Lynx Xterrain RE 900 Turbo R 2022 ->

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 1/3/21.

 1. Nebwy

  Nebwy Lynx RE 600 R Enduro 2022

  Niin, ehkä se on parempi ettet edes yritä. Jotenki minusta tuntuu, että se rautalanka jäisi todella lyhyeksi.
   
  vetkulilm ja juketsu tykkäävät tästä.
 2. Tjp-

  Tjp- WaterRev memories & GLS 3500

  Toivottavasti ens vuotiset tulee kiertueella koeajoon että saapi ite testata.
   
  teme- ja M.E.A tykkäävät tästä.
 3. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Ja samanlainen paska servo pyörittämässä pakkia päälle kuin Cateissa since 2012, kyllä minä sanon että se mekaanisesti käännettävä pakki oli Apexissa ja näissäkin enempi kuin asiaa.
   
  Makestain, Jukkis ja FFoxi tykkäävät tästä.
 4. Skippaduu75

  Skippaduu75 Well-Known Member

  Niinpä:( pari talvea menny jo ilman koeajoja :mad:
   
 5. Keinäne

  Keinäne New Member

  Uudenvuoden reissusta kotiuduttu ja vajaa 400km R:llä takana. Tässä mittari ei kerro sisäänajosta niinkuin etecit? Kulutus hyvillä reiteillä kelkan mukaan rapiat 18l satkulle. Jousitus todella mukava mutta uskon että saa vakionakin klikkereitä pyörittämällä vetomiehelle kelpaavan laitteen. Verrokkina oli viimevuotinen 850 BD ja persdynolla nelari on väkevämpi ainakin normi reittivauhdeissa. Ajomoodit on kätevät, sportti on ehkä vähän keinotekoinen ja sopii hyvin nopeille pätkille, ahtailla pätkillä se on turhan hätäinen. Äänet on mahtavat, yllätys että lähes kaikki mekaaninen ”räminä ja kolina” on BD:hen verrattuna poissa ja kuuluu vain pakoputken murinaa ja turbon suhahtelua, turbo muuten toimii työvalona konehuoneessa kun hehkuu iloisen punaisena. Ja moitittavaakin eli vakio tuulilasi pakkaskelissä ihan surkea ja pakkisummerin ääni särisee välillä, en perehtynyt onko oma summeri vai soittaako mittaristo sitä piippausta.
  Nyt on käsissä laite jolla saa vielä monta mielenkiintoista väittelyä vannoutuneiden 2T-henkilöiden kanssa varsinkin jos antaa heidän koeajaa tämän.
   
  Latez, Driver, FFoxi ja 6 muut tykkäävät tästä.
 6. juketsu

  juketsu Rene850 600r terrain aceturbo r terrain

  Nyt on kelkka tulossa, ensviikolla varmaa haettavissa.. :)Kaupat tein muistaakseni 8.huhtikuuta.
   
 7. Maketsu73

  Maketsu73 Member

  Ohjekirjassa on samat rebound clikkerit 24 suksissa kaikille comfort, normal ja sport. Onko se oikein?
   
 8. Mikkoyli

  Mikkoyli Well-Known Member

  Kai se on ja yllättävän paljon, mutta nehän ovat vaan ohjeita ja jos tuntuu liian nopealta palautuminen niin voi sitä laittaa kiinnipäin tai päinvastoin. Ja helpompi on aloittaa löysemmästä asetuksesta tiukentamaan puristusta tai paluuta kuin jäykemmästä. Jäykemmällä kun ajaa niin ei huomaa helposti, että pehmeämpi olisikin mukavampi ja parempi. Tämähän ei pohjaa herkästi ainakaan mun ajolla. Paluuseen on harvemmin tarvinnut paljon koskea.
   
  Viimeksi muokattu: 6/1/22
 9. Miko2010

  Miko2010 Active Member

  Onhan tämä aika pirun hyvä yleskäyttö laite
  Onnistuu maman kanssa touring hiljaa ja kovaa
  alusta tuntuu oikein mukavalta ja nielee pikkupatit mukisematta, yksin ajaessa voimaa piisaa yli omien tarpeiden ja alusta toimii siinäkin hyvin, sportilla voimaa tulee heti ja herkästi, saa olla varovainen miten peukkua heiluttaa
   
 10. Pekka AC

  Pekka AC Well-Known Member

  Itsellä RE 900 tbo oli pitkään vaihtoehtona jammun SR viperin korvaajaksi. Päädyin kuitenkin perus 2t 850 Re. Teki mieli kokeilla pitkästä aikaa eriluonteista kelkkaa, joka on hiukka kevyempi viedä erityisesti pitkän ajorupeaman loppupuolella, kun kuski alkaa olemaan hyytyynyt. Mutta jäihän tämä vähän kaivelemaan, erityisesti kun lukee omistajien innostuneita kommentteja. Mikä on näkemys, onko RE 900 tbo kevyempi ajaa kuin viper tai sidewinder?
   
 11. Mikkoyli

  Mikkoyli Well-Known Member

  Minusta on ja suurin ero on tietysti alustan toiminta. Sidewinderissahan on hyvä moottori. Tätä uutta ei kannata verrata esim. viime vuonna koeajamaani XTerrain turboon, jossa taisi olla 51 mm matto. Tällä 41 mm matolla on kohtuu kevyt ajaa ja kun kaasun kulmikas käytös on poissa niin ei ole raskasta. Keulakin kevenee PPS:n niiatessa. Olisi kyllä mukava verrata Ski-Doon Renegadeen samalla moottorilla. Kuka kertoisi kokemuksia jos on ajanut molempia?
  850 RE on herkempi ja kevyempi ajaa, mutta jos vain toinen 850 RE vai 900 Turbo R pitäisi valita niin mulle valinta olisi nyt helppo 900 turbo R.
   
 12. Miko2010

  Miko2010 Active Member

  Ei tuo 51 matto ajoa raskaaksi mielestäni tee, edellinen oli 44 matolla ja samalla mitalla
  Tosin vielä edetään vau efektillä
   
 13. Mikkoyli

  Mikkoyli Well-Known Member

  Oliko edellisessä mallissa liukukiskoissa kevennys takaosassa? Se voi olla se kaasu mikä siinä mua vaivasi.
   
 14. Miko2010

  Miko2010 Active Member

  Ei ollu kevennystä, kai siihen vain tottu, miten eteni
  Kyllähä tämä vähän enemmän puskee tiukoissa mutkissa tosin lasken sen enempi omien taitojen puutteeseen vielä kai siihen tottuu ja rupee taipumaan kun kilsoja saa alle
   
 15. fleec

  fleec Well-Known Member

  Kyllä kait se on tuo 900 turbo xterrain ensi talveksi laitettava ja ehdottomasti 41mm nastamatolla. 900 turbo xterrainin nastamatto oli jämerän/hyvän näköinen, kun vertaan sitä muistelemaani nastamattoon, joka minulla oli Apexissa.
  Olishan se kiva päästä testaamaan, vaan näkemättä ja kokematta melkein kaikki kelkat tullu ennenki ostettua ja sitten muokattua mieleiseksi.
   
 16. antmar

  antmar BRP

  Perjantaina oli Kuopiossa luovutus ja la käytiin ensimaistit ottamassa. Klikkerit kirjan mukaisessa sport asennossa tuntui muuten hyvältä, mutta suksilla turhan vähän painetta. Ei meinannut tulla kapeiden ja mutkaisten reittiosuuksien ajosta alkuun mitään. Seuraavaan testiin rajoitinremmin asentoa lyhennetty yksi pykälä ja etupukin jousta höllenetty yksi kierros. Hyvä ja monipuolinen reissukelkka, jossa myös fun factor läsnä :)
  Ohessa pikku pätkä ensikaasutteluista.

   
  ///AJS, teme- ja Vesukka tykkäävät tästä.
 17. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Vielä kun olisi 3500:nen niin täydellinen MUTTA Apexini oli tätä mittaa ja kaveri laitteli tälläisen ja pitkästä aikaa on tyytyväinen tuotteeseen vrt 850 Lynet ja se kertoo paljon, kovin oli mielissään taivutetuista liukurungoista joka ainakin Apexin teki todella ketteräksi. Jospa tässä tervehtyy ja pääsee kokeilemaan ja tilailemaan uuden ens kaudelle.
  Jos sulla on 51 matto niin en ihmettele jos ei meinaa kääntyä, eilen Kuopiossa Bilteman kulmilla meni tälläinen, olitko sinä? Sportti oli päällä kun rätisi ja paukkui kuin WRC :D
   
  Viimeksi muokattu: 10/1/22
 18. antmar

  antmar BRP

  En ajellut Kuopiossa vaan kampe siirtyi kärryllä tänne Pielisen rantaan. Eikä tuo 51mm matto kovin karkealta vaikuta :)
   
 19. Vesukka

  Vesukka Xtrim 600 re, Rs Venture

  Mukavan hereen oloinen kelkka! :D
  Tuota pitää päästä itekkin koittaa kun mahdollista.. Ajoin sen gen1 ace turbon, mut se ei vielä silloin sytyttänyt..
  Nyt mielis 3500 pikkulohkon tilalle 3700 850 tms. :)
   
 20. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Onko @antmar aiemmin ajellu lyhyemmillä kelkoilla? Siten ensi alkuu voi pidempi telainen olla outo vietävä mutkaisilla. Itellä tapana/tyylinä viedä mutkat tasakaasulla taikka aavistus moottorijarrulla, siten paine suksella avittaa kääntymisessä. Mutta, tämä on minun tyylini, ei nopein, mutta kääntyy. Tuo winderi on melko pässi jos vedolla kurvit vie. Varmaan lynx tuolla voimanlähteellä on kiva vietävä, oikeen reissuvehe..
   

Suosittele tätä sivua