Tilasitko/vaihdoitko 2021 kelkan

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 1/4/20.

?

Tilasitko uuden kelkan ja minkä merkkisen. Vai etkö tilannut?

 1. En tilannut mitään

  78.3%
 2. Yamaha

  0.9%
 3. Arctic Cat

  1.5%
 4. Skidoo

  4.6%
 5. Polaris

  4.6%
 6. Lynx

  5.6%
 7. Joku muu

  0.6%
 8. Lopetin harrastuksen

  5.0%
Multiple votes are allowed.
 1. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Elantonsa nekin yrittää ansaita ja perheensä elättää ...
   
  Matias Mellankuru, Latez, Korbimotors ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 2. Mickelson

  Mickelson Well-Known Member

  Niinhän me kaikki. Joillakin aloilla valitettavasti vaan kusettajille riittää töitä paremmin kuin toisilla aloilla - missä piirit on pienet ja höynäytettäviä ei löydy joka päivälle uutta. Tutun auto- ja vakuutusmyyjän tarinoita kuunnellessa ikävä yhteenveto on että agressiivisemmat ja kovimmat kusettajat vetävät kovimmat liksat - ikävä nykyajan piirre.
   
  Janne.mikael, Freerider-89 ja T-Cat tykkäävät tästä.
 3. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member


  Totta tuokin mutta ei kai kaikkia voi tuomita tuon perusteella. Useampi auto tullut ajan oloon hankittua, yksi oli kusetus mutta sen myyjä ei ole enää siinä liikkeessä töissä. Pitkä juttu, en viitsi avautua sen enempää, matkailuauto puolelta.
   
 4. hemuli

  hemuli Well-Known Member

  Vuosi sitten kone männitetty eikä kilometrejä ole tullut juuri mitään. Ajan vielä yhden talven vanhalla.
   
  karjal tykkää tästä.
 5. Jamespotkukelekka

  Jamespotkukelekka Active Member

  noin 10 paikkaan tarjousta kyselty -20 lynxin terrainin vaihtaminen uuteen ,taitaa jäädä vaihtamatta kaikki tarjoukset järkiään 4-5k välliin muutama hieman alle 4k mutta sekään ei sytytä että -21 mallissa ei juuri muu vaihdu kun hiukan väri
   
  Arwid Käkivaara tykkää tästä.
 6. Ves_ku

  Ves_ku Assault 850 2020

  146 Assault tai 137 Indy hiukan houkuttelisi, mutta taitaa jäädä kauppojen katselu ens kevääseen. Ei oo tullu edes tarjouksia kyseltyä, mutta ilmeisesti turha haaveilla kakkosella alkavista väleistä tässä tilanteessa. Aika vähiin meni viime vuodesta vähäisetkin mahdollisuudet vaikuttaa pollen kokoonpanoon niin hyvin voi katella kauppiaiden myynti rivistä sopivan sikäli mikäli vielä keväällä on töitä, terveyttä jne. Enkä sano, etteikö korona vaikkuttaisi omaan käyttäytymiseen.
   
 7. Janme

  Janme Well-Known Member

  Tarkoitus oli vaihtaa tällekin vuodelle johonkin uuteen tuo Kaaos, mutta kusas työhommat varmuudella ainakin puolen vuoden osalta, niin ei ole viimiset rahat ekana uuteen kelekkaan menossa. Muutenki kyllä ilmeisesti tuon pitkän takuun takia taisi välirahat pompsahtaa melko paljon isommiksi kuin aikaisemmin. Ajellaan ens talvi vielä tuolla. Jos sieltä tulisi Matryksiä pitkiinkin malleihin -22.
   
 8. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

  Jatkatko vanhalla RMK:lla ja lisäät rattaiden päälle panostusta?
  Paljonko ajettu nykyisellä?

  Itsellä jäänee vaihtamatta ellen sitten syksyllä, nykyinen on kyllä just eikä melkein sellainen kuin pitää ja ostin 18tkm ajetun kelkan rinnalle, on käynyt mielessä harrastuksen downgreidaaminen jo monta vuotta sitennettennuusi kalustoa ja nyt tunnostaa että on kaksi sellaista kelkkaa joilla vois päästellä vuosia.
   
 9. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  En jatka, vintageilla ajellaan.
  On tässä muutaman kymmenen vuoden aikana jo ihan nokko lumien perässä ajeltu ympäri kalottia. Katella joskus uudelleen, varmaan sitten joskus tulee alettua enempi harrasteleen sitten tuota reittihommaa.
   
  Hemikoo tykkää tästä.
 10. janzka

  janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

  Totta tämä aprillipila on :D
   
 11. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

 12. J.A.R

  J.A.R Lynx Shredder DS 3900 TURBO 2024

  Tuli kyseltyä muutamista paikoista vaihto tarjousta 2021 summit x 154 expertiin ja vapari koneella.
  Vaihdossa -18 summit x ajettu melkein 5000km, ja välirahat pyöri reilu 6000 ja 7500 välillä.
  Ja kyllä tuli kaupat lopulta tehtyä ja välirahaki löyty sopiva.
  Tuotaku miettii nii pari tonnia per kausi ja että expert on tonnin vielä kalliimpi nii ihan kohtuu hintanen oli vaihtaa.
   
 13. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  Yhtään kelkkaa en ole kevätennakoista ostanut enkä usko että laitan tänäkään keväänä. Houkuttelevia ylivuotisia olisi kyllä taas tarjolla, tosin en ole niistäkään vielä tarjouksia kysellyt. Nykyisen kelkan kaupat sovin 2018 messujen jälkeen ja otin käyttöön 2/2019.
   
 14. Jamespotkukelekka

  Jamespotkukelekka Active Member

  1850km on ajettu nykyisellä
   
 15. Latez

  Latez Well-Known Member

  Kyllä taitaa tulla melko surkeat myyntimäärät tälle keväälle... ei hyvä kauppiaiden/tehtaan puolelle.

  Ehkä sitä jotain kauppaa voisi syksyllä olla, toivotaan ainakin näin.
   
  Janne.mikael tykkää tästä.
 16. jp10

  jp10 Well-Known Member

  Tuli vaan mieleen .pysyykö Amerikoissa tehtaat pystyssä ja työntekijät hengissä .itte olen lopettanut kelkan vaihdon ja uusien oston
   
 17. jumo

  jumo Well-Known Member

  Pikkuhiljaa tullu uudempaa ja uudempaa ja tänä keväänä piti eka uus ikinä pistää tilaukseen. Polle vetas ensin hinnat ylös ja sitten tuo koronapaska iski tuulettimeen, nyt ei tilailla huviajoneuvoja.
   
 18. rts

  rts mitähän sitä sit keksis...

  Onhan tuo aika hurjaa, että vuodessa "arvo* laskee 4000€. Juu, uusilla nousi hinnat mutta silti, ilman koronaakin varmasti moni jättää vaihtamatta, nyt vielä usiampi. Saa nähä miten hirviä tulevasta syksystä tulee liikkeille ja tehtaille. Ite jatkan nykysellä turrailua ja katellaan mihin kauppiaiden/maahantuojien päät kääntyy.
   
  Arwid Käkivaara tykkää tästä.
 19. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

  Onko tullut ns. väsy hommaan tai maistuu jo liikaa samalle ja aika loppuu?

  Itse olen ennakkoon tilannut vain ylivuoteisen, :D se on tälläiselle nuukajussille sopiva hommeli ostella koeajopelejä.

  Itsellä nykyään alkukaudesta tämä homma ei polttele yhtään, enempi kuntoilu ja hiihto kiinnostaa vaan tämä loppukevät saa kinttuihin vipinää, nyt vaan tuli tämä Covid...
  Yksi myöskin laskee kiinnostusta uuteen kelkkaan ja se on kaskon hinta tulevalle kaudelle? Ei riitä perheellisellä duunarilla rahat, poikia kun ei ole talossa ja tytöille oon luvannut saman mitä pojillekin eli jos mopon/mönkkärin taikka sähköfillarin haluaa niin siinäpä sitä kuluerää ja raha määrää sekä nyt ymmärtää mktä ne ruuhkavuodet on ja ehkäpä olisi voinut sen pyöräkortin ajaa ja vaihtaa kalliimman kelkkani pyörään, vaan kesälle on jo rakas harrastus.
   
 20. ruupanen

  ruupanen Lynx RE

  Sama juttu! Tälle kaudelle tuli vuoden vanha, mutta vain 300 km ajettu RE ja päätin jo sitä ostaissa, että ennakoista laitan uuden Enduron tilaukseen, jos vain se on yhtään mahdollista. Mutta viikon päästä alkaa lomautukset ja kesällä lisää, eikä tässä tiedä miten vielä käy, niin ei uskalla tilata, vaikka kuinka mieli tekiskin. Katellaan vuoden päästä tilannetta uudelleen.
   
  Hemikoo tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua