MK-Enduro Ajoleiri ja MK-Mini Enduro Kilpailu, KUUSAMO 27.-29.1.2017

Keskustelun 'Kisat' on aloittanut käyttäjä LadyK, 6/11/16.

 1. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

  Moneltas perjantain teoriaosuus alkaa, niin tietää raahata retelin ajoissa maisemiin? :)
   
 2. LadyK

  LadyK Well-Known Member

  Golfster tykkää tästä.
 3. LadyK

  LadyK Well-Known Member

  Muutama paikka on vielä leirillekin vapaana, jos on halukkaita tulijoita?
   
 4. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Hyvältä näytti leirielämä. Ei muuta ko huomenna paalulle!
   
 5. KTM450

  KTM450 Lynx RE 600R E-tec -19

 6. ProXR

  ProXR Ei kelkkaa

  Isot kiitokset järjestäjille.
  Ajorasti koulutuksesta sai paljon ideoita joilla on omaa ajoa mahdollista parantaa.

  Jos jotenkin mahdollista niin päivien pituuksia voisi hieman lyhentää, että kerkeiäisi edes saunomassa käydä kun kerta kylpylässä ollaan
   
  LadyK tykkää tästä.
 7. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

 8. Teiski

  Teiski Lynx 600 Re Rs-kit -17

  Isot kiitokset järjestäjille ja ajorasti kouluttajille sain hyviä vinkkejä omaan ajoon. Nyt vaan kovaa reeniä ja kohti seuraavaa enduro kisaa
   
  LadyK tykkää tästä.
 9. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

  Oli kyllä aivan loistava leiri! Oikeestaan jokaisella rastilla sai jonkinmoisen ahaa-elämyksen ja viimeisen kerran suoritus tuntui todellakin paremmalta kuin ensimmäinen veto. Neuvot oli todella henkilökohtaisia ja konkreettisia. On tullut sellaisellakin hieman eri suuntauksen leirillä oltua, missä makso ittensä kipeäksi siittä, että joku vaan kahteli hiljaa kun itte ajo. Nyt hommasta ei juuri mitään köyhtynyt ja ohjeiden puolesta kyllä enneminkin komiasti rikastui. Ainoa muutos, mitä vois miettiä resurssien puitteissa, että puottaisko aavistuksen ryhmäkokoa, niin kerkeis pikkasen useamman vedon jokainen ajaa. Aiheita varmaan riittäis useammallekin rastille. ;)

  Sunnuntain kisassa oli neuvot takaraivossa ja tuntui kyllä, että useammassa kohdassa ajoi pikkaisen eri tavalla, mitä olis ennen leiriä ajanut. Vaikka (melkeen :) ) täysillä mentiinkin, niin homma pysyi paremmin paketissa ja turvallisena ja silti tuntui, että kello tykkäs. Iso kiitos järjestäjille!!! En tiedä, että saako tuonne toista kertaa putkeen tulla, mutta vaimon mie ainakin laitan ens vuonna listoille, kun sekin sai sivusta seuranneena kovan kipinän. ;)

  T.Kristian Hirvelä #440
   
  LadyK ja Tjp- tykkäävät tästä.
 10. Harri.T

  Harri.T lynx

  Kyllä siellä moni kuulosti viime vuonnakin leirillä olleen, eli ilmeisesti saa. Varaan itselleni jo nyt seuraavalle leirille paikan :)
  5/5 viikonloppu.
   
  LadyK tykkää tästä.
 11. BussiJussi

  BussiJussi AC ZR6000R Sno Pro Cross Country -14

  Kiitos mahtavasta leiristä , hyviä vinkkejä sai! Sunnuntai käytiin reiteillä oppeja kokeilemassa, enskerralla ainakin yks ukko teamista viivalle saatava. Koetetaan vuoden päästä olla enemmän race ukkojen näkösiä! Toivoo Team Pulkkinen top alcohol! ;)
   
  LadyK tykkää tästä.
 12. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

 13. Hankisääski

  Hankisääski Vintage

  Kyllä se oli hyvä leiri. Ehdottomasti jatkoon. Tästä meidän ajatuksia hieman enemmän ---> Klonks
   
  LadyK tykkää tästä.
 14. Ässä

  Ässä RS

  Kiitokset myös omasta puolesta järjestäjille. Oli viimeisen päälle huippu viikonloppu vaikka välillä meinas vastustaa. Kiitos myös kaikille remontissa avustaneille ja työkaluja lainanneille!

  -Jussi #425
   
  LadyK ja Golfster tykkäävät tästä.
 15. LadyK

  LadyK Well-Known Member

  Vau, kiitos kaikille palautteesta, kyllä väkisinkin vetää suuta hymyyn, eikä viikonlopun jäljiltä pahentunut flussakaan enää tunnu niin pahalta, kun näkee miten porukka on viikonlopusta tykännyt!
  Kiitos teille kaikille mahtaville lajin harrastajille, jotka olitte mukana ja toivottavasti tulette toistekin (ja varmasti saa tulla vaikka joka vuosi ;) ) Kelkkaporukka vaan sattuu olemaan aina niin mahtavaa porukkaa, niin kyllähän teidän kanssa viihtyisi vaikka useammankin päivän!

  Iso työ on noita järjestää, mutta kaikki on kyllä sen arvoista, kun näkee miten porukka tykkää koko viikonlopusta.
  Itsekin olen noita neuvoja usein ajoon Artolta saanut ja tiedän sen merkityksen omaan ajoon, siksi iso kiitos kuuluukin kouluttajille, jotka paneutuivat päivään ja jokaisen ajoon henkilökohtaisesti. Ja mikä parasta, kun näyttää että neuvoista on todellakin ollut monille apua ja on huomattu kuinka pienetkin asiat vaikuttavat tulokseen!

  Katsotaan mitä seuraava vuosi tuo tullessaan ja mitä seurvaaksi keksitään, mutta kun tällaisia ADHD tapauksia ollaan Arton kanssa molemmat, niin uusia suunnitelmia tapahtuman kehittämiseksi on jo mielessä ;)
   
  Arwid Käkivaara, MXZx 440, BussiJussi ja 3 muut tykkäävät tästä.
 16. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

  Jokos tänne saa alkaa varaileen majoitusta @LadyK ? :)
   
 17. -P-

  -P- Rrronks -14 RE 600

  Juu, meiltä mahtais taas olla kolme tulossa
  Tai en oo lapsilta kysynyt, mutta arvatenkin eivät kieltäydy. :D

  -P-
   
  Marko69 tykkää tästä.
 18. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

  Totta se ei @LadyK laita pahakseen jos nyt epävirallisesti epävirallista tietoa tähän laitan, että tämän leirin osalta taitaa tulla välivuosi. Harmittaa kyllä kovasti, kun ois saanut rouvankin tuoda tällä kertaa oppiin. Täytynee hakea Rokuan testipäiviltä tuntumaa vai löytyiskö täältä puuhamiestä vastaavan valmennusleirin järkkääjäksi!? :)
   
 19. Jarsse

  Jarsse Well-Known Member

  Liekkö tämä miten epävarmaa tämä epävirallinen tieto? Mikäli leiriä tai minienduroa ei ole niin vaikuttaa vähän omiin vuoden vaihteen reissusuunnitelmiin... Joten jos jotain vahvistuksia liikenisi niin hienoa olisi.
   
 20. Harri.T

  Harri.T lynx

  oispa leiri ja minienduro
   

Suosittele tätä sivua