Lynx Re 850 e-tek

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä juketsu, 20/5/17.

 1. Amir

  Amir Lynx BD 37 800 -14 Lynx RE 850 -18

  Kitusen suojat

  Kyllä ne pikkumodauksella käy. Takapäähän vähän täytettä väliin. Aikasemmin kuvan laittanut. 1100 km menty patit ehjänä. Ja alkuperäisellä remmillä. Tosin ilmanvaihtoa parantanut reilusti.
  Edit: sivulla 2 kuva suojista
   
  Kojontti tykkää tästä.
 2. Mrbadluck

  Mrbadluck Rave RE 850

  Täällä kanssa samat pattisuojat ja istui paikalleen hyvin pienellä modauksella, tulee täysin tarpeeseen koska ei tarvi olla edes iso hyppy ja noi patit toimii iskunvaimentajina...Remmin kesto on vitsi itsellä 300km/3 remmiä ja nyt kone tuntuu olevan linjastaan pois, ens viikoks valohoitoon
   
 3. polleX2

  polleX2 Lynx RE 850 -18

  Kai ne remmit menee takuuseen jos niitä tuohon tahtiin menee, jos ne kelkassa olevan vian takia hajoaa. Onko porukka saanu niitä astinlaudan sivutukia takuuseen semmosia jotka kestää?
   
 4. Jii.Pee

  Jii.Pee Boondocker re umpis modi.

  Miten nuo voi olla nuin paskoja?
   
  Nipademu, Kuluppi ja Fudge tykkäävät tästä.
 5. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member

  Ja listaa niistä liikkeistä joista remmit saa takuuseen?
   
 6. Hemikoo

  Hemikoo ZR 8000 137"

  Varmaan asiaan vaikuttanee jos on vaikkapa 5kelkkaa ja vuoden välein vaihtanut samasta paikasta?
   
  Värjäri, vetkulilm ja M.E.A tykkäävät tästä.
 7. Mika_R

  Mika_R Klonks rave re 850 -18, Skidoo mxz 600 -99

  Tuet tulivat takuuseen, mutta samanlaiset. Ei taida olla vielä kestävämpiä versioita. Tein ite uudet tuet naulauslevystä:D. Tuli nätit:p
   
 8. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member

  No listaa sitten niistä paikoista joissa kauppias laittaa remmit omasta pussista eikä tehdas maksa remmejä kauppiaalle? Epäilen kyllä, ettei tehdas korvaisi kun ongelma kuiten aika yleisesti jo tiedossa.. Saattaa nimittäin vaikuttaa siihen seuraavaan kelkan ostopaikkaan...
   
 9. m-akseli

  m-akseli Rave Re 850 -18

  Laittakaahan samalla lista liikkeistä josta remmejä ei saa takuuseen. Tietää kiertää sitten kaukaa ne. Jos noita 250€ remmejä menee 1kpl/100km niin saa kyllä mennä takuuseen. Sais mennä koko kelkka. Eihän se 800 kulunutkaan tuohon tahtiin tuo remmi. Eli käykö niin että ensin luistaa ja siksi kuumuu ja kuluu. Mitä itse ja kaverit noilla on ajellu niin aika raakile vielä. Itse olettaosin että tuolla rahalla saa toimivan kelkan eikä mitään rakkennussarjaa. Keväällä on saavillinen ylimäräisiä osia kun laittaa vaihtoon. Jos tuota pitäis 10 vuotta niin sittenhän sitä voi vähän rakentaa mutta onko siinäkään järkeä että ostaa 17000 kelkan ja rakentaa sitä monella tonnilla/käyttää siihen tolkuttomasti aikaa/pilaa kaikki ekan kauden reissut kun kelkka ei pelaa?!
   
  Akimatic, janzka, Nipademu ja 2 muut tykkäävät tästä.
 10. polleX2

  polleX2 Lynx RE 850 -18

  Eiköhän se nimenomaan tehtaan kuulu laittaa kelkat siihen kuntoon, että ne pelittää eikä silppua hihnoja urakalla. Ja laittaa uutta hihnaa tilalle jos vian takia hajoavat. Tuskin kauppiaatkaan niitä hihnoja alkavat omasta pussista maksamaan. Itellä vasta 400km mittarissa ja eka hihna menossa. Jännä nähdä kuin niitä alkaa menemään. Kyllä se on merkin vaihto edessä jos ongelmia ilmenee ja joutuu ite maksaan viulut. Onhan siinä hieno takuu 50kk.:D
   
 11. Jii.Pee

  Jii.Pee Boondocker re umpis modi.

  Laittaako ne tehtaalla kaikki linjaukset kohdilleen vai tehdäänkö luovutushuollossa mitään, edes tarkistuksia? Jännä kun osalla hihnat kestää kohtuudella mutta osalla ei. Selittyy kyllä silläkin että osa ajaa melko sievästi niin hihna ei juuri kuumu vaikka tukikumet ois rikki tai muuten säädöt pielessä.
   
 12. Kitunen

  Kitunen Kotimainen laatutuote

  Joo. Ne rex2 pohjaraudat käy jos parista kohtaa taittaa lisää. Tai holkit laittaa takapäähän niinkuin joku jo oli tehnytkin. Radienissa on isommat patit mitä vanhoissa. Melkoisen tarkat on nuo kiinnityspisteet, on edessä se pultti ja takana niitti. Takapään kiinnitys jää myös kapeahkoksi, kun on niin haulikolla ammuttu se astinlauta. :D Mutta kyllä on suunnitteilla suojat näihinkin, jalkakoukkujen ohessa. Elkee hättäillä.
   
 13. Yamaha enticer

  Yamaha enticer SxViper

  No ei kyllä PITÄISI vaikuttaa yhtään. Ei varmaan autokaupoillakaan ole erilaiset takuuehdot riippuen siitä, mistä sen kinnerinsä sattuu ostamaan.
   
  TeHo tykkää tästä.
 14. Mika_R

  Mika_R Klonks rave re 850 -18, Skidoo mxz 600 -99

  Minkälaisessa ajossa ne remmit hajoaa? Minulla se reilu tonni menty eikä ongelmia hihnan suhteen, eikä tuolla nyt ihan pelkästään körötelty ole. Pääasiassa reitti reippailua tuo ajo on ollut.
   
 15. Kuluppi

  Kuluppi Lynx Rave Re 600R e-tec 2019

  Reitti ajossa ja kaasu pohjassa.
   
  Hemikoo, Mika_R ja Haikku tykkäävät tästä.
 16. Jarno.V

  Jarno.V Skidoo -14 137" freeride

  Mää vaihtasin eka ne hullut aavikkovälitykset (25/45) vaikka 21/45, kulkee varmaan sitteki sen 150 vielä..
   
  Hemikoo, Fudge, Mika_R ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 17. teme-

  teme- Well-Known Member

  Kyllähän se tehdas sais tehdä ne tarvittavat muutokset jotta hihnat alkaa kestämään. Eihän se asiakkaan piikkiin kuulu mennä jos uudesta kelkasta menee hihnoja parinsadan välein ja tehdas ei tee mitään asialle.
   
 18. -JPV-

  -JPV- Nyt rääkissä: Lynx Rave Re 850R E-Tec -18

  Onkohan vanhemman mallisissa 800 isolohkoissa kenelläkään uuden mallista 531 hihnaa. Saisi vertailua onko vika hihnassa vai itse kamppeessa.

  Vien oman REen huoltoon lähiaikoina.......täytyypä kysellä onko tehtaalta tullut mitään inffoa hihnoista. Joulun välipäivinä käytin sitä jo pajalla ja silloin tehtaalla oli epäilys 531 hihnan liiman epäsopivuudesta. Kuumentuessa notkistaa koko hihnan ja sit se rapsahtaa poikki.
   
 19. Akimatic

  Akimatic Lynx Boondocker RE 850

  Ei ne 391 remmit kestä sen kummemmin.
   
 20. -JPV-

  -JPV- Nyt rääkissä: Lynx Rave Re 850R E-Tec -18

  Ja toinen mikä osui ekalla reissulla silmään oli taka kääntöpyörien akseli. M8 läpipultti :eek: ja nylok toisessa päässä......ja taas ne muovipalikat siellä hajoamassa.:(

  Miksihän tehtaan väen pitää tehdä tämmöisiä viritelmiä. Pelkästään painon vuoksiko o_O Itsellä se lähtee vaihtoo.......RS akseli ja kilkkeet tilalle......sit ei oo niin väliä missä asennossa sitä nypystä alas tulee.

  Mutta ettei mene täysin moittimiseksi niin ketjun kiristys on erinomainen keksintö. 10 sek koko homma tehty. :):)
   

Suosittele tätä sivua