SUOMUSSALMEN MAANMAINIOT URAT

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä slater, 23/11/15.

  1. Mika_R

    Mika_R Klonks rave enduro 600r -24, Yamaha RS Vector -06

    Kirjoitin kuten aihe minulle kerrottiin. Mutta hyvä jos aiheeseen saadaan tarkempi selvyys:).
     
  2. Marne79

    Marne79 Lynx Rave 850 RE

    No joo, käännetäänpä katseet takaisin uralle. Eilen käytiin raatteen kautta hossaan lenkki tempasemassa ja vieläkin hymy korvissa. Mahtava oli vetää noita baanoja.
     
  3. vaari55

    vaari55 Well-Known Member

    Tämä ei ole Hevosmiesten tietotoimistosta. Oien tänä aamuna keskustellut Erävalvojan kanssa näistä kelkkareittiasioista ja se on niin että Erävalvoja tarkastaa luvat ja sakottaa jos on aihetta. Lupasi lähiaikoina antaa tälle palstalle tarkempaa tietoa Maastolikennelaista.
     
    Mika_R tykkää tästä.
  4. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Ja Poliisilla ei ole oikeuksia sakottaa URALLA ilman Erävalvojaa edes nopeudesta? Itte oon saanut niitä maastoliikennehuomautuksia...
     
  5. moilaneripe

    moilaneripe Well-Known Member

    ois taivalkosken suunnilta vähä suunnitteilla lähiviikkoina narmasta hossaan porukalla ja siellä se ympäryslenkki, niin tässä nyt vannoutuneella kaasarimiehellä tietenki ekana herrää semmonen huoli, että saapiko sieltä pensaa päiväsaikaan viikonloppuna? :D ja mitenkä syöntihommat, onko mittää halapaa ruokapaikkaa reitin varressa, vai pääseekö helpommalla ku ottaa pari pakettia kapanossia ja sytkärin? ja onko se ympärysreitti minkälaisessa kunnossa?
     
  6. TOMPPA

    TOMPPA Well-Known Member

    Hossassa saa bensaa Hossan Lomakylästä.
     
    moilaneripe tykkää tästä.
  7. Janka77

    Janka77 Ski-doo Iron Dog 600R 2019

    Hossanrinki on lanattu tänäpäivänä, että kunnossa on...
     
    moilaneripe tykkää tästä.
  8. Jooman

    Jooman PRO RMK 850 3” -19, Tundra 600 EFI ES -21

    Tiedote Suomussalmella kelkkailijoille : Laitetaan nyt jo ennakko tietona ja nostetaan sitten vielä tuonnempana ylöspäin.

    ”Lauantaina 4.2.2017 järjestetään The Ruthless Raja hiihto/läskipyöräilytapahtuma välillä IIvaara-Hossa-Martinselkonen-Raatteen Portti. Hiihtäjät starttaavat Kuusamon Iivaarasta (Iivaaran Eräkartano) klo 8.00 ja pyöräilijät klo 11.00. Iivaara-Hossa (luontokeskus) välin osallistujat hiihtävät ja pyöräilevät yleistä kelkkareittiä pitkin. Niin ollen toivomme kelkkailijoilta joko sillä välillä ajamisen välttämistä kokonaan tai ainakin noudatettavan erityistä varovaisuutta. Tapahtuma Iivaara-Hossa välillä kestää n. klo 8-18. Tapahtuman järjestävät: Suomussalmen Rasti, Suomussalmen kunta ja Kainuun Liikunta. Lisätietoja ja yhteystiedot ruthlessraja.endurancekainuu.fi”


    Kelkkareittejä käyttävät jos havaitsette, että kelkkauralle on vedetty hiihtolatu niin voisitteko välttää sen rikkomista tuona em. lauantaina. Hiihtoreitti kulkee Hossassa ja Pirttivaarassa muutaman kilometrin ja Puraksesta Raatteen Porttiin useamman kilometrin kelkkauria pitkin. Viimeiset hiihtäjä tulevat varhain sunnuntai aamuna Raatteen Portin maaliin.

    Reitille tullaan laittamaan myös erilaisia opasteita hiihtäjille ja pyöräilijöille.

    .
     
  9. Marne79

    Marne79 Lynx Rave 850 RE

    Laitatko Jooman tuon tiedotteen myös Kuusamo Ruka palstalle.
     
  10. Janka77

    Janka77 Ski-doo Iron Dog 600R 2019

    Huomen aamulla lähen Hossanlenkin kiertämään. Jos jollakin haluja, niin mukaan sopii....
     
  11. vaari55

    vaari55 Well-Known Member

    Telavehkeet reistailee, mutta jos lähtisi mönkijällä.
     
  12. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Sitten kun vaari saat lyntsin paanalle käyppä kokeilemassa oikeasti hyviä reittejä kajjaanissa, nyt on amerikkaa ;)
     
  13. vaari55

    vaari55 Well-Known Member

    Minä en sitä ameriikaa kaipaa. Eikös Rokka aikonaan sanonut ,että silloinkun ammutaan pitää olla tappamisen meininki. Minä tykkän vaihtelevasta reitistä. Kyllähän sitä lanattuja reittejä joskus on mukava kurvailla vaan siinä tulee mieleen autolla ajaminen ja se on myrkkyä. Harrastipa mitä tahansa siinä pitää olla haastetta. Minähän olel jo ikämies,ja ikäisiäni harrastajia ei ole, mukava jos joku pyytäisi ajoseuraa,ja sen että porukalla aina mukavampaa.
     
  14. Jooman

    Jooman PRO RMK 850 3” -19, Tundra 600 EFI ES -21

    Nostetaanpa nyt näkösälle, kun ajankohta lähestyy. Iivaara - Hossa välille lanataan hiihtoladut tämänpäivän aikana.

     
  15. Ukko

    Ukko Ukki

    Vaari puhuu asiaa. :eek: Kyllä täällä perässä tullaan. Pitää vaan kuntoa kohottaa että jaksaa vaarin mukana noita maratonmatkoja;) Vois kai sitä huomenna lenkin vaikka pyssykylässä pyörähtää ku sopivasti tuota höttöä tuli pintaan. Olisiko ketään kaveriksi jos 9.ltä tarttais
     
  16. Ukko

    Ukko Ukki

    Siis mehtä eikä pyssykylässä. Näen perjantaina menee jo paikatki sakesi :oops::)
     
  17. vaari55

    vaari55 Well-Known Member

    Oishan se mukava lähteä,vaan kun joutu petipotilaaks ja eikä ole konetta, tule joskus ensiviikolla.
     
  18. Ukko

    Ukko Ukki

    Onko työkalu vielä pajalla?
     
  19. Pitkäpätkä

    Pitkäpätkä Polaris

    Hei
    Tietääkö kukaan onko hossa kuusamo väli auki tai onko ajettu jälki...
     
  20. Marne79

    Marne79 Lynx Rave 850 RE

    On auki ja ajettu. Huomioikaa kuitenki seuraava asia. Kuusamon Iivaara-hossa välillä 4.2 ruthless-raja hiihto/pyöräilytapahtuma. Hiihtäjät starttaa reitille klo 8 lauantai aamuna ja pyöräilijät klo 11. Sillä osuudella kelkalla ajoa pyydetään välttämään tai ainakin noudattamaan suurta varovaisuutta lauantai päivän aikana. Reitille on ajettu latu-ura ja sen päällä ei saa ajaa, latu rikottu jo kertaalleen perjantaina... Tästä tapahtumasta on tiedote täällä keskustelussa jo aiemmin. Hiihtotapahtuma jatkuu hossasta raatteen porttiin ja menee kelkkauralla edellä mainitun pätkän lisäksi pirttivaarasta jonkin matkaa etelään ja sitten puraksesta raatteen porttiin. Tapahtuma ohi iivaara-hossa välillä klo 18 lauantaina ja kokonaan hossa-raatteenportti sunnuntaina klo 8.
     
    Viimeksi muokattu: 4/2/17

Suosittele tätä sivua