TÄRKEÄ vakuutusasia!!

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 5/5/06.

 1. tunppi

  tunppi Polaris 700 Pro X -03 - Polaris XCR 600 -95

  Kiitoksia Folksam-vinkistä! Popilla oli 600 Raven liikennevakuutus vähän yli 300€/vuosi ja kausihinnoittelu. Folksamilla vajaa 260€ vuodessa ja tasainen hinnoittelu ympäri vuoden. Toivottavasti pysyykin käytäntö tuommosena, tosin epäilen kyllä että sekin viimeinen yhtiö siirtyy kausihinnoitteluun kun tulee lisää kelkka-asiakkaita..
   
 2. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  saattashan ne piettääkkin tasahinnoittelun jos porukka piettäis ajossa ja maksais tuon vuosihinnan mutta ko laitetaan poikki 3kk ajon jälkeen niin maksua jää joku 65€ niin jokainen tajuaa ettei se kannata.. muistatteko miten kävi popin kanssa.. myyään halavalla kaskot ekana talvena ja otetaan tuntiturpaan niin seuraavan talavena eipä paljon myönnetäkkään.. kattokaa vain niin tässä just sama kohtalo käymässä..
   
  Driver tykkää tästä.
 3. Hemikoo

  Hemikoo -17 Widowmaker

  Mitä enemmän kikkaillaan niin sen nopeampaa napsahtaa omaan jalkaan ja nimenomaan pahimmat ns. häiriköthän sen pahennuksen aiheuttaa.
  Folksam kilpaili pitkään myös autovakuutuksen kanssa lähitapiolan kanssa mutta lähitapiolan -50% ekan vuoden kasko vei voiton :D
   
 4. Motomeisseli

  Motomeisseli Active Member

  Liikennevakuutus ois Jammuun 325e vuodessa . Tulee hintaa jos muutaman kerran talvessa käy tuossa jäällä vähän surauttamassa ja pilkillä :D.
   
 5. pemiju

  pemiju SrViper R-TX LE.Ex:Phazer-14,Fusion&Rs venture-06

  Viperin vakuutus siirtyi myös Folksamiin.Neuvottelija hieman vihjaili,että kannattaa tämän vuoden puolella sopimus tehdä,vuodenvaihteessa tulee hieman korotuksia ;)
   
 6. snoub

  snoub Well-Known Member

  Mistäs näitä vakuutuksia kannattaa tätä nykyä ottaa? Folksamille pyyntö vetämässä. Viimevuodet pitänyt kelkassa pelkkää liikennevakuutusta, enkä ole viitsinyt hintoja edes katsella. Nyt kaskon kanssa näyttää nouseen yllättävän koviksi vakuutushinnat. Tällä hetkellä 900 eurosta 4500 euroon vaihtelee pyynnit :D Boondocker RE 850 vakuuttelu kyseessä.
   
 7. Kojontti

  Kojontti Piiptek x-rs, CatLynDoo N-Duro 600

  Vittuillessaan taidan vaihtaa folksamille vaikka on karvan kalliimpi, mutta tasahinta...
   
 8. Kojontti

  Kojontti Piiptek x-rs, CatLynDoo N-Duro 600

  Varmaan IF tuo "edullinen"...
   

Suosittele tätä sivua