Mxz tnt -08 telan jatkaminen

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä pantera, 20/9/21.

 1. pantera

  pantera Member

  Joku on varmasti xp-runkoisen pätkän joskus jatkanut puolipitkäksi 345. En nyt oikein haulla löytänyt vastauksia kysymyksiin. Elikkä ensin jatkopalat. Käykö/toimiiko yleismallin jatkopalat, vai tilaanko suosiolla blingfactorylta kalliit jatkot? Tuolla pidennyksellä kiriikö tela liikaa, vai täytyykö pukkeja/yläkääntöpyöriä liikutella? Entä anti-stab pyörät lisätä, mikäli telan joutuu pitämään löysällä? Minkäkorkuinen matto mahtuu pyörimään? Ja muutenhan laite on vakio 500ss motilla. Välitys tulee muuttumaan. Ostin jo pari hammasta pienemmän ylärattaan. Tosin ostin sen jo ennen kuin pidennystä edes haaveilin. Saa nähdä riittääkö, kun noissa on pätkäksikin aavikkovälitys.
   
 2. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  Osta suosiolla Blingfactoryltä. Ei tarvitse kikkailla sen ihmeemmin. Mieti se välitys kerralla kuntoon. Oon ajanut tollasel jatketulla TNT:lla aikanaan yhden lapin reissun. Siinä oli välitys laitettu kohdilleen ja voimalinja hierottu. Se kulki ja pelas todella hyvin. Laske että se välitys tulee johonkin 2.3.2.4 tietämille.
   
 3. pantera

  pantera Member

  Kiitos vastauksesta. Taitaa olla sen verran kesä vielä, että muita vastauksia ei ole tullut. Vielä kaipaisin ensikäden tietoa, mitä pitää ottaa huomioon juuri tuolla alustalla varustetun kelkan jatkamisessa, ettei tarvitse itse kaikkea kokeilla.
  Nyt on tilattu 19 piikkinen yläratas, jolla välitys asettuu 2,37 lukemaan. Ketju tulee myös lyhyempi. Matto on jo vaihdettu, alusta irrallaan odottaa jatkoja.
   

Suosittele tätä sivua