Lynx Xterrain RE 900 Turbo R 2022 ->

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 1/3/21.

 1. juketsu

  juketsu Rene850 600r terrain aceturbo r terrain

  Ei ehkä haisulissa nelarissa toimii;)
   
 2. JiiKoo

  JiiKoo RX1-PPS

  Juu, jäätävä esijännitys 22nm jousissa oli itselläkin tuossa tonnikeijujammussa. Olikaan jopa yli 20mm:eek:

  Edellinen omistaja pyöritellyt...

  Enpä osannut moittia keulan toimivuutta.

  Nyt eri iskarit ja 27Nm jouset sekä 1-2mm esijännitystä:D
   
 3. juketsu

  juketsu Rene850 600r terrain aceturbo r terrain

  Sitä jäykempää etupukin jousta toho kannattaa kokeilla rupes pehmeelläki kääntyy hyvin..
   
 4. M.E.A

  M.E.A Enduro

  Ei se jousi tiedä onko se haisulin vai nelitahdin alla.. Se on vaan fakta että liialla esarilla se pakkaa eikä toimi oikein. Jäykemmällä jousella pienellä esarilla saat paremman lopputuloksen.
   
  Hemikoo, ///AJS, vetkulilm ja 2 muut tykkäävät tästä.
 5. musta dragon

  musta dragon Lynx Xterrain Re 900 ace turbo R -2022

  Oletteko vaihtanut omien laitteittenne ketjukotelon öljyjä? Itsellä kun ajokausi on päättynyt, ja kilometrejä lelussa noin 800 km, niin vaihdoin öljyt. Metallihilua oli aivan helv…. paljon. Yleensä aikaisemmista ketjukotelosta ei ole tullut juuri kuin hieman väriään vaihtanutta öljyä, mutta nyt tästä vehkeestä tuli pihalle hiontatahnaa:eek:.
   
 6. Mikkoyli

  Mikkoyli Well-Known Member

  Kai se pitää viedä huoltoon nyt tai ennen syksyä jos meinaa takuun pitää päällä ja siellä vaihtavat ölljyn
   
 7. juketsu

  juketsu Rene850 600r terrain aceturbo r terrain

  Vaihdoin ite öljyt koteloon joku aika sitte oli ehkä ihan hyväki niin.. Ensviikolla kelkat Kinoksella kolmen tonnin huoltoo pyydetty et nelarii vaihtavat moottoriöljyt samal. Ohjelman mukaa taitas olla vasta 6tonnin huollossao_O
   
 8. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  Yritin saada huoltoaikaa omalleni, kun tässä on vielä yksi pohjoisen reissu edessä, että olisi ensihuollettu ennen kausihuoltoa. Yllätyksekseni ei ole huoltoaikaa enää tälle kaudelle! Kas kummaa, ensin ei meninanneet kelkat tulla ja sitten huoltopiiputtaa, ettei saa laitteita huollettua. Omalla on ajettu nyt sen 2000km tälle kaudelle ja ihan hyvin on toiminut ja erittäin tyytyväinen olen kelkan ajettavuuteen. Eipä mittään... antaa mennä vain.
   
 9. gontso

  gontso Well-Known Member

  Tässä muutamaviikko sitten kun käytin kelkkaa näytillä tuon pakin toimimattomuuden takia (pientä säätöä ja päältä katselua). Kysyin samalla että katsoivatko öljyt, kun aika pahaa rutinaa siellä rattaat pitivät, no ei tietenkään. Ainoastaan tuumasivat että tuppaa sitä metallia siellä olevan.
  Kaipa se kun 6t / 2vuotta samat öljyt siellä pyörii on turhat kulmat rattaista tasoittuneet ;-) kovaa ajoa vaan.
   
 10. Miko2010

  Miko2010 Active Member

  Mulla vaihettiin kaikki ja iskarit huollettiin ekan 500km kohalla tärkein huolto, seuraavassa menee vielä jarrunesteetki
   
 11. Iletsu78

  Iletsu78 Rave RE 850 -22

  Minä ajelin pöljyyttään ravella 1200km ennen iskarihuoltoa, niin aivan loppu oli iskarit, varsinkin etupukki.. Kuuleman mukaan akuutti vaurioitumisriski, kun oli metallimujua niin pirusti sielläo_O. En nyt tähän löytänyt kuvaa, kun oli iskariseppä kaatanut töhnät pois sisuksista, niin näin maallikkokin älysi, että metallia irronnut paljon..

  - Ile -
   
 12. musta dragon

  musta dragon Lynx Xterrain Re 900 ace turbo R -2022

  Kävin huollattamassa kelkan, ja kelkkaa pois kärryltä ottaessani huomasin kaksi lammikkoa kelkan alla. Toinen lammikko on selkeästi öljyä. Mutta mitähän Alienin verta on toinen lammikko, kun se on vihreää nestettä?! Jäähdytysnestehän näissä on punaista, joten missä tässä lelussa on vihreät nesteet? Käytä huollossa ja korjaa sen jälkeen itse:mad:. En alkanut sen kummemmin vielä tutkimaan, meni sen verran tunteisiin.
   
 13. juketsu

  juketsu Rene850 600r terrain aceturbo r terrain

  Vaihettiiko moottoriöljyt?
   
 14. musta dragon

  musta dragon Lynx Xterrain Re 900 ace turbo R -2022

  Vaihdettiin.
   
 15. _Jeppe_

  _Jeppe_ Member

  Omassa turbossa myös pakki rupesi nyt temppuilee. Kilsoja jotain 700km takana. Ei kuulu piippausta ja näyttöön tulee vain teksti ettei pakin kytkentä onnistu. Enpä ole jaksanut koppaa vielä aukoa ja katsoa tapahtuuko siellä mitään. Kausikin päättyi osaltani tänään, niin taidan vaan kuskata huoltoon ja reklamoida. Laittakoot siellä kuntoon.
   
 16. Miko2010

  Miko2010 Active Member

  Mulla toimi hyvin koko kauden 3450km ei mitään ongelmia, ei vissiin kasattu maanataina/perjantaina
   
  juketsu tykkää tästä.
 17. immi

  immi Active Member

  Tammikuun lopulla sain terrainin ajoon ja pitkäperjantaina käytiin kauden viimeiset ajot ajelemassa. Yli 3000 km tuli testiajoa ja tyytyväinen olen ollut kelkkaan. Hieman oli yllätys enduron jälkeen miten kevyt ajettava tämä turbonelari oli. Suksetkin vaihdoin CA XCS:n eikä silläkään suksella ole raskas ajettava. REitillä ei vetele ja ohjautuu hyvin. Ensi kaudelle hieman säätöjä ja taas ajetaan hymyssä suin.
   
  Nipademu, Polaris Janne, Vesukka ja 2 muut tykkäävät tästä.
 18. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  Itse olen myös ollut tyytyväinen tähän xterrain ace 900R turbo vekottimeen ja noin 2400km sain ongelmitta kelattua mittariin, josko tuota mittarin "freesausta" ei oteta huomioon. On tehnyt sitä pari kertaa. Huomattavasti parempi, kuin aikaisempi Ski-Doo Renegade ace 900 turbo. Havemmin on tullut näin hyvä kelkka suoraan laatikosta lumelle tiputettuna, että mitään komponentteja en ole joutunut vaihtamaan tai iskareita uudestaan itselle simmittämään.
   
  immi tykkää tästä.
 19. juketsu

  juketsu Rene850 600r terrain aceturbo r terrain

  Onko näistä menny varirullia tai onko kellää aikomusta päivittää rullia? o_O
   
 20. M.E.A

  M.E.A Enduro

  Eiköhän tuolla samat ripulirullat oo ku kakstaheissakin. Kestäähän ne jonku tonnin jos pakituksen jälkeen rauhassa liikkeelle lähtee.
   

Suosittele tätä sivua