Vaalan Juustola SM-Enduro 2018

Keskustelun 'Kisat' on aloittanut käyttäjä PekkaVirtanen, 14/2/18.

 1. PekkaVirtanen

  PekkaVirtanen Well-Known Member

  Vaalan vene- ja moottorikelkkakerho Ry järjestää Vaalan Juustola SM-Enduro osakilpailun lauantaina 3.3.2017. Kilpailukeskuksena toimii Vaalan urheilutalo (Kolehmaisentie 12/Niskantie 2, 91700 Vaala)  Ilmoittautuminen löytyy osoitteesta https://kelkkatulokset.fi/lomake3/  Kilpareitti on hyvässä kunnossa ja lunta Vaalassa on todella hyvin! Kilpailusta löytyy hyvin erilaista maastoa ja se tarjoaa kilpailijoille haastetta.

  Ensimmäinen erikoiskoe alkaa Vaalan ABC:n lähettyviltä (ns. Pururata), jossa on hyvä seurata lähtöjä. Toinen hyvä katselupaikka on Vaalan palolaitoksen kohdilla (Puusepäntie 1). Täältä löytyy myös makkaraa nälkäisille!

  Huolto tapahtuu kisakeskuksen välittömässä läheisyydessä, suljetulla tiealueella, johon ei mahdu telttoja. Parkkeeraus autoille ja kärryille järjestäjän ohjaamana. EK:n lähtöihin ei pääse autolla.

  Kelkkareitti Vaala-Puolanka on suljettu 3.3. ja tämä siis estää liikkumisen lauantaina. Puolangalle pääsee kiertämään joko Paltamon tai Saarijärven reitin kautta. Myös Oulujärvi-Vaala reitti on suljettu.  Majoitusta tarjoilee hieman edullisemmin kuin normaalisti: http://www.rokua.com

  "Viikonlopun kilpailuun osallistujille ja katsojille koodilla "KelkkaSM/vaala" majoitustarjous:
  2hh 55e /vrk/hlö aamiaisella + kylpylä + kuntosali
  1hh +35e
  [email protected] tai 020 7819 200"
  NETTIVARAUS ei toimi, joten laittakaa sähköpostilla tai soittakaa suoraan!  Rallipöksyt jalkaan ja ilmoittautumaan, nähdään Vaalassa! :) T. VVMKK

  Ps. Käy tykkäämässä facebookissa ja JAA eteenpäin!
  https://www.facebook.com/vvmkk/?ref=br_rs
   
  Viimeksi muokattu: 19/2/18 klo 14:19
 2. PekkaVirtanen

  PekkaVirtanen Well-Known Member

  Vanahanaama tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua