Lynx Xterrain RE 900 Turbo R 2022 ->

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 1/3/21.

 1. gontso

  gontso Well-Known Member

  Nelarissa ei pakitus vaikuta näihin rulliin kun moottorin pitää aina pyöriä samaan suuntaan. Lukkojarrutuksen jälkeen voi paukkua jos lautaset jää auki.
  Rullien kestävyydestä en ottaisi hirmuista stressiä.
   
  juketsu ja M.E.A tykkäävät tästä.
 2. M.E.A

  M.E.A Enduro

  No joo hyvä pointti. Toisinsanoen rullat kestää varmasti paremmin kuin haisuleissa.
   
 3. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Näin arvelisin itekkin. Ne muutamat kerrat, jolloin olen nähny varin rullien hajoamisen, on joka kerralla kyse ollu pakilla ryskäämisestä.
   
  M.E.A tykkää tästä.
 4. _Jeppe_

  _Jeppe_ Member

  Onko muita, joilla 900 turbo sähköinen pakki ei kytkeydy päälle kuin kesällä? Näyttöön tulee teksti: Ei mahdollinen Kevättalvella lopetti toimimasta, kesäkeleillä toimi, ja nyt kun ilmat jähtyneet niin lakkasi taas toimimasta. Auttaa kun ottaa kopan pois ja aikansa lämpöpuhaltimella lämmittelee niitä pakille meneviä johtoja ja sähköboxeja. Sillai saa sen kytkeytymään päälle, mutta pitää heti lämmittää uudestaan että saa pakin sitten pois päältä. Raivostuttava vika…
   
 5. M.E.A

  M.E.A Enduro

  Eikö se takuunalainen kampe kannata viedä pajalle niin ei hermojaan tarvi menettää.
   
  vetkulilm ja Jannne tykkäävät tästä.
 6. Xterrain

  Xterrain Member

  Mulla kans temppuili ekana vuonna ja ennen uutta kautta käytin Lynxin huollossa. Paremmaksi meni, mutta ei aivan täydellinen vieläkään. Edelleen ei aina mene ekalla yrityksellä päälle, jos kone aivan kylmänä. Ei kyllä kauan tarvi olla kone päällä kun loksahtaa päälle. Ennen ei saanut kärrystä peruutettua, jos ei antanut konetta käydä lämpimäksi. Ekana vuonna huomasin, että myös kuumana meni heikosti pakki päälle. Eli kannattaa tosiaan huollossa käyttää. Parista liikkeestä kyselin ja eivät olleet kuulleet ongelmasta, mutta ainakin nyt löyty toinen kohtalotoveri :)
   
 7. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Katselin tuollaista liikkeessä ja siellähän mielestäni on samanlainen servo kuin Yamacateissa, mulla on pari kappaletta ollut noissa juurikin sellaisia että kylmänä toiminut vähän niin ja näin. Toki tuossa ei toimi vivuston kanssa ja niitä on mennyt ainakin puolenkymmentä rikki, joissakin moottorit mennyt ja toisissa haljennut sen matoruuviin pohja pois.
   
 8. gontso

  gontso Well-Known Member

  Ei se pakki aina ekalla yrittämällä päälle mene.
  Jos pakki ei mene päälle, meneekö se silloin jos kelkkaa vetää puskurista pikkuisen taaksepäin. Jos remmi liian tiukalla niin saattaa ketjukotelon rattaat kanittaa toisiaan vastaan ja ei servo saa suuntaa vaihdettua (voiko sama tapahtua jos ketjussa ei tarpeeksi löysää). Näissä hampaat aika harvassa ja kaiken pitää olla melko hyvin kohillaan tai muuten väljyyttä tarpeeksi että rattaat pääset loksahtamaan paikoilleen.
  Itsellä oli pakin siirtäjän säädöt jääny kokonaan tekemättä ja hammaskeiju alkoi huutamaan kunnolla.
   
  Hemikoo tykkää tästä.
 9. _Jeppe_

  _Jeppe_ Member

  En ole kokeillut, mutta en usko että kyseessä on mekaaninen juttu. Napista kun painaa niin ei tapahdu yhtään mitään. Pakki menee päälle vasta kun lämpöpuhaltimella lämmittelee releitä ja bokseja jonkin aikaa. Eli veikkaan vahvasti sähköpuolen vikaa.
   
 10. _Jeppe_

  _Jeppe_ Member

  Kyllä kannattaa ja vienkin. Mutta jokainen huoltokäynti vaatii oman suunnittelun ja aikansa ja värkkäyksensä ja viennin ja haun, joten en haluaisi harrastaa niitä yhtään enempää kuin pakko. Varsinkin kun kelkka oli vasta määräaikaishuollosa ja asialle ei osattu tehdä yhtään mitään, koska vika ei ollut juuri silloin päällä.
   
  gontso ja M.E.A tykkäävät tästä.
 11. _Jeppe_

  _Jeppe_ Member

  No nyt olis korjattu… Kuulemma servo oli rikki…
   
  Kivireki tykkää tästä.
 12. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Kuten ylempänä tuumasin, tämä tieto ei yllätä :D. Ihan samaa kuraa kuin toisella merkillä, en tiedä paranisiko tuo jos survoo täyteen vaseliinia ettei pääsisi kosteutta tulemaan paikkoihin.
   

Suosittele tätä sivua