Yamaha 2024

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Jorma.Erä, 14/3/23.

 1. janzka

  janzka Yamaha Sidewinder M-TX 153" 2021 Stage 4 270hp

  Turbo löytyy vakiona.

  Viperillä. En.
   
 2. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Onhan se 4T 3pyttyinen kone tässä vanhassakin rungossa korkeammalla kuin haisulissa.
  Miten brp:llä onko etu/välirunkoratkaisu erilainen 4T 3pyttyisillä kuin haisuleissa ja 4t 600cc tuktukissa? Katteethan on ollut leveät kuin rekassa 1200cc ajoilta asti kun taas Catti/Yammu linjalla ne ollut samat reittipeleissä mielestäni.
  Mielestäni ei kauhea vaiva ole sitä eturunkoa uusiksi miettiä mutta voihan siinä akseliväli kasvaa kun aika tiukan näköinen paketti on tuo uutukainen katti.
   
 3. JiiKoo

  JiiKoo Kelkkojen SAAB med PPS

  Lisää akseliväliä ei ole pelkästään huono asia, kohtuuden rajoissa tietysti. Mutta onko se mielekästä taloudellisesti tehä eri eturunkoa ja muoveja. Mikä mahtaa olla 2T vs. 4T prosenttiosuus kattiloissa?
   
 4. mikada

  mikada Yamaha Sidewinder 2017

  En välttämättä muista tarkoin 90 luvun kelkkamarkkinoita, mutta ei ole jäänyt jotenkaan mieleen, että Jammu olisi ollut markkinajohtaja tuolloinkaan. Montakohan prosenttia nykyisistä Yamaha kuskeista vaihtaisi 2t kelkkaan 4t kelkan? No muutamalle 2t vanhan Yamahan omistajalle saataisiin ehkä myytyä uusi kelkka. Näistä tullut yhteismäärä ei varmaankaan päätä huimaa ottaen huomioon 2t moottorinkin kehityskustannukset, kun ei varmaankaan kaasari 700 tripleä enään kukaan ostais. Sitten muilta merkeiltä ei hirveästi siirry käyttäjiä, kun on ihan sama minkälaisen kelkan Yamaha tekisi tai vaikka ostaisi rungon muilta, niin tämä porukka on sitä mieltä se on huono kokeilemattakin. No itse olisin lopettanut reittikelkkailun jo aikoja sitten jos ei olisi ollut 4t kelkkoja saatavilla. Ihan riittävästi saa päänsärkyä öljyn katkusta, kun 2t Vikingillä rankoja ajelee ja se katku ei jää ulos vaan tulee vaatteiden matkassa mökille sisällekkin. Yöksi joutuukin päällyskamppeet jättää aina ulos.
   
  bavo tykkää tästä.
 5. Vesukka

  Vesukka Rs Venture, Bd 3700 re

  Kyllähän yamakatti on erittäin potenttiaalinen vaihtoehto, jos etsii pitkäaikaista käytettyä kelkkaa muuhun kuin patin pommitukseen. Varma ja vahva moottori sekä ok alusta, jota saa kuitenkin suht edullisesti parsittua, jos jotain särkyy.

  Uusissa 2t kelkoissa on sen verran hyvä takuu, et yamakatin kiinnostus vähenee väkisin, ku hinnat samoilla kulmilla, mut takuu vaan 2v vrt. 4/5v.
   
 6. JOKO

  JOKO Well-Known Member

  Yamacatissa 4x totaltekin alla ja vähän muutenkin hipistelty, ei ole patikossa hirveästi puskurissa roikkujia ollut
   
  Vesukka tykkää tästä.
 7. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Löytyisikö tätä kautta jotakuta, joka olisi tilannut itselleen Sidewinder L-TX:n. Jos näin on käyny, niin laitatko viestin jani ÄT kelkkalehti.com, olis pari kyssäriä aiheeseen liittyen. Kiitos.
   

Suosittele tätä sivua