Polaris Axys 850 sks 146" 2019->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä kaahari, 6/3/18.

 1. HMK

  HMK Well-Known Member

  Siitä saa 12v ulosoton esim. naville.
   
 2. jumo

  jumo Well-Known Member

  Tarvikeliikkeestä tms. saa tuohon suoraan sopivan USB ulosoton.
   
 3. Tuomasup2

  Tuomasup2 SKS 850 155" - XLT SP 1995

 4. Showtime

  Showtime Member

  Mites ootta saanu 64 maton mahtuun paikalleen? Mulla challenger extreme, ja tuntuu vastaavan tunnelin kattoon, tai oikeastaan niihin katossa oleviin jäähytinelementteihin. Oos tämä nyt se kelkkamieben kyllä se sinne mahtuu homma, vai mikä juttu??
   
 5. Jerppaa

  Jerppaa Well-Known Member

  Eikai mulla raapinu mihinkää extreme challengeri, vaan ei siellä juuri tilaa jää. Mitkä vetorattaat?
   
 6. Showtime

  Showtime Member

  Ne mustat 8 piikkiset läpivetävät. Whalbros tai sinnepäin.
   
 7. kuuskolme

  kuuskolme Polaris khaos slash 146 850 & lynx forest Fox 440

  Tuohon ku laitoin sillon 64mm peakin ja 8p läpivetävät, nii ei ollukko viskata alle ja painaa menemää eikä vastaillu mihinkään. Sks on seki hyvä puoli ettei tarvi liukurunkoja lyhennellä toisinko RMK alustassa.
   

  Lisätyt liitteet:

 8. Jerppaa

  Jerppaa Well-Known Member

  Oliko täällä joku laittanu 36 keulaa vakiomittasilla iskareilla? Ongelmana että ei pysy ylätukivarren pallot paikollaan vaikka liiman kanssa laittaa tiukkaan, vääntääkö nuo pitkät kepit palloa ulosjoustoissa, vai onko nuo pallot liian jäykät ja hakkaa mutterin auki?

  Lyhentääkkö/hommata lyhemmät iskarit vai orkkis pallot rässätä paikoilleen?
   
 9. MJM

  MJM New Member

  Moro, mikähän mahtaisi olla ongelmana kun remmin vaihdon jälkeen alkoi voimalinja oireilemaan ja kelkka puutuu. Kaasua avatessa kelkka kiertää pari sekuntia normaalisti mutta sitten alkaa puutuminen ja kierrokset laskevat ~7000rpm. Vanha ja uusi hihna ovat molemmat alkuperäisiä. Kytkin myös huollaatettu merkkiliikkeessä muutama sata kilometriä sitten. Ongelmat ilmenevät etenkin hangen puolella, mutta tuntuu myös reitillä aika kuminauhamaiselta.
   
 10. Jerppaa

  Jerppaa Well-Known Member

  Varmasti oikea mallin hihna?
   
 11. MJM

  MJM New Member

  Ainakin on samalla osanumerolla.
   
 12. Jerppaa

  Jerppaa Well-Known Member

  Joo, jossain listasivat 146 että kävis molemmat remmit -215 ja -216, eihän ne käy ristiin ko pituus heittää aika paljon.
  Mitä sulla oli voimalinjassa? Liika raskas setti niin vika ilmenee vasta kun keli sopiva, remmi kuumenee eikä jaksa enää mennä.
  Itellä muuten vakio -21 mutta varijousi 160-240 ja tuntui jo viikonlopun tuiskussa että kuormaa aivan tarpeeksi eikä kyllä missään vaiheessa kiertänyt yli, 7900-8100. Toki reitit oli täysin ummessa ja etupuskuria myöten sai työntää jälkeä auki, 105l palo pensaa 280km matkalle
   
  Viimeksi muokattu: 7/2/22
 13. andyman

  andyman Well-Known Member

  Mulla olisi muuten yksi alkuperäinen hinha myydä. Uusi ajamaton 160€ sis. Rahdit
   
 14. Racejussi

  Racejussi Member

  Liekkö joku koho tuolla tankissa jumissa vai mikä lie ku aina näyttää että on tankki tyhjä ja bensa valo palaa? Joskus saattaa yhtä pykälää näyttää. -19 sks
   
  Viimeksi muokattu: 8/2/22
 15. Mickelson

  Mickelson Well-Known Member

  Itellä aiemmassa Axyksessä teki tuota samaa, kohossa reikä. Huollon yhteydessä vaihtoivat, muutaman kympin maksoi muistaakseni.
   
 16. HAPPYHILL

  HAPPYHILL Well-Known Member

  Vinkatkaapa joku iskari velho. Hoitaa sitten simmitykset jousien vaihdot jne... aina plussaa jos etelässä mutta ennen kaikkea asian tietävä. Alkaa jyrsiä tuo keulan pinta kovuus . Nyt kun etelässäkin pääsee ajamaan , mutta muhkuraa riittää. Kiitosta jos vinkkaatte
   
 17. matti163

  matti163 Member


  Pätsillä Kuusamossa käytin telaston kepit, muuttu kyllä edukseen, kestää työntää patikkoa ilman ylimäärästä ohjelmaa. Heitteli perää sivulle, takakorkeita ja kuski pomppi ku sätkynukke penkillä ei mitään luottoa ollu vehkeeseen.
   
 18. Vesukka

  Vesukka Xtrim 600 re, Rs Venture

  Muuttuko kovaks vai onko vielä mukava pitemmällä taipaleellakin?
   
 19. matti163

  matti163 Member

  Jos vakioon vertaa, niin ei muuttunu vakiosta kovemmaksi, varaa ois kyllä vieläki pehmittää omaan makuun. Mutta nyt miten patikossa käyttäytyy, niin tulee melkein lynxi mieleen, saa melko huolettomasti lasketella menemään, niin menee vaan ilman mitään ylläreitä.
   
  Vesukka tykkää tästä.
 20. Jerppaa

  Jerppaa Well-Known Member

  Sama paikka ja täysin päinvastanen kokemus, etupukki alko lyömään joka isommassa patissa läpi ja vähänkää yllättäin pieni terävä patti iskee välilevyt uuteen muotoon, ja perä laukkaa välillä miten sattuu niinku pomppukepillä hyppisi. Viime vuonna käytin redshocks professionalin pajalla, erittäin tyytyväinen olin tuon jälkeen, alusta toimi loogisesti joka paikassa, kesti isotkin vastapatit pohjaamatta mutta ei ollut kova pinnasta.
   
  Vesukka tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua