Keskustelun 'Kerhotoiminta' on aloittanut käyttäjä Tirpu, 2/12/11.

1. giant

giant Well-Known Member

Vs: Nurmeksen kelkkailijat Ry (NurKK)

SM-Sprint kisat alkoivat Sonkajärvellä lauantaina 2.2 -13 Sport 600 luokan voittoon ajoi Jesse ja Historic luokassa Juuso oli kolmas. Kisojen jälkeen matka jatkui lähemmäs Oulua Rantsilaan missä ajettiin sunnuntaina 3.3-13 toinen osa kilpailu.
    Sport 600 luokassa voittoon ajoi jälleen Jesse, Historic luokassa Juuso nappasi kakkos tilan. SM-Sprintit jatkuvat Kiteellä 16-17 .2 ja siellä ratkeaa mitallit. Kuvia Rantsilasta
    [​IMG]
    [​IMG]

2. giant

SM-Sprintit Kiteellä 16-17 .02 on nyt ajettu .Sport 600 luokassa Jesse vei näytös tyyliin voitot molempina päivinä, ja kruunaten siten myös Suomen mestaruuden.
    Juuso ajoi molempina päivinä kakkoseksi , ja tuli myös Historic luokan sprint sarjassa kakkoseksi. Pojille tuli täten kutsu gaalaan palkintojen jakoon.
    [​IMG] [​IMG]

3. Ouzei

Ouzei Well-Known Member

Juuso kuulemma tykkää ajaa kakkosexi... ;D ;D ;D

4. giant

Juuso ajoi ykkösexi, 23.02 -13 Karstulassa ajettiin toinen SM-Enduro kilpailu,ja tosiaan Juuso nappasi Historic luokassa ykkös palkinnon. Sport 600 luokassa Jesse ajoi kolmanneksi,ykkös pätkällä oli alustan säädöt pielessä tuolle reitille,ja kolmosella pientä ulosajua.
    Pro luokassa Petri ajoi sijalle 8 ykkös pätkällä niin sanotut klipat, Niko löysi jostain reitiltä kiven siitä osumasta tuki varret uuteen muotoon.

5. giant

Enduro kisoissa on myös joukkue-liiga siinä ajaa Petri , Jesse ja Juuso Tiimin nimi on Team Hartialukko . Team Hartialukko
    on kolmantena pisteissä .

6. giant

Lieksan SM-Enduro on historiaa, Nurmeksen kelkkailijoista osallistui seitsemän kuljettajaa kisoihin ,mikä on aikamoinen määrä,
    Lieksan kisoissa ajettiin myös SM- Enduro Kerhojoukkue kisat , Nurmeksen kelkkailijat saavuttivat kolmos tilan ,joukkueessa ajoivat Historic Juuso M ,SM- Pro Petri K , SM- Sport 600 Jesse K,
    Harraste luokassa Olli Juutinen kokeli kisa hommia mut 3ek ja keskeytys tekniikka ongelmiin, Semi-harrasteessa myös Eetu Nuutinen kokeili kisa hommia mutta 3 ek ja teknisiä murheita, myös Niko Pellikka joutui keskeyttämään 3 ekoolle , samaisessa luokassa Simo Lempinen palasi kisa hommiin jonkun vuoden jälkeen ja ajoikin heti luokassaan 3 sijalle. Historic luokassa Juuso ajoi sijalle 2 ja voittokin jäi vain 3 sekan päähän , ilman kakkos ekoon ylimääräisiä kuper keikkoja voitto olisi tullut helposti. SM-Pro luokassa Petri ajoi sijalle 7 etu pukin iskari ongelman saattelemana, SM-Sport 600 luokassa Jesse ajoi ykkös paikalle, isompia ongelmia ei ollut paitsi kolmos ekoolla
    puun kanssa painiessa puu antoi periksi mut heitti kelkan kyljelleen mut matka jatkui.
    Kisa reitti oli ollut aikamoinen kanto ja myöskin kivi ralli , mistä kertookin noin 60 keskeyttänyttä.
    Tulevana lauantaina 23.03 2013 ajetaan Sallassa kauden viimmeinen enduro kilpailu Vain voittamalla Sallan kisan
    Juuso ja Jesse vievät mestaruudet.

7. giant

Sallan lumissa maisemissa ajettiin kauden viimmeinen SM-Enduro kilpailu 23.03 013
    Juuso ajoi historic luokassa kolmanneksi ja kauden sijoitus on kakkonen.
    Niko ajoi Semi-Harraste luokassa neljänneksi ja simo oli yhdeksäs samassa luokassa .
    Petri ajoi SM-Pro luokassa kuudenneksi ja kauden SM-Sijoitus viides.
    Jesse ajoi SM-Sport 600 luokassa ykköseksi ja varmisti näin Suomen mestaruuden.

Joukkue liigassa sijoitus oli tänä vuonna kakkonen ,vain neljä pistettä jäi ykkös tilasta,