Renegade XRS 850 -18, -19, -20, -21

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä M.E.A, 5/10/17.

 1. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Ei nuita kyllä enää nykyään ole juuri kellään, onneksi. Ja vaikka niitä olis joka toisella, ei se poista sitä faktaa, että teho putuaa.

  Jos mietit kuitenki pönikkää, niin katoppa Modshopilta Ruotsista sellanen kuin HUSH BOX. Ruotsissahan nämä mökäpöntöt ja putket meni melkolailla laittomiksi. Modshop kehitteli tuollaisen kevyemmän pöntön, joka ei nosta ääntä juurikaan. Toki äänen taajuus vähän muuttuu.

  https://www.modshop.se/skinz-hush-boxx-skidoo-lynx-850
   
  ysxviper tykkää tästä.
 2. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  On mullakin parissa kelkassa ollut jälkiasennus vaimentimia. Mutta ei äänen takia. Tehoa ja painon tiputusta varten mahdollisimman pienellä äänen lisäyksellä. Jos joku noista kolmesta asiasta kärsii tuntuvasti, niin ei kiitos. Joissakin tapauksissa teho voi jopa nousta, mutta usein varmasti tulee tappiota.
   
 3. ysxviper

  ysxviper Skidoo renegade x-rs 850 - 20

  Painon Tiputus itsellä myös yksi syy. Kunnolla vedättäessä saisi olla hiukan erilaiset äänet omaan makuun. Tuo vaikutti fiksulta vaihtoehdolta mitä Jani Sipola ehdotti. Desipelejä tulee kaksi lisää mutta tuo äänen taajuus muuttuu erilaiseksi.
   
 4. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Tässähän olis lehtijutulle aihetta. Vaimentimet testiin äänen, painon ja tehomuutosten osalta esim 850 etecin tai 850 patriotin osalta. Viereisestä kylästä löytyy vesidynokin, niin ei jää tuntuman varaan tehot. Mainosta tulisi myös dynofirmalle, niin tuskin edes kauhean kallis juttu suorittaa. Kiinnostus olisi ainakin taattu tälläistä tempausta kohtaan.
   
  Temek85 ja ysxviper tykkäävät tästä.
 5. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Joo-o,

  Sehän voisi tietenki olla. Olemme vierastaneet nuita dynohommia standardien vuoksi. Tokihan tällä voisi katella montako kaakkia mihinki suuntaan tulee ja menee. Eikä näin ota kantaa kokonaistehoon. Kun esimerkkinä meidän serkut Ruotsista. Snowrider teki dynotestejä nyt syksyllä. Hommasta oli standardit kaukana ja tuloksen sen mukaisia. Toki nekin vertasi vain esim bensan vaikutusta tehoon.

  Pitää vähän miettiä ja tutkiskella asiaa. Olemmehan me toki käyneetkin tuola Paltekin tallissa joskus dynoilemassa. Sillon kokeiltiin tuon 900 ACE Turbon tehohommia. Oli siis jälkimarkkinaturbo.
   
 6. ruupanen

  ruupanen Lynx Rave RE 600r E-TEC

  Mielenkiintoista luettavaahan tuo olisi. Eka vakiona tehot ulos just esim. 850 etecin tai 850 patriotin osalta, sitten pöntön vaihto ja kahtoo miten paljon ne tehot tippuu, vai tippuuko ollenkaan.
   
 7. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Dynotechin testeissä, on käytännössä poikkeuksetta ollut samat tulokset. Melkeimpä merkistä riippumatta. Aina paras teho on saatu vakiopöntöllä. Olipa käytössä vakioputki tai viriputki.
   
  Hemikoo ja sdi-600 tykkäävät tästä.
 8. Skippaduu75

  Skippaduu75 Well-Known Member

  Onkos näihin 2019vm tullu mitään päivityksiä huollossa?
   
 9. M.E.A

  M.E.A XRS 850 137"

  Ylävesiletkun klemmaripäivitys tais olla -19 mallissa jos en väärin muista.
   
 10. M.E.A

  M.E.A XRS 850 137"

  20201119_192840.jpg
  Saas nähdä onko noilla mitään virkaa mutta kun tykkään ajaa ohuilla hanskoilla niin jos nyt lämpösempi olis.
   
  uffe, Pikipoika, andyman ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 11. Driver

  Driver Summit X Expert 154" & RS600

  Minulla oli aikanaan RS:ssä samanlaiset, edelleenkin ainoat käsisuojat jotka oikeasti suojasi sormia ajoviimalta. Yhtään pienemmillä ei tehnyt juuri mitään.
   
 12. M.E.A

  M.E.A XRS 850 137"

  No joo kyllä nuo vakiot risuilta suojaa mutta ei viimalta.

  Joku talvi sitten ajoin puoli päivää yhdellä käsisuojalla pienen nuotitusvirheen seurauksena enkä mitään eroa huomannu, näpit jäässä normaaliin tapaan..
   
 13. Pikipoika

  Pikipoika xrs renegade 800 -15, xrs renegade 850 -20

  160598165005080241500317903626.jpg kausihuolto tehty nii takuu säilyy. Mittaristoon tuli joku päivitys. Lunta odotelles.
   
  Driver tykkää tästä.
 14. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Tunnustettava on jotta upee kampe. Pistin merkille tuon lisävalon.. vois passata omaankin. Hiukan sovittamista toki vaatis. Ei muuta kuin lumia ootellessa.
   
 15. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Lisävalon hinta taitaa ollaa 3-4 sataa €.
   
 16. Pikipoika

  Pikipoika xrs renegade 800 -15, xrs renegade 850 -20

  Kiitos. Joo siihen hintaluokkaa se lisävalo jää. Oon tykänny, ku valottaa siihen lähelle ja leveesti. Muutehan noi perusvalot on huonot... Varmaan tulee jotain black friday tarjouksia... tilasin tohon ne pienet tuuli ohjaimet sivuille. Uuden remmen laitoin ultimax xs821. Pitikös jotain asetuksia muuttaa, ku laittoi ton remmen?
   
 17. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Joo, se on älyttömän tyyris. Samalla hinnalla löytyy parempia vaihtoehtoja.
   
 18. titanium

  titanium Active Member

  Mitä kustantaa marmorilla?
   
 19. M.E.A

  M.E.A XRS 850 137"

  Ovh tais olla 99€
   

Suosittele tätä sivua