X-Trim Re 850

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä vetkulilm, 13/4/17.

  1. vetkulilm

    vetkulilm -23 Freeride, -19 Iron dog 600R

    Ei linkkiä ois heittää, en ainakaan brppacista löytäny...
     
  2. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Mikset ole laittanut ramppeja ykköselle? Sitä vartenhan ne on olemassa. Toki hyvä se olisi saada sinne säätöalueelle.
     
  3. vetkulilm

    vetkulilm -23 Freeride, -19 Iron dog 600R

    Oliko joku laittanu ledejä näihin? Tilasin kiinasta jotku, saa nähä millonka tullee
     
  4. SnowKing

    SnowKing Well-Known Member

    Rampit on nyt ykkösellä ja naulaa 8100rpm, välillä vilahtaa 8200rpm. Ei vaikutusta. Lisäksi kun rampit ykkösellä niin tuntuu että ei ole yhtä hereä kuin rampit kolmosella.
     
  5. SnowKing

    SnowKing Well-Known Member

    Eka huollon yhteydessä laitettiin Rimmiin muuten nuo lynxin säädettävät jalkatuet. Todella hyvin istuvat paikoilleen ilman isompia puukotuksia. Suosittelen kyllä nuita lämpimästi.
     
  6. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Sitten tarvitsisi edelleen lisää painoa tai lopusta löysempi jousi, esim 30lbs... Vakio taitaa xtrimmissäkin olla 150-250 niin 150-220/230 tilalle niin sen ehkä saisi takaisin säätöalueelle. Kuulemma painavempaa pulttia on myös laitettu ihan kilotavarana rautakaupasta.
     
  7. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Tuo että painon lisääminen ei tunnusta paljoa vaikuttavan johtunee vain siitä, että koneen tehot nousee samaa matkaa kun kierrokset hieman laskee. 2-tahdeissa yleensä teho tippuu voimaakkaasti jos kone ylikiertää. Taitaa näissä Pdriveissa olla silleen, että ramppeja on eri painoisia ja niissä varmaan kärkipainoisuus on erilaista. Se Pivot pultti on enempi juuren puolella. Voisin siis olettaa, että se pivottiin painon lisääminen vaikuttaa suhteellisesti enempi matalissa nopeuksissa ja sitten rampin kärjessä oleva lisämassa vaikuttaa suhteessa enempi kovemmissa nopeuksissa.
    Eräs dynolappu 850 koneesta, jossa näkee tuon tehon putoamisen.
    http://www.dynotechresearch.com/file_upload/page_files/DTR2017Etec850.pdf
     
  8. Kimurantti

    Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

    Jos se nyt tarun mukaan 59mm matolla olevissa ylärissa 23 ja päivityksessä muuttuu 21 niin tuskin tuo ylikiertäminen ainakaan vähenee ? Tiiä sitten tuleeko muuta... mie luulen että pahenee vaan tilanne, no toivon olevani viärässä.
     
  9. Jannne

    Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

    Naapurin testissä tää jäi vikaksi(7) ja pätkä oli 5
     
    Hemikoo tykkää tästä.
  10. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Onko näissä tuo jousitus ja alustan asemointi oikeasti noin perseellään kuin naapurilehen testissä annetaan ymmärtää? Halvemmallakin saa kelkkoja jolla on hyvä keulia jängän päästä päähän eikä sitten paljon muuta..
     
    Vonikka tykkää tästä.
  11. vetkulilm

    vetkulilm -23 Freeride, -19 Iron dog 600R

    Koirat haukkuu ja duster kulkee.. Osaavalla simmaajalla käyttää kepit ja keulaan 24 jouset niin avot.. Aa että on makia päästää! Kokeilin Xc bladejakin alla mutta meni vetelyksi niin tuo ds blade toimii nyt kun jäykemmät jouset eessä
     
    M.E.A tykkää tästä.
  12. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Ei yllättäis. Tässä -14vm bd:ssa oli minun mielestä tosi oudot jousivalinnat alunperin. Vieläkö siellä samat tyypit tekee valintoja :rolleyes:
     
  13. Wazpe

    Wazpe Member

    Samaa mieltä vetkulin kanssa. Parin sadan panostus alustaan, rajotinremmi astetta kireemmälle. Ei pahaa sanottavaa tuon jälkeen...
    Xc tai ds makuasia kummat alla ajelee alustan shimmauksen jälkeen. Ennen päivitystä ilman muuta xc suksilla toimi paremmin.
     
