Päijät-hämeen seutu

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä PIEKMALA, 18/12/06.

 1. nuppi

  nuppi Well-Known Member

  Jotain saatu aikaseks padasjoella lähinnä asikkalan ja padasjoen rajalla paranneltu uraa
   

  Lisätyt liitteet:

  -JPV-, Mazaa ja TeHo tykkäävät tästä.
 2. nuppi

  nuppi Well-Known Member

  Padasjoelta kuhmoisiinpäin menevää reittiä paranneltu ja tasattu kasinimenpäästä.. nyt pääsee hyvin kulkemaan kun ennen ollu kokolailla synkkä pätkä.. lisää merkkausta ja pari siltaa ni hyvä on
   

  Lisätyt liitteet:

  -JPV-, Seiti ja TeHo tykkäävät tästä.
 3. nuppi

  nuppi Well-Known Member

  Padasjoella rajalanmäenlenkiltä viimeset tasottelut
   

  Lisätyt liitteet:

 4. JULU

  JULU Xterrain 900 Turbo R -22

  Padasjoen moottoriurheilijoiden kelkkajaoston uramestari nupin johdolla on ahkeroitu kerhon reittejä kuntoon. Uraverkostoa Padasjoelta löytyy tulevalle talvelle noin 85 km. Urista on tehty ehkä Etelä-Suomen parhaat ja parhaiten merkityt. Padasjoen urilta on yhteys Asikkalan ja Kuhmoisten urille. Lammin/Hämeenlinnan suuntaan yhteys on toistaiseksi poikki. Uutta uraa valmistuu Padasjoelle ensi kesänä lisää. Uuden uran luvat maanomistajilta on kunnossa ja rahoitus uran rakentamiselle varmistuu talven aikana. Padasjoen urille pääsee kätevästi esim. Padasjoen ABC:lta tai Auttoisilta kievari Aijakasta. Kumpikin paikka myy myös urien käyttömaksuja. Kaudelle 2019-2020 on tehty Asikkalan moottorikelkkailijat ry:n kanssa ristiinajosopimus. Ristiinajosopimuksesta, käyttömaksuista yms. voit lukea lisää kerhon kotisivuilta
  http://www.padmu.fi/moottorikelkka/
   
  Viimeksi muokattu: 3/12/19
  K.Pukarinen tykkää tästä.
 5. nuppi

  nuppi Well-Known Member

  Halojata halloo! Selvennys ristiinajosopimukseen, ketkä eivät vielä ole hokanneet. Eli mitä tarkoittaa: ennen sai ajaa Padasjoelta Lahteen Päijät-Hämeen moottorikelkkailijoiden reitille asti ja toisinpäin, jos oli ostanut Padasjoen moottoriurheilijoiden tai Päijät-Hämeen moottorikelkkailijoiden vuosiluvan niin sai ajaa ristiin. Tänä vuonna Padasjoen moottoriurheilijoilla ei ole ristiinajosopimus voimassa kuin Asikkalan moottorikelkkailijoiden kanssa (koskee myös päivälupaa ja viikonloppulupaa). Eli jos ajat Padasjoen moottoriurheilijoiden vuosiluvalla Lahteen, tarvitsee ostaa päivälupa tai vuosilupa Päijät-Hämeen moottorikelkkailijoiden reitille tai jos ajat Päijät-Hämeen moottorikelkkailijoiden vuosiluvalla Padasjoelle, tarvitsee ostaa joko päivä- tai vuosilupa Padasjoen moottoriurheilijoiden reitille tai Asikkalan moottoriurheilijoiden reitille.
   
  EeroKoo ja Seiti tykkäävät tästä.
 6. nuppi

  nuppi Well-Known Member

  Vihree timantti valmistuu pikkuhiljaa..
   

  Lisätyt liitteet:

  Viikinki, japa75, -JPV- ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 7. Mazaa

  Mazaa Lynx rave re 600,800

  Kukonkoivu-järvelä vai tämän talven suljettu?
   
 8. Seiti

  Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

  WhatsApp Image 2019-12-21 at 19.57.52.jpeg

  Kyllä.
  Eli Kukonkoivu-Järvelä välille on eilen laitettu kyltit ja lippusiimoja merkiksi, että se on tämän talven suljettu.
  Eräs maanomistaja tuumasi, että nyt pidetään välivuosi, kun useista huomautteluista huolimatta uralla ei pysytä vaan oijotaan miten sattuu. Ura menee hänen mailtaan niin, että kierto (8-10km kiertolenkki) olisi tarkoittanut liian suurta työmäärää yhden kauden takia meille 6-10 hengelle ketkä tässä nurkissa talkoilevat.
  Toki jos seuraavana talvenakaan ei pysytä keppien välissä, niin sitten homma voi olla siinä.

