BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Poikanen, 14/3/10.

  1. 3v9eny

    3v9eny Epäonnen soturi

    Jeps, en ollut varma asiasta. Mulla on ilmeisesti sitten tuo karvalakkimittaristo kasisatkussa :) Mitä muita ominaisuuksia siinä paremmassa on kuin lämppäreiden palkit?
     
  2. 3v9eny

    3v9eny Epäonnen soturi

    joo xtrimissä oli tangossa se monitoimikytkin tai mikä se ny on. Tässä dokkerissa vaan nuo kolmiasentoiset kytkimet molemmin puolin tangon alla
     
  3. boondockkeriii90

    boondockkeriii90 Active Member

    Jaahas mulla kyllä on tuo monitoimi mittaristo ja käytin korjauksessa nyt kesällä et nyt ei pitäis siinäkään olla vika Kait ne palkit pitäis näkyä mittaristossa vaikka vastukset ois palanutki täytyy ruveta mittaileen tuleeko virtaa siihen napille
     
  4. boondockkeriii90

    boondockkeriii90 Active Member

    Mulla taas ei oo ku yks kytkin tangon alla
     
  5. zimppa89

    zimppa89 New Member

    Osaakos kukaan kertoa mikä mulla tuli -12vm dockeriin viime talvena kun yhellä kertaa meni kahvanlämppärit,nopeusmittarin anturi, pakolämpö anturi (antaa vikakoodia keskiviikkona aika tutkimaan) ja mittaristosta katosi lämppärien palkit. Ennen siellä näky ku pisti päälle ja nykyää ei. Kaikki pelaa muuten aivan oikein ja jännitteet on niinku kuuluu.
     
  6. 3v9eny

    3v9eny Epäonnen soturi

  7. Jannne

    Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

    Kysy RS Racing Service
     
    3v9eny tykkää tästä.
  8. vmnnt12

    vmnnt12 New Member

    Onkos hyviä neuvoja ja niksejä vauhtipyörän irroitukseen? -14vm dockerista "räjähti" käynnistyslaite ja sulanutta muovisälppää pyörän takana. Lujassa tuntuu olevan kun yksi ulosvetäjä jo säretty.
     
  9. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Suosittelen BRP omaa ulosvetäjää. Tai sitten tee kunnon raudasta ja tiheäkierrepultilla oma. BRP vetäjä ainakin pelaa ku kello eikä tartte arpoa.
     
  10. lynx 250

    lynx 250 Lynx boondocker 800 -14/15

    Olikos tuohon bensamittariin joku konsti millä sen saa näyttäämään suurinpiirtein oikein. Takuuseenkin sitä on korjattu mutta ei ikinä täysin oikein ole näyttänyt, aina vähemmän ku mitä bensaa on. Esim viime talvena näytti tyhjää kun bensaa oli puoli tankkia. Tai tankki täysi ja mittari puolessa. No nyt bensa valo palaa jatkuvasti ja mittari nollilla vaikka tankki olisi täysi. Saako sen mittarin ongittua jotenkin tankista vai onko purettava.
     
  11. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Tankki irti,pumppu irti, mittari pumpussa kiinni.

    Huomaa että pumppua irroittaessa vain kehä saa pyöriä auki ja pumppu itsessään pitää pysyä suorassa. Jos alkaa pyörimään mukana rikot helposti esim just bensamittarin. Veikkaan että nyt sulla on se pumppu kierossa ja mittarin koho vastaa tankin kylkeen. Tai sit koko koho on karannut mittarista.
     
  12. T.Heikkinen

    T.Heikkinen Shredder RE

  13. M.E.A

    M.E.A Lynx

  14. teme-

    teme- Well-Known Member

    Käy mutta nykyään noita holkkeja saa myös ihan jälleenmyyjiltä ja olikohan jotain 15e.
     
    Jii.Pee tykkää tästä.
  15. V

    V Xterrain

    Onko näihin vanhempiin boondokkereihin kukaan askarrellu tuota linq irrotettavaa roiskeläppää? Pitäisi 14 vuoden malliin sellanen laittaa? Saapiko sitä järkevästi?
     
  16. T.Heikkinen

    T.Heikkinen Shredder RE

    Onko muilla drt kitin laittaneilla tullu tämmöstä vastaan että kun ajelee ja kaasun löysää niin kierrokset jää leijailemaan sinne 5500-5000 paikkeille aika pitkäksi aikaa? Painoja pistin sen mitä rs racing service suositteli että 2 niitä "keskimittasia". Ja aika monesti käy rajottimella niin lisää painoja vai vähemmän? Tää painohomma on mulle hepreaa:D:D
     
    Viimeksi muokattu: 12/1/20
  17. Lnxi

    Lnxi Well-Known Member

    Ominaisuus tuolla kitillä itsellä sama ja parilla kaverilla myös. Lissää painoa, en nyt muista paljo itellä on mutta rampit on 2. Onko testit ajettu reitillä vai umpisessa?
     
  18. T.Heikkinen

    T.Heikkinen Shredder RE

    Joo mulla rampit 3. Sähkölinjoja pitkin testiajut ja semmonen hankikeli niinkuin keväisin yleensä on että kestää missä vaan ajaa eikä upota.
     
  19. lynx 250

    lynx 250 Lynx boondocker 800 -14/15

    Onkos muut huomannut samaa. Eli 800 17vm dokkerissa on jäykemmät keulan jouset, vakioilla en ole ajanu metriäkää. Mutkissa nostaa reilusti sisäkurvin suksea varsinkin hiljentäessä. No nyt otin pikakallistuksenvakaajan irti niin nytpä se onkin erittäin paljon vakaampi reitillä, suksi ei nouse enää juuri ollenkaan
     
  20. vinotintto

    vinotintto Lynx 5900 GLX

    Pitääpä kokeilla, ite meinasin vaihtaa jäykemmän re vakaajan ku ei kestä nojata keula ku kallistelee mutkissa. Telaston ikarit vielä simmaan loppuun ku tuntuu et aika telan varassa kulkee ja pitää kokeilla etupukkiin se 50nm jousi ku vaihdoin jämymmän iskarin jos se vähä antais suksille pitoa
     

Suosittele tätä sivua