  14. Nipademu

    Nipademu Lynx RE-23, XTRIM STD 600ACE 2020

    Itse veikkasin, että siellä on päässyt homppelipoijaat valitsemaan setuppeja miesten vehkeisiin...:p:D
     
    Mika_R ja vetkulilm tykkäävät tästä.
  15. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Niin sitä en tiedä. Voisi kuvitella että bd:t on enemmän reitin ulkopuolelle tehty vaikka re malli onkin paremmilla iskareilla. Keulassa kuitenkin 22nm tönkkö jouset mitkä eivät toimi kuin ehkä kovemmassa reittiajossa ja telastossa taas löysät 55nm joilla perä lösöttää matalalla. Jos pelkästään reitin ulkopuolella ajais niin tuo etupukin 55nm sais vaihtua johonkin progressiiviseen 30nm alkuiseen. Ei ihme kun tätä haukuttiin kankeaksi silloin kun tämä tuli ja verrattiin freerideen mikä taas oli minun mielestä paljon järkevämmillä säädöillä. Vaikka tämä bd on korkeampi ja tästä olisi voinut reitin ulkopuolelle ehkä ketterämmän tehdä pienillä säätömuutoksilla. Siihenkin aikaan tais reitille olla monenlaista mallia ja reitin ulkopuolelle jäi oikeastaan vaan bd3900.

    Mutta menipä taas hieman aiheen ohi. Samaa on kyllä havaittavissa tänäkin vuonna kun reittikelkkaan laitettu blade ds sukset.
     
  16. Kimurantti

    Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

    Paljon oli lehti jutussa totta nuissa vakio säädöissä. Eiköhän tuosta kuiten ihan ajettavan laitoksen iskarin tekijä saa. Alussa oli kiva keulia, mutta nyt ku 1000km keulinu niin alkaa kaipaan jo muutakin... Kääntyminen parani jo Bladen suksilla ja takapukin esaria lisäämällä. Ei tuo niin luonteva ole möylikössä kun aikaisemmat ajamani X-rimmerit vakiona jo.

    Oisko vinkit tuolta laavulta:https://www.seksitreffit.net/?vid=840&age=18
     
    Viimeksi muokattu: 6/2/18
    M.E.A tykkää tästä.
  17. Mazku

    Mazku Lynx Xtrim RE 850

    Onkos kukaan purkanut jarrulevyn alla olevaa metalli suojaa mikä on astinlaudassa kiinni. pääsi kivi kopsahtaan aika ilkeästi suoraan siihen jarrulevyn alaosaan ja meni niin lommolle että levyn muotonen on nyt se alaosa ja vollotus kuuluu kun koittaa ajaa. voiko se resonoida ääntä sen jarrulevyn kautta? levy silmämääräsesti suora
     
  18. Mika_R

    Mika_R Klonks rave enduro 600r -24, Yamaha RS Vector -06

    Minä hakkasin tuurnalla ja moskalla patin takasin "suoraksi". En purkanut muuta kuin jarrun suojan pois ja kilkuttelin pattia taksin päin jarrulevyn vierestä. Nyt paikallaan kitusen markkinoimat pattisuojat, eli seuraavaksi antaa jostain muualta periksi:p.
     
  19. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Ne nuo jarru ja ketjukopan pahkat on semmoinen homma että eroon pitäs päästä...
     
    Fudge ja Mika_R tykkäävät tästä.
  20. Marne79

    Marne79 Lynx Rave 850 RE

    Tarpeeksi jäykkää jousta eteen, niin ei töki enää niihin
     
    Hemikoo tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua