Polaris 850 Patriot Axys Switchback Assault 144" 2019 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Polaris Janne, 10/9/18.

 1. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  Eiköhän aloiteta tällä Patriootille ihan oma keskustelu, niin saadaan "isolohkon" kokemukset koottua yhteen paikkaan. Onkos tullut tilattua talveksi tämä uutukainen?
   
 2. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  Sattumoisin sain tietoa jälleenmyyjältä, että laitteet tulevat Marraskuussa, joten ensilumen leirille Sallaan pääsee uudella ja odotetullakin kelkalla päästelemään. Erikoistahan on, että jo Lokakuussa on uudet Titanit tuleet Suomeen, joten Titanin enakkotilaajat saavat varmasti yhteydenottoja. Nyt voisi ehtiä vähän laittamaan lisävarusteita kelkkaan, ennen kauden todellista alkua. Tämä on minun kolmas 144" Assault (-14, -17 ja -19) ja taas tuntuu, että odotetaan jotain aivan uutta ja mullistavaa - Patea.
   
 3. 700sks

  700sks Well-Known Member

  Kolmas on tännekin, - 11,-17,-19
   
 4. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  No perhana, tässähän ihan herkistyy, kun näkee muitakin pitkän linja Assault kuskeja. Olen kyllä pitänyt tuota kelkkaa äärimmäisen hyvänä kokonaisuutena omiin ajoihin. Pätkää jouduin viimetalvena yhden reissun verran ajamaan, kun tuli yllättävä oire 800:seen moottoriin. Pätkä kokemus jäi siihen 800km ja ei ole minun kelkka missään tapauksessa, eniten harmitti, kun oltiin syvällä tunturilla, jossa olisi ollut hienot ajomaastot pidempi telaselle ja mulla oli kassahihnallinen Polaris Axus XCR 600:n.
   
 5. 700sks

  700sks Well-Known Member

  Swb assaultti on kyllä mukava ja monipuolinen kampe, yllättävänki hyvä ummella menemään ja reittiä ajaa mukavasti. Itellä on kaikkiin aina vaihdettu camso challengeri51, on kiihtyvyyttä ja jarrutehoa ihan eri malliin vakio telaan verrattuna. Totaltekit oli edeltävässä ja ne tuohon 850,ei väsy iskarit pitkälläkään matkalla, eikä kuskikaan niin herkästi
   
 6. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  Kovasti olen aina miettinyt parempien iskareiden hankkimista, mutta aina on Walkeritkin saatu simmattua ajettaviksi. Joskus täytyisi päästä testaamaan Totaltekkejä onko ne helvetin hyvät vain vain hyvät.
  Eli sinullakin on jo useamman 144" Assault:n kokemus.
  t:janne
   
 7. 700sks

  700sks Well-Known Member

  On,oli -09 rmk assaultti,-11 swb,välissä -16 sks 155,-17 800 ja nyt tulee 850
   
 8. Skippaduu75

  Skippaduu75 Well-Known Member

  Onkohan tuolle moottorille 4v takuu kun jostain luin että tehdas antaisi noinkin pitkän takuun?
   
 9. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Jenkkilässä ainaki.. Taitaa olla Suomessa tuo perus 2vuotta ku ei näyttäny hinnakkaan oikein paljoa nousseen nii tuskin lahjottavat ylimäärästä takuutakaan:rolleyes:
   
 10. Mika Lokka

  Mika Lokka Well-Known Member

  Tehas myöntää Patriot -mosalle globaalin 4 vuojen takuun Azerbaidzanista Afrikkaan...
   
  Skippaduu75 tykkää tästä.
 11. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  Tuohan on hyvä asia! Nythän Suomen Polaris on suoraan Polariksen omistuksessa, joten takuu asiatkin alkavat varmasti olemaan globaaleja, eikä lokaaleja maahantuojan antamia "lupauksia". Voisivat yleisesti nostaa tuota kahden vuoden takuuaikaa ylöspäin, niin ehtivät todelliset viat tulemaan esille ja samalla saisivat tuotekehitykseen uutta puhtia. Nyt tuntuu, että kaksi vuotta ja reipas 6000km ja kelkka pakosta vaihtoon, kun ei meinaa kasassa enää pysyä.
   
 12. ToKr

  ToKr Well-Known Member

  Onko tähän jossain lisätietoa? Viikonloppuna kysyin asiaa myyjältä ja hänen mukaansa 2v takuu suomessa.
   
 13. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  Viime vkoloppuna googlettelin asiaa hakusanalla: polaris 850 patriot global warranty

  Kyllähän tuosta muutamat viittaukset tulevat, mutta en kyllä löytänyt aivan 100%:sen varmaa asiasta, kun että Polaris uskoo uuteen 850 Patriot moottoriin niin vahvasti, että myöntää sille 4 vuoden takuun. Se, että toimiiko tuo lupaus Suomessa tai ylipäätään Euroopan markkinoilla, niin... en tiedä. Luulisi takuun olevan validi täälläkin, kun sen valmistaja myöntää eikä mikään väliporras (maahantuoja tai jälleenmyyjä).

  Huomioidaan tähän nyt vielä, että viimevuodesta Polariksen maahantuonti on muuttunut täysin ja nykyisin maahantuonti Polaris Finland Oy, jonka omistaa Polaris. Näin en vielä tai usko, että perusmyyjä jälleenmyyjän parkettilattialla tietää uuden maahantuojan jälleenmarkkinointi muutoksia täydellisesti, kun organisaatiokin on vasta muutaman kuukauden vanha.
   
  Viimeksi muokattu: 29/10/18
 14. Skippaduu75

  Skippaduu75 Well-Known Member

  Ainakin tuossa lehtijutussa lupaillaan mutta tosiaan koskeekohan Suomea ni sitä en tiedä.
   

  Lisätyt liitteet:

  Polaris Janne tykkää tästä.
 15. 700sks

  700sks Well-Known Member

  2 vuotta on takuu
   
 16. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Ite kans epäilen että taitaa olla vain tuo 2v takuu.. Jos olis tuo 4vuotta nii oishan se varma että siittä kyllä mainittais joka paikassa.. Ja näkyis se hinnassaki:rolleyes:
   
 17. Yamaha enticer

  Yamaha enticer SxViper

  Kerran luin jonkun jutun jostain asioihin perehtyneistä professorismiehestä, joka totesi, että hän ennemmin jättäisi takuun ottamatta, sillä lakiin kirjattu virhevastuu on usein kattavampi ja parempi kuin takuu. Eli jos moottorikelkka porsii 2,5 vuoden ja 3000 km ajoilla, niin eiköhän tuo ole laitteessa vika. Vaikka takuuaika sitten olisikin päättynyt.
   
 18. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  No onhan tuo takuu asia nyt vähän hämmentävä, kun siitä 850 Patriot moottorin osalta kovasti ja suuresti rapakon takana hehkutetaan ja samaan konserniin täällä Pohjolassa kuulutaan ja vieläpä Suomeksi lehdessä kirjoitetaan, että vetää aivan sanattomaksi.

  Yksi asia vähän hämmensi mieltä, että miksi takuun pitää näkyä hinnassa? Takuun on tässä tapauksessa on artikkelien mukaan myöntänyt tehdas, eikä maahantuoja taikka jälleenmyyjä. Erityisesti olen aina miettinyt tuota ensimmäistä huoltoa 300km, joka maksaa tai maksoi sen noin 200€, jossa tarkistetaan, että tehtaalla sekä jälleenmyyjä ovat kasanneet kelkan jokaisen pultin ja mutterin oikeaan kireyteen ja laitteen ostaja siis maksaa omasta pussistaan tämän kasaustyön tarkistuksen! Tämä ehdottomasti kuuluisi virheettömien laitteiden myyjäorganisaatiolle, jotta heidän kokoamansa laitteet ovat luovutettu kuluttajille virheettöminä ja oikein kasattuina.

  Niin, miksi pitäisi näkyä hinnassa, kun tämänkin olemme aikaisemmin hyväksyneet? Tämän ensihuollon on maahantuoja laitteillensa vaatinut ja rahastanut, jotta "näkyy hinnassa".

  Eiköhän nyt vain ostella niitä "sikoja" säkissä, kuten tähänkin asti.
   
  Skippaduu75 tykkää tästä.
 19. Skippaduu75

  Skippaduu75 Well-Known Member

  Saattaa viipyä 850 toimitukset kun ilmeisesti jotain ongelmia bensapumppujen kans tehtaan päässä.
   
 20. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  Erikoista, kun ovat jo toimittaneet uusia 850:ä mm. Titanit ovat jo tuleet Suomeen, mutta olikos niiden voimapesä vaihtoehtona edes 850 Patriot, mutta Ruotsin FB ryhmässä oli kuvia uusista pitkätelasista, jotka olivat 100%:n varmasti 850:ä Patriootteja, kun zoomailin kuvia.
   

Suosittele tätä sivua