Ramppitouhusta Rovaniemellä kiinnostuneet HOX!

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä AC440, 1/10/08.

 1. AC440

  AC440 Livesports.fi

  Oon tässä kehitelly ja suunnitellu vähän josko hommais porukkarampin tänne Rovaniemen seudulle.

  Laitan illalla kotikoneelta rampin piirustukset tänne, niin kukin voi kohdallaan miettiä että onko kiinnostunut lähtemään touhuun mukaan.
  Illalla olen sopinut olevani yhteydessä paikallisen kelkkakerhon päättäjiin, joilta aion tiedustella rampille ja alastulolle paikkaa. Paikka mulla kyllä ois jo tiedossa, sijaitsee Mäntyvaaran crossiradan takana, sieltä löytyy jo tällähetkellä pyörämiesten ramppi ja alastulo.

  Kustannuksia rampista tulee about 800-1000€, joka on tarkoitus jakaa kuskien kesken, jotka tätä aikovat aktiivisesti käyttää. Myös kelkkakerhon rahoitus-innokkuutta tiedustellaan..

  Ramppi ois mahdollista rakentaa mun tallissa, ei ois kuin 500m siirto sillä sen jälkeen jos sen saa tuolle ajatellulle paikalle viedä.

  Kiinnostuneet voivat laittaa tähän ilmottautumista, kuten myös ehdotuksia otetaan vastaan!
  Ilmottautuminen tässävaiheessa ei oo sidottu mihinkään, katsotaan ne hommat sitten kun tiedetään että montako hurjapäätä on osallistumassa!
   
 2. M.H.

  M.H. 800 indyR

  tässäpä muutamat piirrustukset

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]


  Muutama lisää

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
 3. AC440

  AC440 Livesports.fi

 4. wolle

  wolle Speedot '15

  No mie alan touhuaan ne ponsorit siihen nyt ensalkuun.
   
 5. ihottuma

  ihottuma Well-Known Member

  Ottakaapa yhteyttä YV:llä jos tarvikkeita olette vailla.
   
 6. Homer Simpson

  Homer Simpson Lynx 440 -06

  Vinkkinä voin kertoa että jos teette nuilla ylemmillä scs comp piirrustuksilla niin edessä tulee olemaan todella paljon omaa sovellusta ::)
   
 7. Yarcg

  Yarcg Ei mitään!

  jaas että tämmöstä olisi kyllä kiinnostavaa touhua :p hyvät piirrustukset rampista!
   
 8. jussir

  jussir Guest

  Kyllähän se kiinnotais. Mutta tiedä sitte uskaltaako siitä hypätä :-[ ::)
   
 9. M.H.

  M.H. 800 indyR

  Voikko tarkentaa vähäse?
   
 10. AC440

  AC440 Livesports.fi

  Soittelin kelkkakerhon ukoille, kiinnostusta kyllä oli. Sovimme että menen lauantaina katselemaan, minne rampin saisi sopimaan. Radalla nyt ja seuraavana lauantaina ainakin ilmeisesti pyöräkuormaajaa ja kaivinkonetta liikenteessä crossiradan kunnostustouhuissa, niin mahdollisesti sais tehtyä samalla myös tälle alustaa ja alastuloa.
  Katsellaan viikonlopun jälkeen lisää, mitä päätettiin ja saatiin aikaan :)
   
 11. M.H.

  M.H. 800 indyR

  Tekaseppa Pauli omalle räntsille kunnon compoundi nii ei tarvi ku ovesta astua ulos ni pääsee ajamaa! oisko ideaa. Saisit sieki ajokavereita. :D
   
 12. AC440

  AC440 Livesports.fi

  Jep, tohon Mäntyvaaran radallekin kun on matkaa tuo 300metriä, niin ei ehkä ole tarvetta täyttää omaa tonttia rampeilla! ;D
  Eikä nuo naapurin hevostelijat ehkä kovin tykkäis hyvää :)
   
 13. M.H.

  M.H. 800 indyR

  No se kyllä vaan.. :D
   
 14. Fiiberi

  Fiiberi Guest

  Mitenkään ideaa murjomatta, mutta mites tuolla estetään näiden puupääraggareiksi kutsuttujen "kutsumattomien vieraiden" rampin käyttö?
  Ja sitten tuli mieleen, että entäpä jos sattuu kipiää? Muistakaahan vakuutukset kuntoon!
  Idea on kyllä hyvä, saataisiin moiselle harrastukselle pohja myös Rovaniemelle! Koskahan saataisiin vesicrossikisatki tänne... tai edes paikka jossa treenata luvan kanssa.
   
 15. AC440

  AC440 Livesports.fi

  Meinaakko ettei valvomattomasti hypittäis siitä? Vai mitä? Onhan tuo pyörämiehien ramppi ollu tuolla vissiin ties kuin pitkään, ei näy ilkivallan jälkiä... Ja tuskin tommosesta nyt kukaan puupää kehtaa/uskaltaa ees mennä hyppimään...
  Kisalisenssihän korvaa jos tommosessa sattuu jotain. Tai muuten tapaturmavakuutus. Pitänee kysellä kelkkakerholta, minkälaisia vastuita tms niillä on... Kaippa ne tietää :)
   
 16. M.H.

  M.H. 800 indyR

  tähän löytyy heti ainaki yks ratkasu! Eli keskeltä kasaan taitettava ramppi ja kunnon kettngillä ja munalukolla kiini. :)
   
 17. AC440

  AC440 Livesports.fi

  Esim., tai siihen alapäähän "portti" joka maalata keltamustaksi huomiovärillä. Keinojahan on. Eriasia sitten kuka tämän lystin maksaa, jos kerho lähtee mukaan, niin tästähän tulee julkiseen käyttöön. Jos pienen porukan pussista rahat, niin asia on sitten ihan eri...
   
 18. Fiiberi

  Fiiberi Guest

  Nii, Pauli meinasin just tuota luvatta loikkimista.
  Emmtiä, oisko siellä vapaaehtoisesti loikkijoita tungulla, mutta kuitenkin. Ajattelin vain että mikä on tuollaisessa vastuu rampin rakentajalla ja alueen omistajalla. Eli jos sinne joku puusilimä pukkaa Nortikilla ja satuttaa ittensä, kuka se siinä maksaa... Onko se liikennevakuutus, kasko, kerho jonka alueella ramppi on, vai sen siihen rakentanut instanssi.
   
 19. Antsa

  Antsa Nordic RMK 800 2015 ja 600 AceT

  kuka maksaa jos joku puusilmä hyppäyttää sillalta alas kelkalla? destia? vai joko ollaan sillä asteella tässäkin maassa että talonpoikaisjärki on täysin unohdettu??? pääseehän sinne krossi radallekki kuka vaan kaahaan? no jos siellä sitten sillä nortikilla heittää double-side-fuck-around-flipin niin kuka sen korvaa?

  niin joo ja kyllähän tommoselle on kannatusta... muotkallahan on tuossa hallin pihalla jo ramppi. toki son hieman kieroon suunnattu siihen alastuloon nähden...
   
 20. Bearcat-97

  Bearcat-97 Well-Known Member

  Ei mulla ne luvattomat loikkijat niin paljon huoleta ku jokku "äidin-omat-pikku-kus*päät" jotka tulee zippojen kans sitä tuohustaan. Tahtoo nuo laavut ja muutki olla niin mukavia poltella niin varmaan tuollanen ramppiki ois komian näkönen liekeissä pimeässä syys illassa?

  Mutta hyvä ajatus! Varmasti ois käyttöä ... ite en uskaltas tulla muuta ku viereen patsasteleen ja ihmetteleen että ON-NE-HULLUJA!
   

Suosittele tätä sivua