Mokkulat??

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä Hymis, 10/8/09.

 1. Juice

  Juice Well-Known Member

  Vs: Mokkulat??

  semmonen 2-3 litrainen teräskattila aika optimi ratkaisu joka on n.10 cm korkea.. varmaan riittää että se on kattila.. ::) parempi yhteys kattilalla ku iliman ;D
   
 2. jutila

  jutila Jamaha ei pamaha

  Vs: Mokkulat??

  Näky juutuubiista löytyvän myös semmosia virityksiä, missä oli mokkula viritetty lautasantennin mikropään paikalla. No, ei siinä kävihän tuo itelläki joskus mielessä. ;D
   
 3. edge 340

  edge 340 Well-Known Member

  Vs: Mokkulat??

  Mistään kattilavirityksistä tiiä mitään..mutta saunalahden liittymä vaihtuu kohta :mad:
  vattu aina kun on joku pidempi vikonloppu niin netti on kaput..soittele sitten vikailmoitukseen ja odottele viikko :mad:
  tätä jatkunut nytte jo liian kauan
  firman puhelimella saa kyllä yhteyden nettiin.."sonera" jos siinäkään mitään kehumista on,mutta toimii paremmin ???
  arki kun koittaa niin soittelen "saunalahteen" jos ei hyvitystä rupea kuulumaan niin firma vaihtuu varmasti..
   
 4. Puppe

  Puppe BackyardKing

  Vs: Mokkulat??

  Mulla loppu mokkulan kans yhteysongelmat kertaheitolla kun Huawei vaihtu Nokiaan.
  Saunalahden nopsa ja parhaimmillaan n. 8megaa testerillä.
  Vika taitaa olla sauniksen softassa ja mobile partner ihan yhtä perseestä, Nokian mukana tulee oma.
   
 5. Scully

  Scully Ski-Doo Summit X -11

  Vs: Mokkulat??

  Itellä DNA ja nopeus on ihan jees paitsi että mokkula sammuttaa ittensä välillä eikä lähe uuestaan vasta ku koneen käyttää sammuksissa. :-\
   
 6. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

  Vs: Mokkulat??

  Onko porukalla nuo mötkylät toimineet vauhdissa eli esim. autossa istuessa? Ei tulisi mieleenkään laittaa mokkulaa pääliittymäksi, mutta kun sattuu tuon kiinteän kylkiäisenä olemaan, niin samahan tuota on reissun päällä käyttää, juurikin pitkillä autosiirtymillä vois vänkärinä ittiään viihyttää. Tein käytännön kokeita Oulu-Turku-välillä autoillessa, eikä ainkaan tuo Saunalahden mötkylä pelittänyt kuin Jyskälän ja Tampereen keskustoiden kohdilla auton liikkuessa....silloinkin kovin hitaasti. Eli voisko saada parempaa toimivuutta mokkulan vaihdolla, vai onko vika Saunalahden verkossa vai eikö nuo yksinkertaisesti toimi, jos vauhtia yli 80km/h eli muuttuuko siinä nyt sitten joku vastaanottotaajuus juurikin sen verran? Mutta toimiihan nuo matkapuhelimetkin (3G) vaikka mittarissa kolmatta sataa! Heitänkö seuraavalla reissulla akkunasta kartanolle vai...? ???
   
 7. JusPi

  JusPi Sir.

  Vs: Mokkulat??

  Taitaapa vain olla, että verkko suunnittelussa ei ole otettu tarpeeksi huomioon tuolla tien varsilla nuita liikkuvia data käyttäjiä, vaan toimivuutta on haettu lähinnä taajama-alueille. Verkot kyllä muuten taipuu nuihin suurellakin nopeudellä liikkuviin käyttäjiin, jos siellä on parametrit ja peitto kohillaan. Ohan nuita tullu testattua suurnopeus junissa ja ne sentään kulkee 300 kmh. Mobileissa (mokkuloissa) on eroja. Varsinkin nuissa halvoissa kylkiäisissä nuo RF osat on aika paskoja eikä suunnittelussa ole menty aina ihan 3GPP:n speksien mukaan.
   
 8. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

  Vs: Mokkulat??

  Joo ja Suomen junissa, jotka kulkee miten kulkee (jos sattu kulkemaan), niin ei toimi etes puhelimet per***e, puhumattakaan mokkuloista! ;D
   
 9. Mr Cool

  Mr Cool Aina ei voi olla ensimmäinen

  Vs: Mokkulat??

  Norjalainen ilmakuljetinfirma antaa käyttää wlania lennon aikana . Siistiä
   
 10. Mr Cool

  Mr Cool Aina ei voi olla ensimmäinen

  Vs: Mokkulat??

  Ei enään mokkulalla pääse näihin nopeuksiin...

  Mr Cool


  [​IMG]
   
 11. Reimond

  Reimond Cleated tracks

  Vs: Mokkulat??

  Onpahan tuo mokkula riittänyt ainoana yhteydentekijänä. 10M nopeudet tällähetkellä ja jospa tuo LTE vielä laajenee näillekkin huudeille kohtapuoliin.
   
 12. Deippa

  Deippa Yamaha Phazer FX -07

  Vs: Mokkulat??

  Mistähän lähtis ettimään vikkoo, ku ei mokkula oikein vörki? Toisinaan kulkee "täysillä" ja toisinaan ihan muutaman kilon vauhdilla mobile partnerin mukaan. Käytössä pari vuotta vanha Huihain E230 ja DNAn liittymä. Koneena n. vuoden vanha läppäri windows seiskalla. Kalaputtaan laitamilla asutaan, mutta viimesimmän kuuluvuuskartan mukaan aluetta peittää 900MHz 3G verkko ja aika lähelle tulee 2100MHz verkkokin. Mokkulassa ollu tähän asti piiska-antenni lisänä. Kokeillu siinä pöydällä myös kiinamallin paneelientennia ja suunta-antennia. Pitäis nyt kesällä viritellä noita "parempia" antenneja kans ulos. Piiska siis ollu ulkona ja nuo suunta-/paneeliantennit toiminu yhtä huonosti sisällä ku tuo piiska. Piiska silti jotain auttoi sillon kun sen hommasin, eli sen verran katveessa ollaan.

  Onko apua päivittää mokkulan softaa tai tietokoneeseen jotain? Windowssiinhan kyllä tulee päivitykset automaattisesti. Aiemmin toiminut toki välillä huonommin, jos ollut huono keli, jolloin tippunu edge tasolle.Tämän siis olen pistäny verkon huonohkon kattavuuden piikkiin ja olen noita antennivirityksiä tehnyt. Talvella toimi pitkiä pätkiä oikeinkin hyvin, mutta nyt on viime aikoina ruvennu nopeus olemaan pääasiassa sitä nollan luokkaa, joten tullu mieleen että oiskohan sitä vikkaa muuallakin ku käyttäjässä ja antennissa ???
   
 13. AC440

  AC440 Livesports.fi

  Vs: Mokkulat??

  E230:ssahan ei ole kiinteää antenniliitäntää? Kannattaa hankkia joku parempi mokkula, en DNA:n tuotteista tiedä mutta aika samathan ne on joka operaattorilla. Ainakin ZTE MF668a, Huawei E353, E367 yms. on tullut todettua hyviksi laitteiksi. Noissa jokaisessa on kiinteä antenniliitin, joten ei häviä siihen induktiosilmukkaan ne antennien vahvistukset. Lisäksi kannattaa kokeilla muiden operaattoreiden liittymiä, kaikiltahan saa 2vk tyytyväisyystakuulla liittymän.
   
 14. Deippa

  Deippa Yamaha Phazer FX -07

  Vs: Mokkulat??

  Kyllä tuossa on kiinteä antenniliittymä. Sen takia sen aikoinaan hommasinkin.
   
 15. Reimond

  Reimond Cleated tracks

  Vs: Mokkulat??

  Valitse siitä mobilepartnerista vaan 3G käyttöön asetuksista.

  Liittymissä on eroja. Itsekkin aikoinaan hain Soneran, Saunalahen ja DNA liittymät kokeiluun ja ero oli aika huikea, Soneran yhdestä megasta tonne Saunalahden 4-5 megaan.

  Katoppa toimiiko siellä jo dual-carrier ja jos toimii, niin samontein 4G mokkula/liittymä.
   
 16. Hösö

  Hösö rev ss-x 137"

  Vs: Mokkulat??

  Rossaako kukkaan voorumia dna:n 4g wlan molikalla. Siis sillä mikä laitetaan pistorasiaan, ottaa siitä virran. Sim sisään ja salattu mokkula-lani on valamis...

  Tarttis kotia saaha langaton netti ja oon kokeillu 3gmokkulaa ja lanipurkkia mut ei ne toimi. Mulle tulee melkein 4g Perille asti, mut 3g ainakin ja joskus varmaan toi 4gkin..

  Asusten siis rollossa missä aika suppea 4g. Tarttis vaan saaha toimiva ja pätkimätön wwww...
   
 17. TS82

  TS82 Hullulla hullun mieli..

  Vs: Mokkulat??

  Itellä on iha normi dna liittymä ja sen mokkula. Taajamaan likelle 40km matkaa ja ei edes käyny 3g verkossa koskaan.
  Laiton suunta antennin katolle ja siitä lähtien on toiminu moitteetta. Parhaillaan on tainu olla reilu 6 mekaa pitemmällä ajan jaksolla lataus.
  Ilman antennia se normaali 55kt ;D
   
 18. Deippa

  Deippa Yamaha Phazer FX -07

  Vs: Mokkulat??

  Juu tuo on yleensä käytössä vaanku ei aina löyvä verkkoa ensinkään. Talvella noita asetuksia mulkkaamalla kauempana oleva 2100 3g:llä toimi parraiten. Välillä sitten taas 900:lla ::)

  Eikä näytä dual carrieriä olevan ihan lähistöllä (merellä n. 3km päässä), siis jos se on tuo dnan kartalla oleva 4G DC. Siellä teijän perällähän tuotakin väriä näkkyy kartalla.

  Vois kyllä harkita tuota vaihtoakin. Enää ei vaan kukaa myy niin halpaa ku tuo nykynen megan liittymä.
   
 19. TS82

  TS82 Hullulla hullun mieli..

  Vs: Mokkulat??

  Ei oo meijän kohilla ees 3g ;D Sillä itelläki yllätti tuon anteennin toimivuus suuresti.
   
 20. Deippa

  Deippa Yamaha Phazer FX -07

  Vs: Mokkulat??

  Millasen antennin laitoit (db) ? Kuin korkealle ja kuin pitkällä roikalla? Meinaan ku että pitkä roikkakinhan heikentää signaalia sitten jonnin verran. Ite en oo raskinu kunnollista antennia hommata ku jotenkuten tähän asti pelannu, joten kokeillu noita halpoi kiinamalleja lisänä.
   

Suosittele tätä sivua