Yamaha 2023

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä janzka, 15/2/22.

 1. janzka

  janzka Yamaha Sidewinder M-TX 153" 2021 Stage 4 270hp

  Nehä saa näkymää kierroslukumittarin alle lukuina. :)
   
 2. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Olikos joku thunder products jolla tarjolla oma softa tuohon mittaristoon..mitä sitten pitääkin sisällään..

  Ei ollukkaan tuo vaan ..ja hukkasin heti..
   
  Viimeksi muokattu: 8/3/22
 3. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Siis kuka nuita ajossa seurailee, testatessa nuo tarpeen mutta mulle ainkin riittää rpm ja nopeus sekä polttoaineen määrä mitä kerkee kattelemaan normi reitillä.
  Uusi mittaristo jossa olis sisäärakennettu navi joltain tunnetulta valmistajalta hyvällä resoluutiolla olis mielestäni se jolle olis käyttöä.
   
  bavo tykkää tästä.
 4. paikkari

  paikkari Kelkat on myyty!

  Kyllähän se täytyy nykymittaristo olla ku pyykinpesukoneen näyttö. Pitää näkyä pyörimisnopeus, linkous aika ja mulukun asento haalareiden sisällä, kannikosta kimmotessa. Hyvä on myöskin näkyä mahdolliset ABC asemat, ettei näytösluontoiset perseily sladitukset jää yleisöltä näkemättä. Toki vielä Bluetooth yhteys kelkan pakoputkeen olisi suotavaa niin saisi kuuluviin takavuosien it´s my life hitin, ja voisi kuvitella olevansa, oman elämänsä Maununen. Ja nämä kaikki kun liitetään muka uuteen runkoon, niin saadaan jotain, ihan uutta ja mullistavaa. Varmasti:D:D:rolleyes:o_O ja esittely videot on aina huikeita. Onneksi niitä ei editoida...
   
  Bete, bavo, Jarska77 ja 7 muut tykkäävät tästä.
 5. janiok

  janiok Well-Known Member

  Jos Lynx Rave RE vuodelta 2012 olisi viimeinen lyne mitä olisi tehty, niin samanlaista tarinaa sais lukea tuolta Lynksin puolelta;)
   
 6. juoni

  juoni -22 R-M8000 // water rev mod

  Mittariston tarvis olla kun 2000vm srx + lämpö viisari. Et semmone.
   
 7. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Näinhän se menee. Se vain on tyydyttävä siihen mitä on. Tarpeeksi kun kehuu ja uskottelee itselleen ettei kehitystä tarvita, niin sen alkaa ehkä uskoa itsekin. Taitaa kuitenkin kaikki sinilasisetkin odottaa kehitystä tapahtuvan.

  Joku täällä taisi vasta jopa kehua niitä iänikuisia pellistä väännettyjä liukkaita astimiakin. Toiveisiin varmaan vastataan ja ne saa vielä -23 malleihinkin:D
   
  Jakke_ tykkää tästä.
 8. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Se on kyllä juurikin näin. Pientä päivitystä ja uutta väriä niin taas on merkkiuskolliset tyytyväisiä;)

  Saavat joskus vihdoin tablettinäytön näihinkin niin voi sitä hehkutuksen määrää.
   
 9. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  No ei sitä satkun vauhdista saa tihrattua ja ei oo aikaa pysähdellä ja sitten ikänäkö painaa päälle :D:D:D, lähinnä oli mielessä kun jälkikasvu tuossa ajeli ja kyseli että punainen lämpövalo palaa, oli lasit huurussa ja ei kunnolla pientä lukemaa saanut tihrustettua, joka pysähdys vaan nostaa lisää lämpöjä :). Jospa se keltainen mies on sinne suojaukset katsellut kuntoon :), tuo vaan olisi helppo toteuttaa mutta hyvin tultiin Apexin näytöllä toimeen ja tulisin vieläkin
  No siinä ei ois tippuvia pakoputkia, konehan on periaatteessa sama lihamylly jossa nyt on terävyyttä hiukan.

  Minä oon kovin tyytyväinen tuohon pakettiin muuten paitsi tuo takarunko on melko hirveä kohellus niittisaumoineen mutta kaippa sillä 20tkm ajaa ja sitten uusiksi. :D

  Enkä tosiaan 15" gigaleditaivasta odota sarvien eteen, onhan näissä jo vuosia ollut ajovalot semmoset ja piisaa kummasti:)
   
 10. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Luulisin että 25 muuttuu vasta jotain isompaa jos silloinkaan mikäli merkki on vielä kelkoissa mukana.
   
 11. petes88

  petes88 Well-Known Member

  No joo kolme asiaa mitä vois uusia on tuo takarunko, astinlaudat siinä samalla, ja vaihetaan samalla toimiva navi/taulutv ku catilla semmonen kuiten on. Ja nuo muovit, miksi niittenki pittää olla erilaiset ku catissa?? Nuita pirun haittoja ja käikäleitä tähätä oikiaan kolloon. Catissa ei ollu ku paiskata kylyki kiini, ei ollu tuommosia höpötyksiä
   
  bavo tykkää tästä.
 12. JOKO

  JOKO Well-Known Member

  Eipä niitä muoveja oo kyllä tarvinnu koskaan reissun päällä avata että ei paljo haittaa montako kieltä niissä on. Mutta on ne vähä monimutkaiset kyllä täytyy myöntää kun ei millään tänätalvena öljyn tarkastuksessa ja Pa pumpun releen vaihdossa meinannut muistaa missä asennossa ne sieltä irtoaa. Eikai sielä sit kovin usein oo tarvinnu käydä jos ei oo hajuakaan miten ne aukeaa.
   
