Polaris savuttaa / vie liikaa öljyä

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Edge600, 31/1/15.

 1. Edge600

  Edge600 New Member

  Tuli ostettua kymmenen vuotta vanha Polariksen 600 Edge touring. Kelkka vaikuttaisi kuluttavan öljyä (käryä ainakin tekee pirusti) tarpeettoman paljon... maileja sen verran vähän takana, että prosentteja suhteessa bensan kulutukseen ei oikein voi luotettavasti sanoa. Öljypumpun merkit näyttäisi pikaisesti vilkaistuna olevan kohdillaan (sen mitä sinne nyt näkee kaasareita irroittamatta).
  Voiko öljypumpussa olla jotain hämminkiä? Vaikuttaako kaasarin säädöt? Vai mikä tuossa voisi olla...?
   
 2. JEP

  JEP IQ600, XCF, Viking II, Lynx 3500

  Vs: Polaris savuttaa / vie liikaa öljyä

  Voisko olla entisen omistajan seosbensoja tankissa, montako tankillista oot ajellu? Painele kaasua ja kato että öljypumpun vipu liikkuu ja ei jumita syöttöä isolle.
   
 3. Foxlander68

  Foxlander68 New Member

  Vs: Polaris savuttaa / vie liikaa öljyä

  Minäkin olen ihmetellyt jo tovin oman IQ:n öljyn kulutusta ja savutusta kylmänä. Eilen sitten mittailin, bensaa paloi 130km lenkillä 22litraa ja öljyä 1,3 litraa. Tuo on noin 6% seos. Pumpussa on merkki tyhjäkäynnillä kohdallaan, mutta pakko tuota on ruveta säätämään pienemmälle.
   
 4. Lapin Kelkkailija

  Lapin Kelkkailija Well-Known Member

  Täälä potilaana 800 rmk egde malli -04 hajotti eka puolan. Se on nyt uusittu mutta öljyä tulee pakoputkesta ulos aika reippaasti. Eikä tahdo käydä ilman imua lainkaan. Saustattaa aivan mahoton. Lattiakin aivan öljyssä kuten kuvasta käy ilmi n 3min käyttelyn jälkeen. Pumpussa viivat kohdillaan vaijeri uusittu viimetalvena ei jumita. Voiko pumppu hajota jotenkin että syöttää öljyä aivan tolkuttomasti? Jäähdytin nestettä tuo ei oo ei maistu yhtään makealta. Jonku verran tutkinut asiaa onko tuore voitelu letkujen päässä jonkinmoinen venttiili että vaatii painetta että aukea?
   

  Lisätyt liitteet:

Suosittele tätä sivua