RAVE 600R E-TEC -19...

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä rupsu, 13/8/18.

 1. M.E.A

  M.E.A Enduro

  Ei onneksi.
   
  JJL, Driver, rupsu ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 2. mjuvis

  mjuvis Well-Known Member

  Rapiat 400km omalla takana. Kaikin puolin mukava laite kunnes...hävitti tehot reitillä ja kulki noin 50km/h kunnes viimein sammutti itsensä eikä ole sen jälkeen käynnistynyt. Bensaa tankissa, sulakkeet kunnossa ja tulpatkin testattu. Huoltoaika varattu joten no problem. Muilla tehnyt vastaavaa?
   
 3. SakkeSS

  SakkeSS Lynx re 600r 19

  Hmmm ei oo kyl tehny enkä oo kuullu tätä enben että kellää muullakaa olis tehnyt. Inffooppan sit mikä aiheutti :)
   
 4. mjuvis

  mjuvis Well-Known Member

  Iliman muuta. Sisäänajo lähti todennäköisesti pois päältä juuri ennen kuin tämä tapahtui (oma mutu). Yritti reippaasta vauhdista sammuttaa itsensä mutta käynnistyi heti uudelleen.
   
 5. K9Pro

  K9Pro Lynx Rave RE 3500 600R 2020

  Itellä 410 km mittarissa ja sisäänajoa joku 45% jäljellä. Hyvin on saanut hanaa antaa, jos 400 km kohdalla napsahtaa sis.ajo jo pois. :)

  Sehän menee käsittääkseni polttoainemäärän mukaan, olikohan 80 litraa ohjekirjassa tjsp.
  Hyvin vähän kyllä vie mun turrauksessa. Sellaista 13-18 l/100 km, riippuu päivästä ja reitistä.
   
 6. SakkeSS

  SakkeSS Lynx re 600r 19

  Joo mulla tais olla reilu 700km kun sisäänajo rosentit loppu.
   
 7. immi

  immi Active Member

  Taitaa olla lynxin ohjelmat sekaisin, kun itsellä 300 km kohdalla moodi nollilla. 150 km kohdalla katsoi niin oli vielä 80 % jäljellä. Kaverin kelkka teki samoin.
   
  revo tykkää tästä.
 8. SakkeSS

  SakkeSS Lynx re 600r 19

  Joo saman teki yhelle kaverille ku oli mittarissa 500km et olis 25% jälellä ja kun lähettii ajeleen niin kappas eipä näyttäny rosentteja enää yhtää :eek:
   
 9. Lnxi

  Lnxi Active Member

  Sekasi tuntuu olevan tämän vuojen mallissa tuo sisäänajo näyttö. Ottasivat pois kokonaan. toki sisäänajo ohjelma jättää mutta tuo näyttämä paljonko jäljellä joutaa pois
   
 10. M.E.A

  M.E.A Enduro

  Kulutusmittarissa on häikkää joka aiheuttaa ennenaikaisen sisäänajon päättymisen.
   
 11. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Joko on peli kunnossa ja takuuseen?
   
  jonessi88 tykkää tästä.
 12. immi

  immi Active Member

  Se on kaverin kelkka, mutta kyllä ne takuuseen menee.
   
 13. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Viikko kuitenkin mennyt ekasta kuvasta, monesti on 0-4pvä ollut Yamaha puolella osat/korjausajat ja pahimmillaan 2vko jota ei ole mulle sattunut ikinä, keväthommat erikseen niissä on voinut kestää mutta ovat olleet sellaisia että on voinut ajaa kelkalla.
   
 14. kama

  kama Enduro600r, Lynx40, Terhi10, SV80

  Mulla oli mystisiä käyntihäiriöitä heti uutena. Sähköt hävis, meni vika modeen Jne. Merkkihuollossa eivät löytäneet vikaa mut lopulta se löyty ihan yleismittarilla. Staattorin yksi käämi oli oikarissa..
  Nyt menty jo yli 1200km ilman ongelmia (kop kop)

  [​IMG]
   
  mjuvis tykkää tästä.
 15. mjuvis

  mjuvis Well-Known Member


  Kuukauden päähän sain Kajaanin Lynx huoltoon ajan. Tuntuu kohtuuttoman pitkältä ajalta takuuhuoltoon.
   
 16. Nipademu

  Nipademu Renegade 900 Turbo R -21, XTRIM STD 600ACE 2020

  Huh huh!
  EDIT: Kun oma kelkka on huollossa, tai siis oli, niin tälle ei toki ymmärrystä oikein löydy.
  Toisaalta, kun ajattelee järjellä, niin onhan se tuollaisen pienkoneliikkeen mahdotonta pitää riittäviä resursseja, tämän muutaman kuukauden ajokauden takia. Ammattitaitoista henkilökuntaa kun ei varmasti 3 kk:n pätkätyöt juuri kiinnosta. Sitten jos niitä huoltomiehiä otat pari kolme töihin, niin mitäpä niillä tietätät huhtikuusta marraskuuhun? Perämoottorien ja moottorisahojen huollot taitaa olla hieman vähemmän työllistäviä.
   
  Viimeksi muokattu: 8/2/19
 17. sdi-600

  sdi-600 Well-Known Member

  Hae osat ja vaihda itse
   
  Arwid Käkivaara tykkää tästä.
 18. teme-

  teme- Well-Known Member

  Vähän samaa vikaa myös kuopion puolella, joka paikkaan kauheet jonot että jos on halunnu ajaa niin pakko ollut ite pajottaa.:D
   
 19. Basso58

  Basso58 Boondocker ds 3900 -22

  Rovaniemellä pääsee onneksi ihan kohtuu ajalla takuu huoltoihin. Perushuoltoihin sitten onkin 3 viikon jonot. Yrittävät vissiinkin tehä takuu huoltoja ja korjauksia nopeampaan aikatauluun.
   
  Arwid Käkivaara tykkää tästä.
 20. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Tämähän se ongelma jos kaksi isointa merkkiä saman katon alla, eikös esim. Kuopiossa ole brp kahdessa osassa? Onhan noista Yamahoista tullut itsekin pieniä hommia tehtyä aikojen saatteessa mutta lähinnä sen takia että iltapäivästä osa käteen että pääsee aamulla ajamaan mutta parhaillaan samalle tunnille korjattu kun ajanut vaan sisään ja huollot 1-5pvä varauksesta, marginaalimerkkien hyvä puoli vaikka samassa paikassa Catti ja Yammu, voin sanoa suoraan että on vaikuttanut merkkivalintaankin paljon.
  Onhan se kyllä kausilaitteissa ihan käsittämätöntä 1kk jono huoltoon taikka korjaukseen, näissä Myyjäliikkeissä ja huolloissa jne monesti kehittyy aivan erilainen suhde henkilökuntaan kuin autokaupoissa, monikaan ei lähde viemään vieraalle paikkakunnalle omaa kelkkaansa vaikka viikon tai enemmänkin säästäisi. Tälläisistä jonoista pitäisi varoittaa asiakasta, hiukkasen korpeasi jos kevät parhaillaan ja huolto 200km päässä, sanovat vaan että kolmen viikon päästä aika :confused:
  . Ihmettelen miksi näillä liikkeillä ei käytetä pienissä hommissa vuokratyöhenkilöstöä, on siellä moottorisahaa jne. kokoajan laitossa ja takuulla löytynee joku osaava aina hommiin.
  Autopuolella kuulostaa olevan näissä multimerkkiliikkeissä samaa ongelmaa...
   
  Arwid Käkivaara tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua