Rave RE rullien vaihto

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Pekka AC, 23/1/23.

 1. Pekka AC

  Pekka AC Well-Known Member

  Pitääkö vm -22 Rave RE:ssä edelleen purkaa variaattorista koko ketjukoteloon menevä poikkiakseli pöydälle, että saa varin rullat vaihdettua?

  Vanhemmista rullat aina jossain kohtaa murentuneet, niin pitää henkisesti alkaa varautumaan asiaan.
   
 2. Tjp-

  Tjp- WaterRev memories & GLS 3500

  Kyllä
   
 3. Pekka AC

  Pekka AC Well-Known Member

  No höh, laskee intoa tehdä homma ennakoivasti. Täytyy edes hommata rullat hyllyyn, niin ei hyydy ajot pitkäksi aikaa. Mitkä noissa kestää parhaiten?
   
 4. DooDoo

  DooDoo Well-Known Member

  Olettamuksen mukaan shredder turbon rullat olisi kestävämmät jotka käy vanhempaankin
   
 5. jiipee-

  jiipee- Well-Known Member

  Varaosakuvissa ainakin on täysin samat rullat turbo shredderinkin kuvissa kuin muissakin kapeatelaisissa. Eli ne ruskeat -016 loppuset, toki en ole vielä moista turbon kakkosvaria tutkaillut niin tarkasti, että onko sitten oikeasti mitkä rullat paikoillaan.
   
 6. Driver

  Driver Summit 850Turbo R '23

  Kokemuksesta voi sanoa että GBoost Extreme Rhino rullat on erittäin lujat. Omassa kaveri ja tuttavapiirissä ei vielä yksiäkään ole rikki saatu viimeisen kahden-kolmen talven aikana.
   
  Viimeksi muokattu: 25/1/23
  vetkulilm tykkää tästä.
 7. Mika_R

  Mika_R Klonks rave enduro 600r, Yamaha RS Vector -06

  Mulla kesti vakio rullat hiukan alle 7000km, reippaassa reittiajossa. Vakiot meni takaisin paikalleen.
   
 8. Pekka AC

  Pekka AC Well-Known Member

  Suunnilleen samoilla km meni edellisestä ravesta. Agressiivinen pakin käyttö taitaa olla myrkkyä rullille.
   
  Mika_R tykkää tästä.
 9. ruupanen

  ruupanen Lynx RE

  Ihan herran hallussa vakioitten kesto. Ei tarvii vetää kun isoon pattiin kaasupohjassa niin halkiivat. Pommitkaan ikuisia ole kun kerran halkes semmosetkin, mutta kyllä niitten kesto on huomattavasti parempi vs vakioitten.
   
 10. Driver

  Driver Summit 850Turbo R '23

  Rullat on kovilla varsinkin kun kylmällä voimansiirrolla pakitellaan varomattomasti. Ja yleensäkin pakin kanssa kannattaa olla maltillinen. Sitten jos ajaaa vakiota jyrkemmällä camilla ja jousella niin paine rullille on ihan eri. Itse suosittelen kaikille jotka laittaa kytkinkittejä niin samalla myös parempia rullia.

  Tuossa syksyllä purettiin ja huollettiin kaverin summit missä gboostin rullat, edelleen oli erittäin hyvässä kunnossa kahden talven jälkeen vaikka se kelkka ei ole sääliä saanut. Siitäkin huolimatta että yksi heliksin pulttikin oli poikki niin rullat ei olleet antautuneet. Siinä kelkassa aikaisemmin hajonnut yhdet vakiorullat ja kahdet hitorquet, mutta nuo extreme rhinot on kestäneet.
   
 11. Kojontti

  Kojontti 600R RE, 800 Puuntökkeri, x-rs pessimisti-evo

  Ei se akselin irroitus lopulta ole paha kun sen on muutaman kerran harjoitellut. Enempi nyppii niiden putkisokkien kanssa värkkääminen millä rullien akselit on lukittu. Siksi laitoin omaani Gboostin sarvikuonorullat ettei tarvitse uusiksi ottaa ihan heti...
   

Suosittele tätä sivua