  Päijät-Hämeen Moottorikelkkailijoiden hallituksen puolesta
  Sami Helvilä
   
  Viimeksi muokattu: 1/2/20
  TeHo tykkää tästä.
 9. Tapani Tulisalmi

  Tapani Tulisalmi Well-Known Member

  No voi helvetti. On se kyllä ihme, kun jotkut ”vatipäät” eivät osaa noudattaa sääntöjä :mad:
   
 10. carrillo

  carrillo Well-Known Member

  Onkos tämä pätkä tulevilla lumilla suljettu vai onko maanomistajan mieli muuttunut kesän aikana. Ja kurittomat kelkkailijat saatu syyttäjän pöytään??
   
 11. Seiti

  Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

  Kurittomia kelkkailijoita ei taida olla tarkemmin metästetty, pitäis olla käytössä, ainakin aijempien puheitten mukaan. Ellei sitten mitään uusia muuttujia ole ilmaantunut...
   
 12. Teema

  Teema Well-Known Member

  Hyvä homma, jos pääsee Järvelästä liikenteeseen. Nyt vaan täytyy toivoa, että tulee kunnolla lunta ja jokaisella kuskilla on mielessä se, että pysytään tasan tarkkaan sillä merkityllä uralla eikä lähetä oikomaan mutkia suoraksi.
   
  Pikku-myy tykkää tästä.
 13. Seiti

  Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

 14. mxmakkara

  mxmakkara Active Member

  Harmi homma tämä päivälupien myynnin loppuminen. Muutaman kerran talvessa ehtii etelässä ajamaan ja juuri tuo Messilä - Järvelä väli oli hyvä käydä ajamassa edes takas tai sitten Asikkalan puolella lenkki Asikkalan päiväluvalla. Toivottavasti jatkossa saadaan päiväluvat takaisin. Myyntipisteellä maininta luvan ostajalle että oikeuttaa VAIN kyseisen kerhon reitteihin.
   
  Mikaelz, Teema ja lucas07 tykkäävät tästä.
 15. Teema

  Teema Well-Known Member

  Samoja fiiliksiä ja harmi päivälupien myynnin loppuminen. Toivotaan, että on vain väliaikaista ja lupia on mahdollista saada taas ensi vuonna. Toisaalta ymmärrän tämän kuvion taustat; urien merkitys on kerhon aktiiveille ja paikallisille suurempi kuin silloin tällöin käyville. Vuosien talkootyö menee hetkessä hukkaan, kun joku välinpitämätön päivälupalainen ajelee mistä sattuu. Ja kun nyt näyttää olevan ainakin paikoitellen uraluvat liipasimella, niin eipä tässä tilanteessa taida olla oikein muita vaihtoehtoja, kuin pyrkiä sitouttamaan porukka yhteisten pelisääntöjen noudattamiseen jäsenyydellä.

  No toivotaan, että lunta ja pakkasta tulee ja edes jäsenet pääsevät nauttimaan.:)
   
  Seiti ja TeHo tykkäävät tästä.
 16. Seiti

  Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

  Jep, juurikin tuota pohtimaasi asiaa tässä yritetään hakea.
  Vaikkakaan toki eihän mikään tarina varmaksi kerro, että onko urilta poikenneet jäseniä, päiväluvallisia, vai tykkänään luvattomia.
   
 17. nuppi

  nuppi Well-Known Member

  Näillä samoilla eväillä mennään padasjoella tämä talvi paitsi että Päijäthämeen mk ei saa päivälupia  Halojata halloo! Selvennys ristiinajosopimukseen, ketkä eivät vielä ole hokanneet. Eli mitä tarkoittaa: ennen sai ajaa Padasjoelta Lahteen Päijät-Hämeen moottorikelkkailijoiden reitille asti ja toisinpäin, jos oli ostanut Padasjoen moottoriurheilijoiden tai Päijät-Hämeen moottorikelkkailijoiden vuosiluvan niin sai ajaa ristiin. Tänä vuonna Padasjoen moottoriurheilijoilla ei ole ristiinajosopimus voimassa kuin Asikkalan moottorikelkkailijoiden kanssa (koskee myös päivälupaa ja viikonloppulupaa). Eli jos ajat Padasjoen moottoriurheilijoiden vuosiluvalla Lahteen, tarvitsee ostaa vuosilupa Päijät-Hämeen moottorikelkkailijoiden reitille tai jos ajat Päijät-Hämeen moottorikelkkailijoiden vuosiluvalla Padasjoelle, tarvitsee ostaa joko päivä- tai vuosilupa Padasjoen moottoriurheilijoiden reitille tai Asikkalan moottoriurheilijoiden reitille.
   
  Viimeksi muokattu: 3/2/21
 18. PeteX2

  PeteX2 Kaikki muu on turhaa paitsi....

  Siis?? Päivälupia ei myydä, mutta tarvitsee ostaa päivälupa.
   
 19. Mazaa

  Mazaa Lynx rave re 600,800

  Niin jotain epäselvää? Ei ole ristiinajo sopimusta, phmk ei myy päivälupia tänä talvena. Joten jos ajat molempien uria osta molempiin vuosiluvat.
   
 20. nuppi

  nuppi Well-Known Member

  Asikkala ja padasjoki myy päivälupia omille reiteilleen
   

Suosittele tätä sivua