e-tec suodattimet

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä petee, 17/10/12.

  1. Killeri

    Killeri Lynx Re 800 -13

    Ahaa eli koho onkin vanhemmissa vasemmassa laidassa erillisenä.
    Seuraava ongelma on kuvassa näkyvän letkun klemmarit ei ole aikasemmin vastaan tullut vastaavaa, saako tuon ehyenä pois ja takaisin laitettua niin tankin saisi erilleen.
     

    Lisätyt liitteet:

  2. rehto

    rehto Well-Known Member

    Tuo missä on keltanen täplä niin on kertakäyttöisiä. Korvaa oikean kokoisella ruuvattavalla (eli ei liian isolla).
     
  3. Lupe-81

    Lupe-81 3 jammua

    Jep, kampea ruuvimeisselillä klemmari irti. Tilalle miniletkunkiristimet biltemasta, sen kokoiset että juuri ja juuri mahtuu letkun päälle.
     
  4. Killeri

    Killeri Lynx Re 800 -13

    Kiitos neuvoista. Pitääpä ostaa uusia klemmareita
     
  5. Killeri

    Killeri Lynx Re 800 -13

    Suodattimet tuli vaihdettua eikä kovin likaiset olleet. Bensamittarin koho taisi tulla väärään asentoon tai jotain muuta mennä rikki kun näyttää tyhjää tankkia ja bensa valo palaa. Sen kanssa nyt tulee toimeen mutta mukavampi jos valo ei palais
     

    Lisätyt liitteet:

  6. Umpisenkulkija

    Umpisenkulkija Boondocker RE 850E-tec shorty -22

    Mihin kohtaan laitot popniitit? Mulla käynti huononi suod. vaihdon jälkeen ja mietin, että voiko tuo pumpun kansi olla huonosti, tai teepussisuodatin. Voiko sitä väärin laittaa? Lähinnä se pussin pää jos se on huonosti.
     
  7. vinotintto

    vinotintto Lynx 5900 GLX

    Ei se taida paikalleen mennä edes jos huonosti. Popparit laitoin niiden yläpäässä olevien klipsi haittojen välii siihe yläreunaan
     
  8. Umpisenkulkija

    Umpisenkulkija Boondocker RE 850E-tec shorty -22

    Jees, käytin auki, niin kotelo oli vähän huonosti paikallaan, laiton sen paremmin, mutta en tohtinut popniittejä sitten alkaa laittaan. Nyt n.100km ajettu ja vaikuttaa pelaavan :) ei kyllä ollut kyllä paljoa rakoa siinä pumpun kotelossa mutta vissiin liikaa kuiten :D
     
  9. vinotintto

    vinotintto Lynx 5900 GLX

    Oisit vaa popannu ni ei tarvi kohta taas purkaa
     
    Umpisenkulkija tykkää tästä.
  10. Arimov

    Arimov New Member


    Itellä oli sama probleema -14vm re:ssä, purin pumpun useamman kerran pois tankista ja aina näytti puolta tankkia vaikka täys. Lopuksi onnistu kun oikaisee sen pumpun alapäässä olevan muovisen vipusysteemin (missä anturi ja letku kiinni) ihan suoraksi ja syöttää sen menemään tankkiin ja samalla yrittää luurata että se letku menee suorana pohjaa kohti niin sain pelittämään.. Ilmeisesti se koho ottaa siihen letkuun niin ettei pääse nousemaan ylös.
     
  11. P.K

    P.K New Member

    Kannattaisiko tuo bensamäärä koho vaihtaa jos on alkanut hajoamaan. Itellä kohon päästä vähän lähtenyt palasia irti 9500 km ajetusta 14-vm re:stä. En ainekaan äkkiseltään löytänyt, että kohoja olisi erikseen myytävänä.
     
  12. LRacing

    LRacing Well-Known Member

    kannattaa vaihtaa ja suodattimet samantien. Kohoa ei tietääkseni saa erikseen vaan koko mittari anturi systeemi n 100€ marmorilla.
    tein omaani uuden kohon ihan Motonetin yleismallisesta polttoaine mittarista(12€) ja siirsin siitä kohon alkuperäiseen.
     
    P.K ja simor tykkäävät tästä.
  13. simor

    simor Summit

    Kiitos vinkistä ! Pitää huomenna tehdä omaan kelkkaan sama homma.
    Viime vuonna vaihdoin uuden mittarin, kun vanhasta mittarista oli koho syöpynyt tankkiin ja suodattimet mustana mujusta. Mittarista oli olemassa ns "parannettu" versio uudella osanumerolla, minkä sitten ostin ja uskoin että nyt pelittää! Kyllähän se 2-kuukautta kesti ja lakkasi toimimasta. Nyt kun mittarin sieltä pois purki, niin siellähän se koho pomppi vapaana irrallaan tankissa. Kaiken mukavan lisäksi vielä aivan samaan tapaan syöpyneenä, kuin ensimmäisellä kerralla. Suodattimet taas uusiksi ja kohti uusia pettymyksiä.:) Takuuhan ei tietenkään uutta osaa korvaa, koska BRP takuu ei kattanut osia mitkä on vaihdettu itse, eikä merkkikorjaamo.
     
  14. LRacing

    LRacing Well-Known Member

    täsmällee samoin kävi kuin minulla eli tasaista laatua osissa ;) . toissa syksynä ostin uuden ja kesti 2KK ja irtosi tankkiin. Piti olla parannettu jne mutta toisin kävi.
     
  15. Freeraider

    Freeraider Xterrain -20 kasiviiskymppi rotaxilla

    Kertokaahan joku kiteytetysti kuinka korjataan e-tec 800cc bensamittarin koho.

    Viime keväänä lakkas toimimasta kun kippasin hangessa kelkan ympäri. Viimeksi korjattiin liikkeessä mutta nyt menen tuonne pakkaseen värkkäämään.

    Kuinka avataan, jotain jippoja? Mistä alotetaan?
    Joka neuvo on vähemmän värjöttelyä pimeessä :D
     
  16. teme-

    teme- Well-Known Member

    Jättäsin kyllä ite sen pakkasessa tekemättä, joutuu kuitenki tankin purkamaan irti niin jonkun verran siinä on sitä romua ympärillä. :D
     
  17. LRacing

    LRacing Well-Known Member

    saattaa alkaa vaikka toimia jos jäänyt jotenkin jumiin kun vähä paukuttaa reitllä menemään, jos siis vain vika tuli tuosta pyöräytyksestä...
     
  18. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Saako Radienin bensapumppua tankkiin takaisin muuten kuin uudella O-renkaalla? On muuten keksitty hauska paketti asentaa tässä uudessa korimallissa...
     
  19. vemu

    vemu Well-Known Member

    Mitä olette käyttänyt liukasteena/asennusrasvana, pumppua kiinnittäessä? Meinaa pumppu pyöriä väkisin mukana, kun kiristää takaisin tankkiin pumppua kiinni.
     
  20. teme-

    teme- Well-Known Member

    Silikonia ite oon siihen tiivisteeseen ja pumpun laippaan suhauttanu.
     

Suosittele tätä sivua