RAVE 600R E-TEC -19...

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä rupsu, 13/8/18.

 1. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  Taitaahan tuo ns. kennon eli tunnelin ilman reunoja saada erikseenkin, mutta melko työläs vaihtaa kyllä entisen osat uuteen. Käytännössä siis pura koko kelkka atomeiksi ja kasaa uudestaan sen uuden integroidun syylärin ympärille.
  Amerikassa taisi olla hinnat tuolla tunnelin yläosalla eli jäähdyttimellä vajaa 600 dollaria ja ilmeisesti koko takarungolla vajaa 3000 dollaria.
  Jos sitä entistä ei voi jollain levyllä hitsaamalla( enkä tiedä kestääkö hitsi) tai liimaamalla korjata niin ei muuta kuin kaskon piikkiin remontoimaan.
   
 2. peruna.

  peruna. Ski-Doo Summit X Expert-20

  Tiedän yhden summitin mistä hitsattu tigillä samasta syystä aiheutunut reikä. Epäilen että ihan vaan lisäainelankaa syöttämällä sai paikattua. Toki riippuu reijän suuruudesta.
   
  vepa. tykkää tästä.
 3. Joney

  Joney Well-Known Member

  Muistankos oikein liittyen tuohon kasko hommaan että tuo piti ilmoittaa yhtiölle vähän jännästi sattuneeksi. Oli pari vuotta sitten vastaava ja eivät korvanneet silloin kun luettiin kelkan itse itselleen aiheuttamaksi kun imaisi kerran kiven. Eli olisi pitänyt osua reitillä olleeseen kiveen
   
 4. teme-

  teme- Well-Known Member

  Eikös kaskon pitäs korvata kaikki tommoset. Kyllähän niitä irto kiviä pelloilla ja teiden reunoilla on.
   
 5. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Kaverilla meni kans Summitissa iso kivi telatunnelista murjoen jäähdyttimen pilalle. Kyllä se kirvas tuota integroitua jäähdytintä, kun on niin nätti ja halpa vaihtaa:D

  Kasko hommia tai jos vain pystyy paikkaamaan, niin kannattaa kyllä kokeilla.
   
 6. Joney

  Joney Well-Known Member

  Silloin ei korvannut, koska olisi pitänyt ymmärtää sanoa että osui reitillä paikallaan olleeseen kiveen. Ja kun matto oli kuljettanut kiven syyläriin, luettiin kelkan itse itselleen aiheuttamaksi vahingoksi vähän niinkuin tekninen vika esim.
  Tapauskohtaisia eroja varmaan löytyy yhtiöiden välillä
   
 7. Raidman

  Raidman Well-Known Member

  Aikamoista perseilyä vakuutusyhtiöltä miten irtonaisen kiven voi tulkita tekniseksi viaksi kun ei se ole edes kelkaan kuuluva osa? Mikähän vakuutusyhtiö tälläisia tulkintoja tekee niin tietää kiertää kaukaa?
   
 8. SakkeSS

  SakkeSS Lynx re 600r 19

  Samaa mietin itekkin o_O
   
 9. Joney

  Joney Well-Known Member

  Ehkä ei kannata alkaa nimeämään ketään, ja kaikki niistä perseilee joskus jonkun pienen muotovirheen takia ja toisaalta saatetaan korvata jotain mitä ei tarvitsis. Kannattaa kysyä omalta vakuutusmyyjältä etukäteen varovasti kyllä ne kertoo koska ei ole heiltä pois eivätkä ole sitä päättämässä. Tässä se muotovirhe oli siis ”kelkan itse itselleen aiheuttama vahinko”oli kiveä tai ei
   
 10. kaner

  kaner HC Evo 153"

  Mulla meni vakuutuksiin uus tunneli ku sanoin, että tuli kivi tunnelista läpi ja nesteet pukkas ulos.. Ainaki tuo riitti Folksamille.
  Tuo ”kelkan itse itselleen aiheuttama vahinko” on kyllä jännä, eli jos sulla hirttää kaasu ja olet petäjän ympärillä niin vakuutukusyhtiö voi pessä kätensä?
   
 11. teme-

  teme- Well-Known Member

  No jos vakuutusyhtiö lukee asian tekniseks viaks niin sillonhan se pitäs olla tehtaan korvattavissa jos on takuu kikotin, mutta veikkaan että tehdas saattaa olla erimieltä vakuutusyhtiön kanssa:D
   
 12. Joney

  Joney Well-Known Member

  Niin tai silloin se petäjä olisi ulkopuolinen tekijä joka oli siellä ja siihen törmättiin ja korvaa:D olitkin fiksu kun et sanonut että matto kuljetti kiveä. Mutta tapauskohtaista hommaa se on niiden kanssa
   
 13. JJL

  JJL Well-Known Member

  Lupas niin keväistä keliä huomiseksi niin käyä ekan kerran koeponnistamassa tämä uutukainen IMG_20190222_191228_348.jpg
   
  rupsu, jonessi88 ja japa75 tykkäävät tästä.
 14. Mikkoyli

  Mikkoyli Well-Known Member

  Se pitäisi vaihtaa koko tunneli. Kysyin hintaa ja taisi olla 3000 pintaan. Mulla oli 850 RE:ssä keväällä isohko reikä niin otettiin matto pois ja hitsattiin TIG:illä. Hyvä tuli, mutta tuli taas toiseen kohtaan pienempi reikä. Uudestaan sama homma ja hitsattiin. Toistaiseksi on pitänyt. Ehkä on turhan ohutta tavaraa.
   
 15. Jonski

  Jonski Lynx RE 600r -19

  Hienoja laitteita, 1100km ja hihna paskaks. Edellisellä -12 mallilla sai 4000km hihnalla ajaa ja vieläkin oli ehjä vaihtoon mennessä
   
 16. SakkeSS

  SakkeSS Lynx re 600r 19

  Jahas pittääkö se varmuudeks vaihtaa ku 1300km jo samalla hihnalla :confused: edellisellä meni yli 7000km samalla :rolleyes:
   
 17. kama

  kama Enduro600r, Lynx40, Terhi10, SV80

  Ootteko kirrannu hihnoja ennenkun on hajonnut? Kun näyttäs siltä et jos on löysällä niin voisi ylettää hipsimään siihen etukiinnikkeeseen?
  Ite nyt menny reilu 2300km alkup hihnalla ja pariin kertaan kiriny.
   
 18. Jonski

  Jonski Lynx RE 600r -19

  Oon kiristänyt kun on tarvinnut ja etukiinnikettäkin muokkasin aiemmin. Varahihnana olleen käyttämättömän 383 hihnan laitoin paikalleen niin alkoi täristämään ihan jonkun verran, pitää huomenna käydä 551 hihna hakemassa ja kattoa vieläkö tärisee
   
 19. Jonski

  Jonski Lynx RE 600r -19

  Onko kukaan takuuseen saanut hihnaa?
   
 20. Kimurantti

  Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

  Anomusta vaan sisään ja soittoja perään...tuloksesta en tiiä mutta yrittää pitää.
   

Suosittele tätä sivua