Lynx Re 850 e-tek

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä juketsu, 20/5/17.

 1. PaveK

  PaveK Lynx Rave RE 850 E-Tec 3500 -20

  Mittasin siis suksen kyljestä kylkeen, keula ilmaan nostettuna. Varmaan jäänyt tapa kun Bladeissa XC:ssä on ne tietyt mittauspisteet eikä ns tasaista suksen kylkeä mistä mitata. :)
  Otan aamulla kelkan talliin mittaan uusiksi + säädän jos tarve tulee.
  Mietin vaan kun reitillä toimii kuitenkin, vaan tuossa pehmeällä ilman minkäänlaisia pohjia tulee tuo käytös esille. Jos haluaa sikaa pyöritellä niin varmasti saa kelkan yhdelle sukselle. :rolleyes:
   
 2. Vesukka

  Vesukka Xtrim 600 re, Rs Venture

  Kannattaa kokeilla lisätä haritusta.. Itellä taitaa olla n. 10mm xtx:ssä.. Yampun Viperissä piti olla n. 20mm haritusta..
  Ite mitannu sukset maassa vetämällä lenkeistä välykset pois sisään päin. Rautojen ulommaisten pulttien kohalta mittaus..

  Kuorihangella nuo ca:t on on ikävät ajaa.. Muuten menee kyllä kaikki kovasta reitistä pehmeään umpiseen hyvin..
  Jos ohjuri on ottanu osumaa, nii silloin on muuttunu oikukkaaks.. Siitä on selvinny kun on ottanu ohjurin irti ja oikassu penkissä..

  Tietysti eri kelkoissa voi olla suksien käyttäytymisissä eroja..
   
 3. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Olethan varma ettei Nuaksella ollut lumen pinnassa kohvakerrosta, nuo on aika pitkät ja tasaiset lankut, minulla ummella isossa nelarimörkössä positiivista vaan CA XTX:ssä paitsi jos riite on lumen pinnassa niin on raskasta ja tuntuu että ulkokurvi sukeltaa ja haukkasi mutta uralla ajaessa yleensä toinen suksi pyyhki uutta jälkeä neitseelliseen pintaan.
   
 4. PaveK

  PaveK Lynx Rave RE 850 E-Tec 3500 -20

  Raudat on suorat kun suoraan asennuksen jälkeen ajeltu järvelle. Lumessa oli varmaankin hyvin ohut kuori jossain kohtaa kun sehän plussan puolella käytti yöaikaan viikolla, mutta lunta juoksuttanut päälle. Kevyesti ohjautui mutta äkillinen haukkaaminen on vähän ikävä. Tuli mieleen kans tuo ominaisuus, ja se että vielä ei ole tottunut uusiin suksiin. :oops:
  Bladeja en laita takaisin kun reitillä oli turhan suurpiirteinen ohjaus. :D:D
   
 5. Seiti

  Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro [email protected] 146" -04

  Missä reijässä nokkalenkit?
  Kokeileppa ottaa pykälä taaksepäin. Itellä ainakin XTX:ssä autto vanhuksessa pehmeellä tietynlaiseen haukkomiseen.
  Ohut kuori jos on pinnassa, ja muuten pehmeetä alla, niin sillon on kyllä tullut joskus jänniä liikkeitä.
   
 6. PaveK

  PaveK Lynx Rave RE 850 E-Tec 3500 -20

  Lenkit on keskellä. Pitää tämäkin testata. On se hyvä että tämäkin foorumi on vielä aktiivinen ja tieto-taitoa riittää toisille jaettavaksi. :)
   
  Vesukka tykkää tästä.
 7. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Joo tosiaan itsellä ostaessa oli nokat suorina, iso vaikutus kun veti viimeisiin reikiin
   
  Vesukka tykkää tästä.
 8. teme-

  teme- Well-Known Member

  Tuli huomattua että omassa rajotinremmi kulunut melkein poikki, tänään tuli just 2000km mittariin ja ei varmaan enää uskalla edes kokkeilla. Muita syitä en keksi että hihna hankaa löysänä ollessaan etupukin jouseen ja lautasiin, muilla samoja ongelmia? Ei nimittäin ole yhessäkään aikasemmassa pps telastossa mennyt hihna tuon näköiseksi 2000km ajoilla.
   
 9. PaveK

  PaveK Lynx Rave RE 850 E-Tec 3500 -20

  Mulla on nyt jotain 3700km omassa mittarissa ja pitää mänttiremmi vaihtaa, en tiedä onko alkuperäinen vai kertaalleen vaihdettu. Mulle paikallinen iskariguru suositteli että vaihtaa joka kausi/iskarihuollon yhteydessä. 30€ osa niin omasta mielestä sama vaihtaa, kuluva osa sekin on. o_O
   
 10. teme-

  teme- Well-Known Member

  Pitää kokeilla laittaa hihna toisin päin ja se alaputken kumipidike myös jos se työntäs hihnan ennemmin eteenpäin löysänä ollessa niin ei hankais iskariin. Tai sitten joku iso kutistesukka siihen hihnan taitoskohtaan suojaks.
   
 11. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Kannattaa vaihtaa se kun joka tapauksessa venyy liian pitkäksi huoltovälillä.
   

Suosittele tätä sivua