X-Trim Re 850

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä vetkulilm, 13/4/17.

 1. vetkulilm

  vetkulilm -21 Freeride Turbo ja -19 Iron dog 600R

  Luodaanpa uutta keskustelua kun tuli käytännössä uus kelekka koneen myötä. Joko paljon tilaajia löytyy? Ite tein sopparin 59 mattoisesta. Pohjapanssarin ja hiukan väri-ilottelua harrastin mutta muuten karvalakki malli
   
  Nipademu tykkää tästä.
 2. SnowKing

  SnowKing Well-Known Member

  Kyllä tuli tällainen peli itselläkin tilattua ja 59mm matolla. Kävin tuolla Ouluzonessa näitä uusia skiidoja ja lynxejä koeajamassa, niin kivoja laitteitahan ne oli kaikki tavallansa, mutta kyllä tuossa X-trimmissä oli jotakin niin selittämättömän mielipuolista, että pakkohan se oli tilata. Jotenkin tuossa kelkassa oli kaikki kohillaan omaan makuun, että en edes muista, koska olisi ollut suupielet niin virneessä kuin tuolla, vaikka kovasti tykännyt tuosta nykyisestä 137" Freeridestäkin.
  Varusteita otin pohjapanssarin, kuomun verkkosarjan, adventure-puskurin, mountain-käsisuojat ja suksen lenkit vielä mustana ;).

  Kuten täällä foorumilla on moni muukin jo todennut, pitkä kesä edessä :(
  Mutta eikös sitä niin sanota, että hyvää kannattaa odottaa.:rolleyes:
   
  Driver, vetkulilm, Spin ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 3. vetkulilm

  vetkulilm -21 Freeride Turbo ja -19 Iron dog 600R

  Mitkähän sukset tähän vekoittimeen tulee?? Blade ds tai se uus.. Päätin vain suksen värin joka on punanen ja valkoset lenkit. Hiukan harmittaa kun ei saa valita leveämmällä keulalla edes kevätennakossa.
   
 4. SnowKing

  SnowKing Well-Known Member

  Bladen DS sivakat tulee Xtrimmisä. Itellä nykyisessä ajokissa ollu 2 kautta bladen DS sivakat kiinni ja ihan hyvät ovat. Reitillä eivät vain ole mitenkään oikein purevat, mutta ummella toimivat paljon paremmin. Vähän rajumpaa rautaa alle niin paranee reitillä huomattavasti.

  Nuo uudet Bladen XC sivakat jotka oli RE:sä, tuntu kyllä tosi hyvälle kovalla jäljellä, sen mitä koeajosa niistä nyt äkkiseltään irti sai. Suattaa olla, että menevät seuraavana hankintalistalle. Se miten ne mahollisesti sitten ummella pelittää, onki toinen asia.

  Joo kyllähän se hyvä olis jos sais tilauksen yhteydessä valita keulan leveyden. Itse huomasin koeajoissa heti tuon kapeamman keulan vaikutuksen, jota tuo 59mm matto vielä korosti entisestään, eli kurvit häätyy ottaa vähän iisimmin vauhin kanssa. Vaatii vähän on/off-ajotyyliä kurviajosa. Mutta itellä tuohon on tullu totuttua jo nykyisen ajokin kanssa.
  Mutta, kun reitiltä poistutaan, niin kapeamman keulan edut tulevat pian edukseen.
   
 5. lynx 250

  lynx 250 Lynx boondocker 800 -14/15

  Jos uusikelkka tulisi niin kyllä se olisi tämä xtrim tai boondocker re 3700. Kumpi näistä sitten on parempi sekalaiseen reitti ja umpistouhuihin niin entiedä. Pääsin molempia kokeilemaan ja xtrim tuntui mieluisemmalta, mutta testipaikkana oli pintakova, upottava pelto, niin reittiominaisuuksista ei saanut käsitystä. Onko tuo dokkerin matto sitten liian karkea reittiajoon?

  Kelkkakehdessä ainakin re dokkeria oli ylistetty reilusti.
   
 6. Hessutoni

  Hessutoni Member

  Uudesta x-trim re ei ole kokemusta,mutta semmosen tilasin 59mm mattoisen.800 re dokkerin ja re x-trimin omistaneena,niin ei tarvinnu pitkään miettiä kumman ottaa sekalaiseen ajoon. Xtrimissä oli niin paljon enemmän hauskuuskerrointa kuin kuminauha dokkerissa,vaikka siinä oli dj kitti.
   
  vetkulilm tykkää tästä.
 7. Spin

  Spin Well-Known Member

  Ei ollu uudessa dokkerissa enää kuminauhamaisuutta :).
   
 8. vetkulilm

  vetkulilm -21 Freeride Turbo ja -19 Iron dog 600R

  En oo päässy ajamaan missään tuota uutta rimmiä. Oma dokkeri ja -17 trimmi samantyylisiä reitillä. Eli mutka-ajo menee on/off kaasutteluksi. Eli kulmikasta ajoa johtuen matosta ja keulan kapeudesta. Saas nähä onko uutukainen sitten parempi johtuen painopisteen alenemisesta ja rungon kaventumisesta.. Pitoa on matossa kyllä hyvin, liekkö jarru vielä sama?? Vakiopaloilla nykynen ei herätä kunnioitusta hirveästi.
   
 9. M.E.A

  M.E.A Enduro

  Sama jarru. Rs puristin, sintteripalat ja paremmat litkut sisään niin paranee kummasti.
   
  vetkulilm tykkää tästä.
 10. Kimurantti

  Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

  vielä hetki aikaa jaapata....kyllä se taitaa tähän kallistua...

  Edit 30.5.17
  Eiköhän se sieltä aikanaan tule...se o eka "isolohko" itelle saas nähä miten elo alkaa sujumaan
   
  Viimeksi muokattu: 30/5/17
  Hemikoo ja vetkulilm tykkäävät tästä.
 11. M.E.A

  M.E.A Enduro

  Tämmönen vähän polttelis vaihtaa mutta piruvie ei keväällä ehtiny koeajoille.. Moni varmaan kerkes niin kertokaapas mille vaikutti? Varsinki tuon välimallin keulan ja karkean maton yhistelmä reitillä mietityttää, varmasti on leviää kiikkerämpi mutta kuinka pahasti? Onkohan jouset ja simmit samat kuin pätkä Reessä?
   
 12. teme-

  teme- Well-Known Member

  Sen vähäsen patikon mitä tahkolla pysty keväällä ajamaan niin fiilikset jäi hyvät, keula tuntu hyvältä ei yhtään liian kiikkerältä toki jos olis pystyny pitemmän pätkän ajamaan niin olis voinu paremmin kokeilla eroja leveään keulaan mutta ei se noinkaan huono ollut.
   
 13. M.E.A

  M.E.A Enduro

  Ok, saishan siihen toki sen leviämmän keulan myöhemminkin vaihettua jos siltä tuntuu. Kuumetta pukkaa..
   
 14. Iletsu78

  Iletsu78 Rave RE 850 -22

  Tuli vingutettua tällasta Ylläksellä mayhemeissä. Koeajo "rata" oli mitä oli, mutta olihan vain mukava laite! Ei tuntunu kiikkerältä olleskaan ja teho tulee kyllä aivan uudella innolla ulos verrattuna 800 e-teciin. Omaan käteen tuntui jotenkin paljon paremmalta monellakin tavalla, kuin esimerkiksi 3700 boondocker. Vahva suositus tälle, jos tämän tyyppistä kelkkaa havittelee!
   
  M.E.A tykkää tästä.
 15. M.E.A

  M.E.A Enduro

  Muistatko kummalla matolla koeajopeli oli? 44/59?
   
 16. Iletsu78

  Iletsu78 Rave RE 850 -22

  Morjesta!

  Nyt en kyllä voi ihan 100% varmasti sanoa, mutta minusta se oli 59mm matolla?

  - Ile -
   
 17. zkys

  zkys Active Member

  59mm matolla se oli.
   
 18. Kimurantti

  Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

  Miten näissä tuo selkänojallinen tuplapenkki onko nopea asentaa? Pittää vielä arpoa tuo penkin kohtalo niin saa sitten prinsessoja ajeluttaa ;)
   
 19. zkys

  zkys Active Member

  On. Ensin linqut kiinni poraamalla ja pultit läpi (4kpl), minkä jälkeen penkki vaan heitetään aina paikolleen.
   
 20. vetkulilm

  vetkulilm -21 Freeride Turbo ja -19 Iron dog 600R

  Oon miettiny tuota samaa, kun meinasin sen uuden matalan kovakantisen laukun laittaa perään. Tulee siis kiinni 4kpl niillä linq-kiinnikkeillä. Eikös tuossa tuplapenkissä oo erilainen se alapään kiinnitys?? Joutuuko aina vaihtamaan ne peruskiinnikkeet??
   

Suosittele tätä sivua