 13. Muus

  Muus mxz 550 -07, Skandic 550 WT

  Kuka mitäkin tarvii, ite karsisin kaikki ylimääräiset hilut pois ja hintaa minimiin. Mittaristo, nopeus, kiekat, lämpö. Muulle ei tarvetta.
  Yamahan moottoria pidän tosi hienona. Muuten aikasta möhkö. Ajellut kaverin Viperiä ja yrittänyt oikein päästä siihen sisään, mutta oma vanha revin paska peittoaa sen välittömästi, kun tulee edes 20 sentin pattia reittiin.

  Tällä hetkellä helvetin iso kiinnostus neo +summittiin.

  Jammun venom oli hyvä ajatus, mutta se päpättäjä ei kyllä vedonnut. Muuten hyvä. Iskareita vaati kyllä.

  Ei vain käsitä ajatusta 20 k€ harrastusvehkeestä kahden vuoden takuulla. Toki se käsitys varmasti olisi eri jos olisi ylimääräistä pistää sen verran. Nyt kun tulee mittariin se ehkä 1000 km vuodessa, niin kyllä se hyvä perusasiat kohdallaan oleva kohtuuhintainen kelkka vie voiton.
   
  Rusty tykkää tästä.
 14. Muus

  Muus mxz 550 -07, Skandic 550 WT

  Mountaini venomi phazerin koneella ja alta kymppitonnin, niin naps
   
  FFoxi tykkää tästä.
 15. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Itellä kans mietitytti kakkos kelkaksi se neo summit mutta n.40 ja 55hv tehot karkotti minut pois, että kyllä tuossa venomin papattajassa enemmän voimaa on ku näissä neoissa
   
 16. Muus

  Muus mxz 550 -07, Skandic 550 WT

  Tehoa voi ehkä olla, mutta 1 pyttynen 2 v takuulla vs 2 pyttynen peruskone 4 v takuu... Aika ratkaiseva itellä
   
 17. JOKO

  JOKO Well-Known Member

  Kyllä tulee kummasti ideaa siihen laitteeseen kun alle laitetaan kunnon iskarit. Siksi haluaisin että uuteen kelkkaan olisi mahdollista tilata järkevällä lisähinnalla kun on iskarit eikä mitää foxin mehukeppejä. Se kun laite maksaa 18 900e ja siinä on alla ne iskarit minkä hinta varaosa tiskiltä ostettuna on ehkä jotain 2500 niin olis huippua kun vois valita suoraan vaikkapa totaltekit tai öhlinssit. Vaikka se kelkka tulis sitten vain alumiini tangot iskarien sijasta Suomeen. Nyt pitäö ostaa 18 900 maksava kelkka ja siihen 4000 iskarit. Kun taas esim uus lynxi on huomattavasti valmiimpi peli patikkoon niin helposti se kuppi sinne kääntyy ostohetkellä kun on pitkä takuu. Itselläni ei käänny kun olen nähnyt minkälaista se elämä niiden kanssa on mutta monella voi kääntyä. Seuraavan uuden taidan laittaa niin että ajan sillä sen mitä ajan. Itelle 40v lahjaksi uusi sidewinder kunnon iskareilla, ajaa sillä sen 10 vuotta sitten niin on hyvä siirtyä sivuun nuorempien tieltä. Ei se 20ke hinta sitten niin paha enää olekkaan jos laitteella ajaa 10 vuotta ja silloinkin sillä on vielä muutama tonni arvoa.
   
  janzka ja Kamppi tykkäävät tästä.
 18. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Asiaa turisee @JOKO tuossa edellä. Maahantuoja ei vai pysty tilaamaan laitetta ilman iskareita. Valmistaja toimittaa vain "täydellisiä", vai onko täydellisiä.
   
 19. Snowmare

  Snowmare Nordic 300

  2 pyttynen nelariko tulisi,joku 600-700cc. 80+ tehot. 50cm tela kelkka viperin tyylinen runko esim. Viperi hyvä kelkka oli ku ois vaan takarunko lujempi ja kone kevyempi. Sitä ootelessa.
   
 20. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  No sehän hyvä takarunko on jo niissä työmalleissä kun on yksiosainen ja olikohan tourinkimalleissakin, siihen vaan Phazerin papattaja keulille niin kyllä latu maistuu.

  Noista katteista että jos noita Sidewinder katteita sanoo hankaliksi ottaa pois ja laittaa niin silloin pitää olla sormi keskellä suuta. Alle 30sekunnin levittää ne lumelle ja toinen mokoma takaisin ja silloin on jo lähtenyt yläkatekin missä on valot ja mittaristo.
   
  bavo ja janzka tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua