LYNX RAVE RE 600/850 -22, -23

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä M.E.A, 30/3/21.

  1. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Samoja tarinoita minäkin kuulin. Tämän päivän nyt ajanu että mänttiremmi kakkosella, ei mainittavan isoa eroa käytöksessä. Olkoot noin niin ei ainakaan tuon takia mitään hajoa.
     
    Hemikoo, vetkulilm ja Tjp- tykkäävät tästä.
  2. Musa

    Musa Lynx Rave Enduro 2022

    Kannattaa seurata äänenvaimentajaa 1000km ja ensimmäinen rikki. hitsarit pitäs viedä takaisin koulun penkille,niin luokatonta saumaa perk... petti yläkiinnike irti pöntöstä
     
  3. Hörhö

    Hörhö Well-Known Member

    Onko jo kokemuksia eri ohjainraudoista kellään?
    Huonoa tuntuu saatavuus olevan; totaltekin sprint tai vastaava hakusessa, racingiä olisi varastoissa mutta sprint loppu joka paikassa....
     
  4. Iletsu78

    Iletsu78 *kelkaton*

    Morjesta!

    Niin kevään korvalla olis aika miettiä taas raapijoiden asennusta. Olettekos asennelleet vielä näihin pps3 alustaisiin brp raapijoita ja jos olette, niin mihin kohtaan? Etupäästä taaemmat rullat pois ja niiden tilalle, vai? Sen verran on jo tietoa, että tässä ei voi enää kääntää rullia sisäpuolelle ja laittaa ulkoreunalle raapijoita, kun rullat lentää mäkeen sisäpuolelta -> jotakin muuttunut sitten pps2 alustan..

    - Ile -
     
  5. musta dragon

    musta dragon Lynx Xterrain Re 900 ace turbo R -2022

    Itse olen juuri laittamassa alle raapijoita pps3 alustaan. Asentajalta sain tietoa, että asentaa heti tuplarullien jälkeen, ei siis rullia pois.
     
  6. Iletsu78

    Iletsu78 *kelkaton*

    Edellisessä kelkassa (850 rave -20) asennettiin raapijat liikkeessä heti tuohon rullien taakse. Lepuuttajat hajosi heti, tein uudet metallista. Raapijat ei pysyneet yhtään lepuuttajilla, vaan hyppäsivät pois heti noista koukuista, kun ajoi kävelyvauhtia kovempaa. No, sitten ne raapi putkeen sen 2000km ja purin kelkkaa vaihtoon viedessä pois. Jos 3500 alusta, niin vaikka pps3, niin vahvasti epäilen että toimisi tuossa kohtaa..

    - Ile -
     

    Lisätyt liitteet:

  7. Moottorikelkkailija

    Moottorikelkkailija LYNX XTERRAIN RE 900 ACE TURBO R 2024

    Mulle laitettiin just 3000 huollossa Racingit alle ja toimii hyvin. Ois pitäny laittaa heti uutena.
     
  8. musta dragon

    musta dragon Lynx Xterrain Re 900 ace turbo R -2022

    Alusta on 3700, mutta eipä se paljon asiaa muuta. Eipä tuolla alustassa oikein muutakaan paikkaa ole, kun rullien etupuolellehan tuollaiset kuuluisi, mutta siellä ei ole tilaa, ja tuskin noihin alustoihin ihan muuten vain noita tuplarullia asenneltais, joten poiskaan ei viitsisi ottaa:rolleyes:. Eli ainut paikka tiemmä tuossa, kuten sulla kuvassa. Tuollai samoin ajattelin laittaa kunhan ehdin. Ei viitsi alkaa säveltämäänkään, koska jos ongelmia tulee, niin onpa ainakin näyttää että näin ammattilainen neuvoi;).
     
  9. ZikZak

    ZikZak Well-Known Member

    Iletsu78 tykkää tästä.
  10. Iletsu78

    Iletsu78 *kelkaton*

  11. saippuakauppias

    saippuakauppias Well-Known Member

    Laitatteko raapijoita lämpövaivojen vai liukujen tahmaamisen takia? Vai molempien?
     
  12. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Hyödyt on molemmissa. Jäähdyttää ja voitelee. Haittaahan noista ei ole.
     
  13. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Ei ole, mutta ihmettelen mihin niitä näissä lisumattoisissa pätkissä tarviaa. Ei nää herkkään kyllä lämpöjä nosta ja jos nostaa niin ajaa vähän reitin sivuun, että saa taas irtolunta. Itellä kestänyt aina liuvut pitempään mitä matto :D
     
    Nebwy tykkää tästä.
  14. Athene

    Athene Rave 600 RE

    Vaijeriraaputtimet käytössä ja paremmin toimii mitä noi "brp:t". Alusta selvästi lumisempi niillä :).
     
  15. Iletsu78

    Iletsu78 *kelkaton*

    Ajelin kaksi talvea sitten kevään ilman raapijoita ja useampaan otteeseen oli ongelmia lämpöjen kans. Käytännössä ongelma kristallisoituu kevään pakkasaamuina, kun reitit betonia. Ja eihän noista tosiaan haittaakaan ole.

    - Ile -
     
    saippuakauppias ja FFoxi tykkäävät tästä.
  16. teme-

    teme- Well-Known Member

    Keväisin pitää ihan suosiolla jättää lähtö vasta puolen päivän tienoille vaikka miten tekis mieli heti aamusta lähtee. Toki raapijoilla ongelman saa korjattua. Noi brp raaputtajat ei taida kestää pakittamista?
     
    Nebwy tykkää tästä.
  17. Tjp-

    Tjp- GLS 3500 -93 & Cobra Racing -95

    Kestää
     
  18. Hardza

    Hardza Well-Known Member

    Paljoko on normaalit lämmöt näille etekeille? Pehmeellä kelillä pyörii 40 kantturoissa ja kovemmalla uralla 55-60 ja välillä.
     
  19. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Ei tosiaan ole haittaa ja ei se maton korkeuteen ole riippuvainen missä tarvii ja missä ei, kun keli on teräsbetonia ja kelkasta jää muuta jälkeä kuin ohjareiden hailakat rannut.

    Joka kevät on inarin kevätreissulla ollut näitä kelejä, kun päivän pitää plussalla ja yöt pakkasta. Ei pääse ilman raapijoita millään kelkalla, kuin kilometrin ja liukujen käry on kauhea myös lisumattoisilla reittivehkeillä.

    Brp raapijoilla sama vaikka ajaisi vain peruuttamalla, kun toimii samallalailla molempiin suuntiin. Ihme ettei niitä ole vakiona joka vehkeessä. Pitäisi olla, kun joka toinen kyselee mihin ne kestää asentaa ja voiko niillä peruuttaa.

    Mountain vehkeissä tarvi olla telapyöriä lainkaan, eikä niitä tarvi reitilläkään kun raapijat voitelee. Liu'ut vain kuluu tasaisesti ilman pyöriä koko matkalta ja kestää tuhansia kilometrejä.
     
  20. Skippa

    Skippa Lynx rave re 850 -20

    Muuten vois jättää lähtöä päivemmälle mutta illalla tulee sit ongelmaa kun keli taas pakastuu. Mökkeillessä voi toki olla että ei oo kaikki niin innokkaana aamulla lähössä niin venyy reissut illalle. Tahtoo ottaa nuo muutaman sadan kilometrin reissut ottaa oman aikansa niin sillä joutuu raapijoita värkkäämään.
     

Suosittele tätä sivua