TÄRKEÄ vakuutusasia!!

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 5/5/06.

 1. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  :mad: Noniin lapsukaiset. Läsähti sitten vakuutusmaksulappu pöydälle, kevyt 100e oli tullu lisää hintaa liikennevakuutukselle!

  Yhtiönä on Pohjola, heillä on siirrytty moottoripyörissä teho/paino suhteen mukaiseen vakuutuskäytäntöön. Eli toisinsanottuna myös kelkoissa tämä teho/painosuhteen mukaan menevä vakuutus on tosiasia. Liikenne on nykyjään 180e sijasta 290e ja siihen kaskot päälle niin jee :-X

  Tästä lähtee soittelukierros, yhtiö vaihtu heti siihen halavimpaan.. sanokaapa joku mihin soitan!

  perkele
   
 2. Bearcat-97

  Bearcat-97 AC Mountain Racing -12

  Vs: TÄRKEÄ vakuutusasia!!

  Tapiolassa on monella. Itellä vain ois ollu siellä kalliimmat vakuutukset aikanaan kun kyselin. Mulla on kans pohjolassa ja eilen kun soittelin ja kyselin vakuutuksista, niin kysyin Crossin hinnanki. Se on 570e/vuosi kasko ja liikenne yhteensä. En tiä paljoko ois ollu pelkkä liikenne... Oisko tuossa 700cc ja 800cc välissä joku raja, joka nostaa hintaa?
   
 3. JTM

  JTM Well-Known Member

  Vs: TÄRKEÄ vakuutusasia!!

  Joskus aikoinaan jaksoin autovakuutuksia kilpailuttaa. Silloin lähivakuutus teki parhaimman tarjouksen. Nykyään on vakuutukset tappiolassa. Onhan se v-mäistä maksaa kalliimpaa vakuutusta (kuin toisessa yhtiössä), mutta on niillä kyllä eroja tuossa korvaus haluttomuudessakin vahingon sattuessa.

  Kerrohan mihn yhtiöön päädyit.

  Niin ja se vertailu on kyllä melko työlästä puuhaa. Taitavat kiusalla tehdä sen hankalaksi. Esim, kaskon hintaa oli vaikea vertailla. Sillä oli vaikka millasta hintaa. Pesusmaksu oli x euroa ja sitten kuitenkin todellinen vuosi hinta oli monta sataa halvempi (?), ja siittäkään summasta ei kuitenkaan tarvi maksaa ko ne muutamat kuukaudet mitä sitä pitää. Tuntui että olisi pihdit tarvinut, että sen kk hinnan olisi saanut suoraan.
   
 4. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Vs: TÄRKEÄ vakuutusasia!!

  Bearcat -> ei, ku hinta tulee tehopainosuhteen mukaan.. vituttaa ittiä ku ei oo tullu ikinä mällättyä ja nosteltua noita makseltuja maksuja..

  Kuitenkin, tänään siirty vakuutukset Pohjolasta IF:lle. Hinta Revistä 204.35e (liikenne+osakasko) josta osakasko oli 22e. Eka yhtiö mihin soitin, sai vakuutukset suunnilleen samaan hintaan ku Pohjolasta aiemmin sai..en jaksanu joka puolelle soitella.

  (Pohjolan vastaava hinta ois ollut 291.93e + osakasko abt 35e)

  Satasella saa jo monet kahavit Käyrämön baarissa  ;D
   
 5. kop-O-nen

  kop-O-nen 1997 440 XC

  Vs: TÄRKEÄ vakuutusasia!!

  Itsellä on IF.in vakuutukset, ja hyvin on homma toiminut. Halvin on kaikista ja vahinkoja kun on sattunut niin ei ole tarvinnut edes vahinkotarkastajalle näyttää. Pelkät valokuvat vahingoista ja korjaamon lasku on riittänyt. :)
   
 6. Jannne

  Jannne SKI-DOO

  Vs: TÄRKEÄ vakuutusasia!!

  No voi vittu mikä hintapolitiikka

  Mulla ifissä liikenne+osakasko = n.170e, tosin kaikki vakuutukset on ifissä ja niistäkin saa alea. Autovakuutus(liikenne+kasko) hinta tipahti 150e omasvastuulla pienemmäksi kuin 600e omavastuulla kun vähän kyseli
   
 7. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Vs: TÄRKEÄ vakuutusasia!!

  niin, tuohon hintaanhan vaikuttaa kelkan kuutiotilavuus.. sen takia sulla on tuo 170egeä.. Vai pitääkö vielä soitella ympäri suomea, jos säästäs pari kymppiä.. sehän ois taas muutamat kahavit ;D
   
 8. Bearcat-97

  Bearcat-97 AC Mountain Racing -12

  Vs: TÄRKEÄ vakuutusasia!!

  Niin, ja jos saapi kelkkansa työkelkaksi keploteltua, niin vakuutus tipahtaa 70%:iin tms...
   
 9. Heimo Paila

  Heimo Paila Summit X -17

  Vs: TÄRKEÄ vakuutusasia!!

  ihivissä itelläki, halvin oli loppusyksyn -05 kyselykierroksen perusteella, sen jälkeen en oo kyselly enkä mällänny.
   
