, mutta jos asiakas vaatii, niin se vaihdetaan. laitoin saksaan pääkonttorille mailia ja kysyin, miksi eurooppalaiset on eriarvoisessa asemassa jenkkeihin nähden. lopulta paikallinen diileri soitti, vähätteli asiaa ja sanoi, et ne on niiden jenkkien juttuja... eli ei tullut vastausta.
   
 13. Jeziz

  Jeziz Commander Ltd 900 -20

  Commanderi kotiutettu. Ensmäiset 15km ajettuna ihan mukavalta kamphelta tuntus. Umpisella pystyy kanttailla ja muutenki olemus niinku kapealla ajais. Keula tieten tuntuu vähän raskaalta ja haluaa välillä vähän syököillä, mutta laittaa leveämpää muovia jos ei asetu. Kaasun vaste on kyllä herkemmän tuntonen, ku -14mallin xtrim sc 900 ace.
   
 14. XX-xenon

  XX-xenon Well-Known Member

  Taas se sammui. Turrasin tuohon lähelle jälkeä että pääsee porukka kusettamaan koiraa metsää. Hidasta ajoa ykkösellä rauhassa. Sitte pakki päälle ja yhtäkkiä sammui. Eikä käyntiin millään. Ei edes valoja. Sitte ku oli menny vajaa minuutti niin käynnistyi. Jos jotain positiivista niin flekti toimii tuossa näemmä. 100 astetta niin käynnistyy.
   
 15. Busse-

  Busse- Commander ltd 600R -22

  nousiko lämmöt niin korkealle,että moottori sammutti itsensä suojelemiseksi?
   
 16. Nalle

  Nalle Commander 900, GLX5900, Cobra Racing 583RAVE

  Nyt alkaa pian kuulostaa joltain ECUn tai mittariston häiriöltä... Se mittaristohan kertoo pakin olevan päällä ja samaa kuumaa se mittaristo juttelee myös ECUn kans.. Eli voiko olla, että se peruutuksen indikaatio häiriköi ECUa nyt jotenkin.. Meinaan, kun ei anna edes startata ja koko laitos on pimeänä.
  On muuten semmonen vika, joka häätyy alkaa selvittämään... Kun vain jostain pääsis kiinni. Oliko vielä niin, että sulla se ei jätä edes vikakoodia?
   
 17. XX-xenon

  XX-xenon Well-Known Member

  ei. sitäkin kokeilin kun annoin nousta lämmöt kunnolla. flekti käynnistyy ja laskee lämpötilaa. on tuokin homma nyt testattu, että se toimii jos tulee kriittinen paikka. toki tuolta reissulta kun ajoin pihaan niin kuulosti kuin puhallin olis ollu päällä vaikka lämpö oli jotain max 70 astetta.

  lämpö laskeekin sitten todella nopeasti kun flekti huutaa ja hieman ajaa samalla. eikä tarvitse edes lujaa ajaa.
   
 18. XX-xenon

  XX-xenon Well-Known Member

  ennen ekaa huoltoa teki samaa pari kolme kertaa ainakin. huollossa ei koodeja löytynyt mistään. remmi vain oli hieman ollut löysällä tehtaan jäljiltä. huollon jälkeen meni hetki ja teki saman kerran tai pari, sitten loppui ja luulin että ongelma ohitte. vanhan bensan syytäkään ei voi olla kun muuten käy, kukkuu ja nikottelis se muutenkin jos siitä johtuisi. en muista että liikkuiko se kelkka pakilla ennen ku sammui, mutta vaihteen sai kuitenkin silmään vielä sen ollessa käynnissä. saattaa olla ettei liikkunut. pakki päälle ja ehkä kaasua ja kaput. keväällä liikkeen pihalla yrittivät saada sammumaan, mutta eihän se silloin sammu kun pitäis. ja jos olis akun johto löysällä, niin vaikuttaisi se muulloinkin.
   
 19. XX-xenon

  XX-xenon Well-Known Member

  soitin huoltoon ja vähän kyselin. meinasi että tuoda uudestaan näytille se. riisua vehje ja katsoa mikä ahistaa. meinotteli, että vaihdekepin vieressä menee jonkinlainen johtosarja. ja jos keppi osuu siihen tms niin se saattaa vetää virrat koko kamppeesta. eli tammikuulle menee, kun joulunpyhät on tuossa välissä. ei kait se auta ku viedä. takuuseenhan se mennee. mietin vaan että jos se keppi vetää johtoja että se löysää jostain niin jokin siellä sitten vetää sitä takaisin kun lähtee käyntiin jonkin ajan kuluttua. vai minkä virran se katkaisee hetkellisesti. ku muistaisi että lähtikö käyntiin pakki päällä vaiko ei.. sitten kyllä toimi taas ok ku lähti käyntiin..

  vuotsolaiset sain kuitenkin eilen hankittua vihdoin. hain kivijalkakaupasta. toivottavasti edellinen verkkokauppa palauttaa rahat tilille aikanaan...
   
  Viimeksi muokattu: 19/12/19
 20. Jeziz

  Jeziz Commander Ltd 900 -20

  No heti alako komentaja piruamhan. Mökkipihalla jälkiä poljin ja pakkia aloin päälle laittamhan, niin ei mene päälle. Hetken aikaa rele tai joku naksuttellee ja sitte näytössä kukkee "rer fail"
  Onko kelhän tähän ratkasua?
   

Suosittele tätä sivua