Lynx Xterrain RE 900 Turbo R 2022 ->

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 1/3/21.

 1. JiiKoo

  JiiKoo RX1-PPS

  Ei ole pakille omaa ketjua jos räjäytyskuvia uskominen.
   
  Kamppi tykkää tästä.
 2. gontso

  gontso Well-Known Member

  Sisällä olevista välyksistä on osaa sanoa mitään. Yhdellä ketjulla ja muutamalla rattaalla tehty, siellä ei kuvien perustella mitään säätöjä.
  Eiköhän tuo linkun välys ole tehtaalla noin laitettu ja sattumalla menny pakki jotenkin päälle sen muutaman kerran kun sitä tarvinnut. Ei se ajossa pääse liikkumaan, sen verran hyvin kiinnitetty.
   
  Kamppi tykkää tästä.
 3. musta dragon

  musta dragon Lynx Xterrain Re 900 ace turbo R -2022

  Toivon todella ettei ole kelkan aivot! Mulla alko mittarin sekoilu juuri tuolla jäätymisellä, eli kaikki näytössä jäi paikalleen. Sitten jäätyminen alkoi tulemaan tiuhempaan ja tiuhempaan. Nyt kun näyttö on jäätymässä, niin näyttö menee ihan pikselimössöksi, ja mitään tunnistettavaa ei ole näytössä. -Eli pahenee vain, nykyään näyttö pelaa välillä vain sen 20s ja taas tilttaa. Pakin summerin ääni on myös mitä kulloinkin sattuu.
   
 4. ///AJS

  ///AJS Well-Known Member

  Ei ainakaan omassa vaikuttanut mittarin sekoilu aikanaan mitään (kyse skippaduu BC)... pakkisummeri sekoili kanssa... käytin sitten sen mittarin päivityksessä ja ongelmat loppu kerrasta siihen. En vaan ymmärrä jos siihen on olemassa päivitys niin miksei sitä ole sitten suoraan laitettu näihin uusiino_Oo_Oo_O Kysykäähän huollosta...
   
  Viikinki tykkää tästä.
 5. gontso

  gontso Well-Known Member

  Jotta elämä ei olisi pelkkää valittamista. Terraini kun sai keulaan tömäkämmät vieterit alkoi se jo jotenkin käyttäytymään. Pystyi etupukista laitamaan remmin alimpaan asentoon ja siltikin sukset osuu maahan (jonkinlainen kääntyvyyskin olemassa). Alusta keula poislukien sillä "sport" setupilla (siitä erillisestä ohjeesta otettuna, ei ohjekirjasta).
  Katellaan sitten shimmityksien jälkee saadaanko siitä jotenkin mukava ja kantava samalla kerralla.

  Nyt kun jonkinverran ajanut, on se kaasu helpommin säännösteltävissä kuin aikaisemmassa 900t mallissa (johon kyllä tottui ajankanssa). Tuo pitempi kaasun liike helpottaa tilannetta. Myös kun kaasun löysää on sitä vedon "päälle" jäämistä vähemmän... tätä pystyi edellisessäkin korjaamaan jonkinverran kytkimen jousella.

  Eiköhän tästä rakentamalla ihan hyvän saa, ehkä turhaa kuvittelin että olisi ollut valmiimpi suomen laduille (onko sitten jenkeille suunniteltu).
   
 6. Kivireki

  Kivireki Member

  Milläs matolla ootte kelkan ottaneet? Lähinnä kiinnostaa kuulla kokemuksia tuosta 41mm Cobrasta ja siitä että miten se kelkka etenee jos on enemmälti lunta? On 2023 mallissa sidottu myös tuohon päivitettyyn mittaristoon tuo matto. Mittaristo ei itseä niin kiinnosta kun en minä sitä oo kerennyt muuten vilkuilemaan kuin käynnistäessä.
   
 7. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Se vaan kun tuota ei viety jenkkilään mutta iskarit varmaan samassa säädössä kuin jenkkilaitteessa? Olisihan se turha näiltä vehkeiltä muuta odottaa kuin rakennussarjoja. Oliko sulla millä matolla kelkka?
   
 8. gontso

  gontso Well-Known Member

  Karkeampi matto kun en sitä hienompaa mittaria osannut kaipailla (ajossa näe tuota nykyistäkään).
  Tuntuu että tällä karkealla matolla tuo kääntyy vähintään yhtä hyvin kuin rene sillä nasta cobralla, ja keventämiseen on paljon enemmän pitoa.
   
  Hemikoo tykkää tästä.
 9. musta dragon

  musta dragon Lynx Xterrain Re 900 ace turbo R -2022

  Millaiset vieterit tuli nokalle? Itse olen kans ootellut muutaman viikon tömäkämpiä vietereitä keulalle ja etupukkiin, mutta kun joka paikassa myydään ei oota:( -Lynkyrä kun kehittää uuden alustan, niin jouset loppuu hyllyistä ja iskarisepät on ylityöllistettyjä:D. No ehkä ensilumille sitten koetetaan saada ajettavuus kuntoon, nyt on vettä piiskannut 2vrk joten tämä talvi alkaa olemaan nähty:mad:
   
 10. gontso

  gontso Well-Known Member

  Totaltekin 26-30 vieterit siihen laitoin, vissiin niitä oli jonkinverran lähiaikoina tullut saataville. .
   
  musta dragon tykkää tästä.
 11. M.E.A

  M.E.A Enduro

  Oulussa AMT suspensionilla kuulosti olevan totaltekin jousia hyllyssä. Ainakin keulaan.
   
 12. Janne-setä

  Janne-setä Renegade Turbo r

  Ite sain Totaltekin vieterit eteen Kpm- techiltä, kylläkin Rene Turbo r. 24-28-300 lukee jousissa
   
 13. juketsu

  juketsu Rene850 600r terrain aceturbo r terrain

  Onko tietoa mikä tuo etupukin jousi turbossa on? Miulla numerot hankautunu pois ei nää varaosanumeroita..
   
 14. Nebwy

  Nebwy Lynx RE 600 R Enduro 2022

  503196170/ 55n/mm
   
  Viimeksi muokattu: 16/2/22
  juketsu tykkää tästä.
 15. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  Onko sinulla tuo ns. perusmittari?
   
 16. musta dragon

  musta dragon Lynx Xterrain Re 900 ace turbo R -2022

  Jep, perusmittari on vaivoina:(
   
 17. musta dragon

  musta dragon Lynx Xterrain Re 900 ace turbo R -2022

  Onko kukaan vaihtanut tähän nelarikoneeseen avarampaa putkistoa? Itse on tottunut siihen, että kelkan kuulee käyvän. -Kahdessa aikaisemmassa haisulissa oli tehoputket alla, ja niillä vehkeillä sai reiteilläkin tietä, kun edellä menevät kuuli kun tuli perään:D. Tämän nelarin äänimaailma kun kuulosta lähinnä hiiren kusemiselta pumpuliin:p
   
  Jannne ja Fudge tykkäävät tästä.
 18. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Ilmeisesti etujousiin on jotain päivityshommia tiiossa. En tiiä vielä tarkemmin miten tuo meni, mutta ainakin johinkin vaihdellaan jouset takuuseen. Kannattaa kysellä ite tarkemmin.
   
 19. gontso

  gontso Well-Known Member

  Mielenkiintoista, onko jollain enempää tietoa vai pitääkö kaikkien erikseen kysellä tästä huollosta ja toivoa suopeaa vastausta.
  Eilenhän tuo viimeksi sellaisessa kävi ja mitään tämmöistä ei ainakaan kerrottu.

  Keula todellakin tarvii jotain muutosta että sillä voi ajaa.
   
 20. Hovelinksi

  Hovelinksi Lynx Re

  Joihinkin yksilöihin sattunut 20nm jouset vaikka sielä kuulus olla 22nm jouset paikallaan. Ja nuo 22 kuuluu olla vain nelari terrainissa.
   

Suosittele tätä sivua