 10. janppa

  janppa Guest

  Vs: TÄRKEÄ vakuutusasia!!

  Tuo työkelkaksi saanti ei ainakaan leveätelaisen kohdalla ole edes vaikeaa. En tiiä sitten miten se on tuollasten pitkä- ja kapeatelasten kanssa.
  Tapiolassa työkelkka n. 140e ja tuo Polle 190e. sorry, onkin näemmä 170e kun tarkemmin muistelee. Noista sitten lähtee vielä noita alennuksia jonkun verran. Hitusen halvemmalla saattais jostain saada, mutta tuskin kovin radikaalisti ::)
   
 11. Bearcat-97

  Bearcat-97 AC Mountain Racing -12

  Vs: TÄRKEÄ vakuutusasia!!

  Noniin, tuli ekat Crossarin maksulaput mullekki kotio asti. Tää on sillä Pohjolan uudella "hienolla" systeemillä vakuutettu: Liikenne 268,28e ja Isokasko 300,68e per vuosi. Jos ois pelkkä liikenne, tulis varmaan vaihdettua yhtiötä. Tai jos sen sais vanhalla tavalla, niin sillä sitte. Toisissa kelkoissa on liikenne 100e ja 144e per vuosi.
   
 12. Kiertokanki

  Kiertokanki Evo 500

  Vs: TÄRKEÄ vakuutusasia!!

  Miten se tehopainosuhde lasketaan kun rekisteriotteeseen ei ole merkitty tehoa eikä painoa?
   
 13. cooper

  cooper zr 580 efi

  Vs: TÄRKEÄ vakuutusasia!!

  eli siis meinaako tuo teho painosuhde sitä että jollaki voi olla kevyessä föönissä yhtä kalliit vakuutukset kuin jossaki 1000cc hirviössä? ;D
   
 14. banditx

  banditx Guest

  Vs: TÄRKEÄ vakuutusasia!!


  otappa kuule yhteys lähimpään Pohjantähti yhtiöön, siellä meillä on kaikki vakuutukset ja halpaa on verrattuna muihin yhtiöihin. saattaa tosin johtua tutusta vakuutusmyyjästä :D
  ps. en ole vakuutusmyyjä ;)
   
 15. peccis

  peccis Well-Known Member

  Vs: TÄRKEÄ vakuutusasia!!

  miten toi vaikutti pyörän vakuutuksiin? vaihoikko neki? mulle ois just ajankohtanen ku meen katastaa pärrän tällä viikolla kuhan saan 12kw:n kuristukset laitettuu :) kaskoa ei kyllä tulekaan
   
 16. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Vs: TÄRKEÄ vakuutusasia!!

  12kw kuristettu se mullakin on,tietty;) Siin maksut on jotain 400e vuosi(osakaskolla),eikä seisontaaikaa ole..eli kantsii pitää vakuutukset Pohjolassa,on kait halvin tossa kokoluokassa
   
 17. obelix

  obelix Well-Known Member

  Vs: TÄRKEÄ vakuutusasia!!

  Yammun vakuutukset tulossa edullisemmaksi? ;D ;D No jos ei kuitenkaan... Eivät oo ainakaan vielä ole Pohjolasta mitään ilmotelleet maksujen noususta.
   
 18. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Vs: TÄRKEÄ vakuutusasia!!

  ei ne ilmotakkaan,ku vasta laskun muodossa..ainakaan mulle ei kukaan niin sanonu. yrittivät vaan tarjota suoravelotusta ku rupesin kyseleen miten tuo satasen korotus selittyy ;D
   
 19. Mr Cool

  Mr Cool Aina ei voi olla ensimmäinen

  Vs: TÄRKEÄ vakuutusasia!!

  Ok.
  Jos sattuu liikennevahinko missä loukkaatte itsenne, niin:

  a) hoitokulut saattavat mennä tapaturmavakuutuksesta / liikennevakuutuksesta / vapaa-ajan vakuutuksesta. ... se on oma juttunsa.
  mutta:

  b) kun osapuolena on vakuutettu ajoneuvo , niin olette oikeutettuja saamaan sen ajoneuvon vakuutuksesta
  korvausta kivusta ja särystä se pitää erikseen hakea, välttämättä vakuutushenkilöt " ei muista " mainita tästä.

  c) paljonko maksaa kuljetus Vuotsosta- Sodankylän ja Rovaniemen kautta Ouluun kun vakuutus/ kela korvaa sen.....

  Paljon enemmän kuin Postiauto kyyti / Eskelisen kyyti ( reilun 1140 euroa..... ) :eek: :eek:
   
 20. Sape

  Sape Polaris indy 400, Axys RMK & Winha

  Vs: TÄRKEÄ vakuutusasia!!

  Noinhan se on. Parin vuoden takaisen "tällin" seurauksena Lähivakuutus laitto talletuksen. Ei ollu mitään hajua tollasista systeemeistä, ihmettelin ku tilille rämähti pieni tukku rahaa, no posti toi selvityksen sitte siihen -> kivusta ja särystä. :)
   

Suosittele tätä sivua