Yamaha Sidewinder 2017 ->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Pasi, 1/3/16.

  1. jtek

    jtek M800Tic SP162 -13 M8000 HC162 -16

    Siis takapukki pohjaa ja tela ottaa kiinni. Tuttu juttu. Irottaa peräpalan ja kääntää vähä ylemmäs ja poraa uuet reijät ja poppaa kiinni. Ei nappaa sitte enään matkaan sitä.
     
  2. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Sain whatappiin päivällä vahvistuksen että kyllä se matto siihen vaan kiinni ottaa. Oisko nyt kun piirun enemmän voimaa niin vetää takapukkia syvemmälle kuin aikasemmin.

    No nappaan viidakkoon koko peräpalan ja kanttaan siihen tuplaksi alumiinipalasen niin loppuu taistelu tämän kanssa, jaksa joka reissulle vaihella uutta, varsinkaan kun lampunjohto ei mahdu tulemaan orkkisreijästä liittimineen läpi
     
  3. Rautane

    Rautane Catti ja 600 xp-summit

    Lisää ilmaa takapukkiin
     
    Fudge tykkää tästä.
  4. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Melkeen maximit oli ja lock asennossa klikkeri, vissiin siinä on sitten voimaa enemmän kuin stagemiehillä kun alkaa tuollaisia ongelmia tulemaan.

    Kårsalla tuli pari swedupetteriä, toinen winderillä ja toinen turbo viperillä, kyselemään että mcx stage3 cooleri on mutta vaikuttaa että on jotain muutakin on kun sen verran raikkaasti kiipesi kukkulan päälle.
     
    möykkä, JiiKoo, lapiska ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  5. wasted years sleds.

    wasted years sleds. Well-Known Member

    No siinä kiihytyksessä se ilmanvastuksesta tipahti se takarunko kun äänennopeus rikkoitui.;)
     
  6. Auvinen

    Auvinen Member

    Päivää. Ensi talveksi pitäisi vaihtaa kelkka ja olen miettinyt Sidewinderin hommaamista. Kannattaako etsiä 141” xtx vai 153” btx, kun ajo tulisi olemaan tosi sekalaista ajoa ummessa/huonoilla reiteillä ajoa? Lisäksi olen miettinyt nuitten huollon tarvetta. Enemmän kokemusta pyörähommista. Onko tuommonen 10tkm ajettu jo ihan lopussa?
     
  7. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    10tkm rupeaa olemaan se viimeinen hetki 2t koneille muttei näille, 200-350€ kun panostaa uusiin puslituksiin alustaan ja keulaan niin taas mennään kummasti, joissakin yksilöissä vetorattaan puslat kulunut jo aiemmin, vetoketjusta en ole kuullut vielä keneltäkään isommin että tarvitsisi vaihdella noille kilsoille ja itsekin ajattelin mennä ens talven sinne 15tkm korville tuolla.
     
  8. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Valikoiva se ihmisen muisti on, taisi niitä 3kpl mennä saman talven aikana
     

    Lisätyt liitteet:

  9. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Hyvot kestää pitkästi, rexnortit ei kestä mitään. Hyvot tuli samaan aikaan ku pitempi vetoloota. Cattii 17, olisko jammuu 18 ?
     
  10. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Taisipa siinä olla muutakin vikaa, penkki ja kone pysy nipussa :D.
    Jaa sekö kettinkin vaihtu näissäkin eriksi, doodoo varmaan tietänee tämän milloin vaihtui varmuudella?
    Kyllähän se eka malli kannattaa aina jättää ostamatta, eikö se doodoo ostanut ekan peiserinkin:D?
     
  11. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Lyhyt 15 lamelinen on muistaakseni borgwarnerin ketju, pitkästä en muista kenen tekemä mutta niitä meni viimetalvena yamahoista suomessa vaikka ja kuinka paljon, niin ja hinta pitkälläketjulla oli jotain 450e luokkaa kun sama catin osana 230e, yamaha halpuutti sitten valitusten jäkeen hinnan hieman catin hinnan alle. Toki joutuu yamahassa aikapaljon kovemmalle rasitukselle kun voimaa ja painoa enemmän kuin 2t:ssä.

    Joo saattoi siinä jotain muutakin olla matkanvarrella. Ostin juu ja möin möin aika helvetin äkkiä pois
     
  12. Auvinen

    Auvinen Member

    Äkkiseltään vaikuttaa, että täytyy säästellä rahaa vähintään 2018 vuosimalliin Toki ongelmia varmasti kaikissa, mutta jos voisi ajaa enemmän, kun korjata niin se olis jo mahtava tilanne.
     
  13. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Ei ne 17->18 mallit ole muuttuneet kuin väritykseltään, poislukien 153/162 MTX johon tuli droppiketjukotelo ja kapeemmat muovit/astinlaudat.
     
  14. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Vanha ketju oli rexnordi, sitte ku tuli pitkä loota tuli borgwarneri hyvot. Liittymättä nyt juuri aiheeseen, catissa alko kestää ketjut sillo ku tuli hyvot, sen jälkeen en oo muutenkaan enää laittanu manuaalikiristimiä. Automaatti pitää ketjun sopivan löysällä eikä ainakaan menee ketju liian tiukkuuve takia niiku manuaalilla tahtoo. 3kpl ollu cattia hyvo ketjusia ja niillä nyt pitkästi toistakymmentä tuhatta ajanu ilman ketjurikkoutumisia.
     
    janzka ja Fudge tykkäävät tästä.
  15. Auvinen

    Auvinen Member

    Olisikohan tuommoinen 153” Btx 2019 hyvä peli sekakäyttöön vai liekkö jo liian pitkä reittikelkaksi? Yksi olisi myynnissä vähillä kilometreillä.
     
  16. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Liian pitkä reittikelkaksi ja liian reittipeli kunnon umpiseen. Kompromissit on kompromissejä, mut sitähän näillä haetaan.
     
  17. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Jos ajelee ummella vähänkää enemmän, nii MTX 153 matalammalla harjalla. Sittenhä se on käytännössä niiku Btx 153 reitillä. Toki kapea keula ja dropattu kotelo mut jätä tuo BTX 153 pois laskuista ja mieti MTX 153 tai sitte se 146" Winderi. Se ois varmaa sulle paras.
     
  18. Skippaduu75

    Skippaduu75 Well-Known Member

    Ei sillä reitillä mitään tee.... liian pitkä ja alusta hajoaa helposti...
     
  19. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    146 etupukki kesti vajaan talven ja n. 4tkm. Pääsiäisen jälkee vein pajalle ja vielki puuttuu jotai osia et melko huono tuo varaosa politiikka josei euroopasta löydy. Jotakuta jos kiinnostaa löytyy syksyllä vaihtorivistä Pohjanmaalta:)
     
  20. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Kaverilla oli mennyt 850 lynxin pata rikki ja hajotti jotain rungostakin Maaliskuussa, kone olisi vaan rungon osia ei, aikoi kysellä että oisko se kohta kunnossa, toinen vastaava tapaus oli myöskin mutta en ymmärtänyt sitä ennen kuin tästä kuulin vastikään:(.
     

Suosittele tätä sivua