Ski-Doo Summit X T3 154, 163 ja 174

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 8/10/15.

 1. Jii.Pee

  Jii.Pee Boondocker re umpis modi.

  Pysyykö kytkin viileämpänä kuin vakio? Testaan vkl omaan dockeriin 441, 200-320, 40xt ja musta jousi. Välit 21-49. Nyt muuten sama mutta sininen variaattorissa. Painoa vakio 18.8g. Kytkimellä meinaa hieman luistaa kun oli tosi pitävä keli niin mietin että korjaantuuko se jos laittaa painoa ihan vähän enemmän kun kestäis kierrokset tippua 100-50rpm. Vai korjaantuuko tuolla jäykemmällä varin jousella jos se ei sitte väännätä niin isolla vaihteella? Vai alkaako vaan enemmän luistaan?

  Oisi mukava testata jotain 42/40 tai 42/38 helixejä mutta ei kiinnosta laittaa 150e jos ei olekkaan hyvä.
   
 2. jaski

  jaski Active Member

  En ole mittaillut lämpöjä eikä remmejä ole toistaiseksi mennyt, oikeastaan koko talven säätö ku säätö niin hiljaa ryömittäessä kaseikossa missä ei meinaa kapiakeula mahtua niin on remmi tuoksahtanu, muuten en oo huomannu luistamista.
   
 3. jaski

  jaski Active Member

  Kokeilisin tuolla jäykemmällä variaattorin jousella ensin ja jos kiertää liikaa niin sitten lisää painoa. Mutuja......
   
 4. Jii.Pee

  Jii.Pee Boondocker re umpis modi.

  Mulla oikeastaan teki niin että rampit 4 kun hetken ajoin oli kytkin keskialueen alapuolelta mustana mutta rampit 3 ei enää mustunut mutta keuloja nosti oudon hitaasti, niin kuin aivan vähän koko ajan luistais. Pitää jatkaa "tutkimuksia". Eipä ollut vakio freeriden säädöissäkään kehumista. Rampit 3 asennossa veti ihan hyvin mutta kytkin mustana. 4 asennossa ei sotkenu mutta ei kyllä vetänytkään. Kait tuo pitävä keli on vähän hankala. No jos saa hihan pitämään sellaisella kelillä niin pitää se aina muulloinkin.
   
 5. Jii.Pee

  Jii.Pee Boondocker re umpis modi.

  Sama ajatus oli itelläkin. Saattaa tuo jäykempi jousi tehdä senkin että jaksaa kiertää helpommin vähän liikkaa vaikka ei kytkimen jouseen koske. Sittepä näkee.
   
 6. jaski

  jaski Active Member

  Suksista sen verran kun aikaisemmin joku mainitsi suksen nousevan pystyyn ja rajotin kumet menee kappaleiksi niin olen huomannut saman nuilla vakio suksilla mutta powderpro on paljon parenpi pysymään asennossaan eikä pyri nousemaan pystyyn kyljellään ajettessa. Powderissa on selkeästi kapeampi kärki ja parempi painon jakauma.
   
 7. MJ

  MJ lynx 3900/SUMMIT 174

  Mikähän kierre on summitin säätöpainossa. Pitäs saaha vähän punttia lisää mutta ei oo löytyny sopivakierteisiä säätöpainoja.
  Jos ei löydy niin pittää ostaa koko sarja missä tulee runkokin mukana.
   
 8. Aleksensei

  Aleksensei Summit T3 154" -16

  Montako piikkiä pienempi ylähamppi menee vakio ketjulla ?
   
 9. jaski

  jaski Active Member

  -15 163 mennee ainaki 19 kun vakio on 21.
   
  Aleksensei tykkää tästä.
 10. jeppis

  jeppis Ski-Doo Summit X T3 Lynx 320J

  Onko ne nuo Blade ds sivakat parhaat tähän hökötykseen? Kuinka CA pro bx pelaa?
   
 11. Jii.Pee

  Jii.Pee Boondocker re umpis modi.

  Ainakin itse taidan testata bd:ssa eri suksea ens talvena. Ei nuo ds:t oikein ohjaa mutta ei se ole pehmeässä häirinny. Nyt loppukaudesta vaan alkanut tuntuun että vois se olla ihan mukava jos vois välillä ihan ohjaamalla ohjata. Toinen ärsyttävä ominaisuus on se kun perä ei nouse ollenkaan niin pakittaa niillä voi noin 50cm ja sen jälkeen ovat ankkurina pystyssä. Ehkä ne perät vois lämmittää ja taittaa vähän ylös.
   
 12. peruna.

  peruna. Ski-Doo Summit X -18

  Ainaki g4 summitisa pelaa mukavasti nuot bx sukset. Paljo paremmin kääntyy mitä vakioilla ja ei silti juuri yhtään raskaammat. Pikkusen kavensin itelle reunoilta että uppoaa lumeen vähän herkemmin.
   
 13. jeppis

  jeppis Ski-Doo Summit X T3 Lynx 320J

  Löysitkö tähän mitään "reseptiä"?
   
 14. jeppis

  jeppis Ski-Doo Summit X T3 Lynx 320J

  Mitähän tämmösen Summitin kytkimen painot painavat ilman lisäpuntteja? Itellä vakio hilut, 438 ramppi ja 414 949 500 PL/PK jousi. En ole kelkalla vielä kunnolla päässyt ajamaan, mutta tuntuu että kiertää vain ei vedä. Onko alunperin jo jokin lisäpuntti rungossa kiinni? Itellä on pelkät rungot, ilman lisäpainoja, eikä tietenkään lisäpunteista tietoakaan. Mitkä säädöt olette todenneet parhaiksi voimansiirron vakio osilla?
   
 15. MJ

  MJ lynx 3900/SUMMIT 174

  Putsasin kierteet kunnolla niin siihen kävi normi m kierteinen tanko.
   

Suosittele tätä sivua