X-Trim Re 850

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä vetkulilm, 13/4/17.

  1. teme-

    teme- Well-Known Member

    Huumorin ja vittuilun ero on hiuksen hieno:D
     
    Arwid Käkivaara, Kimurantti ja Fudge tykkäävät tästä.
  2. zkys

    zkys Active Member

    Vittuilu on välittämistä.

    Melko löysä on alusta ainakin omassa, kerran jo vähän kiristin ja pitää heittää seuraavaksi suoraan ohjekirjassa oleviin kireimpiin säätöihin. Kyllähän tuo keulii, en sitten tiedä mitä on liika keuliminen ja miten se määritellään.
     
  3. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Tuntuis ettei se reitillä ole niin nopea jos sukset nousee liikaa ja rinteissä taas liikaa keulimalla ei etene.
     
  4. KaukoP

    KaukoP Active Member

    3500mm pitunen matto taitaa olla parhaimmillaan tasamaalla, ei kuiteskaan mäen nousussa. Siihen on varmaan pitempimattoset parempia.
    Huomenna olis eka reissu:)
     
    Jii.Pee tykkää tästä.
  5. Nipademu

    Nipademu Lynx RE-23, XTRIM STD 600ACE 2020

    Reittiajossa on etua, kun saa keulan kevenemään. Enkä usko, että se siinä nousee häiritsevän helposti.
     
  6. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Tuntuuha tuo pätkä re850 keulivan kanssa. Iha mukavalta tuntuu :D
     
  7. SnowKing

    SnowKing Well-Known Member

    Nyt on reipas 300km rimmilä ajettu ja tässä fiiliksiä pulkasta.
    Ensimmäisenä pitää sanoa että onhan se kova poika nostaan sivakoita...vetasin mänttiremmin yläasentoon, niin rauhoittui aavistuksen, mutta vieläkin vaikka 80km/h vauhista vetasee lusikan pohjaan niin nostaa suksia, mutta tässäkin on omat puolensa, kun on ojien yms....ylityksiä niin auttaa. Alusta on pehmeä siitä ei pääse yli eikä ali. Klikkereitä kun säätää niin tiukkaantuu kohtuudella, mutta huolletaan kepit eka ja katotaan miltä vaikuttaa sitten. Kaikkiaan mieleinen peli, mahtava ajaa reitillä, eikä kallisteluakaan ollu omasta mielestä liikaa.... voimalinjaa voisi hiukka ärhentää.... tästä on hyvä jatkaa.
     
  8. KaukoP

    KaukoP Active Member

    Täälläkin on ensimmäiset 250km ajettu reiteillä ja vähän sivussakin, olipa makia vehje :) Omissa vauhdeissa näin kauden alussa jousitus on kyllä itselle sopiva. Keulimista tapahtuu aina kun lyö kaasua, mutta voihan sitä vähemmänkin antaa , jolloin meno oli kyllä ihan normaalia. Hyvä vaan, että saa tarvittaessa keulaa kevennettyä. Ajoasento oli hyvä ja tupet on kyllä myös hyvät. Sanoivat kauppialla tietomiehet, että ei tarvi puristaa tankoa kuten liukkaammalla tupella, ja olivat kyllä oikeassa. Eipä oikein osaa moittiakkaan, joku meinasi, että reitillä olis parempi se Raven Blade mallin suksi, että pitää niitä sitten miettiä.
     
  9. SnowKing

    SnowKing Well-Known Member

    Ohjauksesta sen verran, että onhan se melko aliohjaava tuo ohjaus Xtrimmissä nuilla Blade DS-suksilla. Vaikka mänttiremmi laitettu tiukimpaan ja alustaa jäykemmäksi, niin puskeehan se siltikin aikalailla. Mikäli suksea ei halua vaihtaa, niin rajumpaa rautaa alle, niin paranee kyllä, mutta itse olen kohta enemmän Blade XC:n sivakan vaihdon kannalla. Piän että muuttuu aikalailla. Tuli nimittäin samalla keikkaa kokeiltua tuota 850RE:tä, josa nämät XC:t kiini, ja olihan ne hyvät kertakaikkiaan.
    Niin ja ehdoton hankinta vähänkin reittiajoa harrastavalle astinlaudan sivutuet jaloille, jotka RE:stä löytyy. Itellä meinasi ainakin välillä olla vaikeuksia pitää jalkoja kelkan kyydissä mukana...:D
     
    Viimeksi muokattu: 18/12/17
  10. KaukoP

    KaukoP Active Member

    Taitaa olla ärhäkämpien rautojen vaikutus enemmän semmosella kovalla reitillä? Ainakin näillä pehmosilla reiteillä tulee mieleen, että taitaa se suksen pohja antaa enemmän pitoa kuin pelkkä rauta, ainakin kun katsoo minkälaista jälkeä se jättää?
     
  11. vetkulilm

    vetkulilm -23 Freeride, -19 Iron dog 600R

    Itekkin sunnuntaina reilun 100km ajelin. Välistä hyvää reittiä ja sit oli sitä raparallia. Ei se näkökään käänny nuilla ds suksilla mihinkään. Ainakaan pehmeällä reitillä. Alusta oli kyllä alkujaan todella löysä. Siitä se sitten klikkereitä ruuvaamalla parani. Äkkiä vaan sais kepit huoltoon. Alusta keräs kaiken kuran ja veden ja jääty. Jousituksesta ei ollu sitten tietokaan. Alkais nuo ojat jäätymään niin ei tapahtus tuota. Tehoja kyllä myllystä löytyy!! Ketjua sai kiriä jo. Oli selkeästi löysällä. Ajoasento on kyllä hyvä. Istualtaan sekä seisten, kiitos säädettävän koropalan. Remmi oli hiukan piirtäny mustaa rantua ykkösvarille. Mistä tuo kertonee?? Välitykset on aika lyhkäset tuolla 59 matolla. Jaksaa ainakin ummella jauhaa. Kerran sain narun tulemaan suorana kun käyntiin yritin, meinasin perseelleen lentää. Onko muilla ollu vastaavaa?
     
  12. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Kattelkaa niitä telaston esareita ne ku tuntuu et on mitä kenelläkii... Vaikuttaa tos pepsi alustassa kuiteki kääntymisee jonkuu verra o_O
     
  13. zkys

    zkys Active Member

    Meni normi blade alle ja laitoin vähän reilummin jännitystä suksiin. Alkoi kääntyä paremmin ja hillitsi suksien nostelua tiukemmissa mutkissa.
     
  14. tommi

    tommi Lynx x-trim re 800 -17

    Kumpi on ohjaavampi suksi blade vai blade XC ?
     
  15. Vonikka

    Vonikka Well-Known Member

    Blade XC on uusi ja keveämpi malli bladesta, ei varmaan isoa eroa ajettavuudessa vaan nykyaikaisempi
     
  16. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Bladen saa kolmeen eri kohtaan kiinni ja xc:n ja ds:n yhteen. Jos sillä mitään merkitystä on..
     
  17. keleppailija

    keleppailija ski-doo

    Onko kukaan kysellyt lynksiin teippisarjoja?
     
  18. Mika_R

    Mika_R Klonks rave enduro 600r -24, Yamaha RS Vector -06

    Mulla oli re:ssä teippaukset jo tehtaan puolesta:D.
     
    Nipademu, Kimurantti ja Fudge tykkäävät tästä.
  19. KaukoP

    KaukoP Active Member

    325km on nyt mittarissa, ja hauskaa on ollut:)
    Jonninverran oli sellaista epäluottoa tuohon keulaan kun veteli vähän sinne tänne. Ammattimiehet neuvoi mittomaan suksen suuntaukset, ja nehän oli 30mm v-tyylillä, eli reilusti liikaa. Säädin viiteen milliin, ja johan tuli luottoa keulaan.
    Jousitus on kyllä mukava pitemmällä reissulla, ruuvasin kuiten nyt säädöt ohjekirjan mukaan siihen kovempaan säätöön. Että pitää niitä nyt testailla joululomalla.
    Joo, ja keuliihan se ku antaa peukkua vähän enemmän. Eipä ole vielä haitannu näillä selkosilla, naurattaa aina kun joku oja tulee vastaan:):)
     
    vetkulilm tykkää tästä.
  20. Polman

    Polman Lynx Rave RE 850 2024

    Ootko ummella käynyt?
     

Suosittele tätä sivua