Skidoo REV mallien erot, 500ss vs. 600 SDI X

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Jonteri, 13/1/19.

 1. Jonteri

  Jonteri Well-Known Member

  Olisi tuollainen rev-koppainen kiikarissa ja nyt alkanut miettimään mitä eroja noissa malleissa sitten on? Esim. Miten 500ss trail eroaa 600 SDI X, muuta kuin moottorin puolesta? Jenkkifoorumeilla väittävät että tuossa Trailissa olisi joku käyttökelvoton Motion-alusta ja X:ssä hpg:t, mutta sitten taas mk-lehden kelkkaluettelon mukaan trailissa olisi ihan perus hpg:t ja sc-3 alusta. Eli jos joku omistaa tuollaisen 500ss trailin ja voisi selventää että mitä sieltä kelkasta oikeasti löytyy?
   
 2. touringdude

  touringdude Ski-Doo MXZ Iron Dog -18

  Mulla oli -06 ss trail aikanaan ja siinä oli sc-4. Erona x-malliin on lisäsäiliöttömät iskarit alustassa. Ite valkkaisin nuista moottorin vuoksi juuri trailin ja alustan laittaisin sopivaksi kuskin mukaan.
   
 3. Jonteri

  Jonteri Well-Known Member

  Keulassa ilmeisesti kumminkin lisäsäiliölliset?
   
 4. Kojontti

  Kojontti Piiptek x-rs rsmod, Rave SC puolikas

  Pienet lisäsäiliöttömät kepit alustassa ja pitäs olla SC-4 alusta. Etukepeissä ei ole lisäsäiliöitä ellei ole vaihdettu.
   
 5. Jonteri

  Jonteri Well-Known Member

  https://www.nettimoto.com/ski-doo/mx-z/2353686 osaatteko sanoa, että onko tuo trail vai mikä? Kuvista ei erota ja myyjä ei tiedä. Ainakin lisäsäiliölliset kepit tuossa on edessä. Mutta onko tuota 500ss edes saannut muuna ku trailina?

  Edit. No nyt selvisi, traili on. Eli taitaa olla aika onneton alustaltaan?
   
  Viimeksi muokattu: 13/1/19
 6. Kojontti

  Kojontti Piiptek x-rs rsmod, Rave SC puolikas

  Joo, kannattaa kyl etsiä vuotta uudempaa. Tuohon kolmoseen ei saa hyvää etupukin iskaria ihan helposti...
   
 7. Peki_

  Peki_ Ski-Doo Backcountry 600r -19

  Tuollaisella 15t ajelleena kyllä silläkin alustalla pärjäsi hyvin. Lisäsäiliölliset trailissa vakiona edessä. 2006 vuosimallista eteenpäin sc-4 alusta, mutta siinä on matalampi keula. Heikko kohta on runko etupukin kiinnitysreikien kohdalta, lähtee halkeamaan. Tyyppivikana myös kaasarin kurkkujen nopea hajoaminen.
   
 8. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  meillä oli myös 2004vm pihassa yli 10 vuotta ja todella hyvä peruskelkka. Vakion etupukin iskarin voi simmittää tiukemmaksi ja kyllä sillä reittiä ajaa aivan hyvin. Jos tahtoo jämerämpää keppiä siihen niin kaivelee vaan jostakin sc4 xrs revistä taikka sitten 440 revistä etupukin lisäsäiliöiskarin. Takapukissa ei oo lisäsäiliötä mutta runko on 46mm.

  Sanoisin että halvalla tuommonen SS, perusvarma laite ja sylinterit porattavissa haverin sattuessa.

  Varsinkin tuo linkin laite noilla kilometreillä on aivan alussaan elämänpolulla. Meillä oli mittarissa rapia 16tkm kun pilkoin laitteen vesirossiin. Kaikinosin teknisesti edelleen hyvässä kunnossa.
   

Suosittele tätä sivua