Suuri Enduro-Topic

Keskustelun 'Kesälelut' on aloittanut käyttäjä Sabe, 19/6/08.

 1. Könyäjä

  Könyäjä Well-Known Member

  Kyllä vielä 19 on ollu ongelmaa vaan ei niin paljoa...
  -20 tuli toinen ilmanpainesensori lukemaan korkeuseroja(ei nyt ihan hirveesti väliä meijän hommiin), öljypumppuun suodatin. Itellä nyt 10h takana, hiekkapatikossa hakattu kaasu tötteröllä ja hyvin vetää. Pitää kohta putki irrottaa ja kattoa miltä mäntä näyttää.
   
 2. Könyäjä

  Könyäjä Well-Known Member

  Männän katoin pakoaukosta niin hyvältä näytti ja komia öljykalvo männässä ja sylkässä.

  Ongelmaakin ilmeni... Vuotaa melkei holvaamalla öljyä siitä pa-säätimen kopan juuresta. Ajon jälkee moottori aivan öljyssä ja jostain syystä tihkuttaa vielä ajon jälkeenkin niin että pikku lammikko pyörän alla. oulun kotariliikkeen demopyörässä sama ongelma. :D

  No, tiivistin sen siitä kopan juuresta ja pikkutestin jälkee ei kussu ainakaan. Pitää pitempi lenkki käydä vetään... Vittu näitä kalliita vehkeitä.. :mad::)
   
 3. Könyäjä

  Könyäjä Well-Known Member

  Nii se vaan kuoleutu tämäkin topiitsi, harmi homma, harmi homma. Nooh minä en luovuta, kohta ruveta vääntään piikkejä alle, rupiaa pohojonen jäätymään ens viikolla. Heinäkuusta ku mopon sain niin eipä oo tullu kuin 30h ajettua. Mullakin rupiaa ajoporukan kaverit gonahtaan...

  -20vm 300tpi on ollu aivan helevetin hieno kampe. Ainoa mistä on sanomista että tihkuu vieläkin siitä pakoaukonsäätimen kopasta öljyä, kun siinä on huonot tehastiivisteet.
   
 4. LRacing

  LRacing Well-Known Member

  nooh, ei nyt vielä tapeta tätä :) . Ostin itse pyörän vasta keväällä ja edellisestä 2 pyöräisestä onkin aikaa menny. Jollain piti päästä ajaan kesälläkin ja saa rassata tallissa sitten myös jotain aina. Honda CRF250x on ajossa ja kyllähän sillä ajaa vaikka ei ihan nopein ja kevein olekkaan.
  Piikit on menossä myös alle niin voi kelkkailun lomassa käydä ajamassa välillä. Kunto nousee kyllä tuollakin laitteella :)
   
  Könyäjä tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua